Bik je nadaleko poznat po svojoj odanosti i na njega uvijek možete računati, ali nije dobar izbor za žene slobodnog duha koje vole svoju slobodu. Jarac će napraviti sve za ženu u koju je zaljubljen, ali kada ga partnerica povrijedi, oko sebe će izgraditi zidove koje je teško srušiti.

Ovan

PREDNOST: Pomalo je divlji, ali s mjerom. Obožava dobru zabavu i voli da se svi osjećaju ugodno u njegovom društvu pa vam s njim baš nikada neće biti dosadno.

NEDOSTATAK: Zbog urođene tvrdoglavosti s njim je često teško komunicirati. Voli šefovati, smatra da je uvijek u pravu, a čak i kada nije – neće to priznati. Uvijek sve mora biti onako kako je on sebi to zacrtao. U sebi nosi dozu sebičnosti koja najčešće izlazi van tijekom svađa.

Bik

PREDNOST: Nadaleko je poznat po svojoj odanosti i na njega uvijek možete računati. Stabilan je, vrijedan, obiteljski orijentiran, u potpunosti će vam se posvetiti i dolaziti svaki dan doma u isto vrijeme.

NEDOSTATAK: Od žene očekuje isto stoga Bik nije dobar izbor za žene slobodnog duha koje vole svoju slobodu, avanturistički način života, ne žele se osjećati sputano i trebaju puno vremena za sebe.

Blizanci

PREDNOST: Zanimljiv je, pametan, pozitivan, ne boji se novih izazova, nepredvidiv je i neprestano će vam priređivati iznenađenja.

NEDOSTATAK: Nije oličenje odanosti poput Bika i nikada ne znate koliko će njegova ljubav trajati. Voli promjene, mrzi rutinu, nije stabilan i teško se prepušta dugačkim vezama.

Rak

PREDNOST: Romantičan je i brižan. Kada voli, voli snažno i emotivno. Ne zanimaju ga površne veze.

NEDOSTATAK: Njegova ljubav ponekad može gušiti. Voli sve imati pod kontrolom i male sitnice lako pretvara u veliki problem. Unaprijed razmišlja negativno tj. zamišlja sve loše što bi se moglo dogoditi i tako unosi nemir u odnos.

Lav

PREDNOST: Dinamičan je, strastven, darežljiv i napravit će sve što može kako bi vas maksimalno razmazio.

NEDOSTATAK: Ponosan je i tašt pa će se uvrijediti ako u svakom trenutku nije centar vašeg svijeta ili ako mu (po njegovom mišljenju) ne posvećujete dovoljno vremena. Voli biti u centru pažnje što često može biti iscrpljujuće za njegovu životnu družicu.

Djevica

PREDNOST: Čvrsto stoji s obje noge na zemlji, organiziran je, stabilan i posvećen tome da vas u svakom čini sretnom i zadovoljnom.

NEDOSTATAK: Cjepidlaka je, svemu će naći manu i voli popravljati nedostatke drugih ljudi pa tako i one koje vidi u partnerici. Često mu nedostaje samouvjerenosti, nesiguran je i ima problema s uspostavljanjem povjerenja.

Vaga

PREDNOST: Romantični šarmer s pokrićem. Dobar je i ljubazan, ne samo prema vama nego prema svim drugim ljudima. Kada se zaljubi, odmah ženu promatra kao svoju životnu partnericu.

NEDOSTATAK: Kada mu je ego povrijeđen, ponašat će se kao dijete i neće mariti za osjećaje partnerice. Iako je uvijek spreman na rješavanje problema, tada postaje striktan i hladan pa je teško komunicirati s njim.

Škorpion

PREDNOST: Strastven, intenzivan i kada je uistinu zaljubljen posjeduje nevjerojatnu empatiju i emotivno razumijevanje.

NEDOSTATAK: Ekstremno je osjetljiv, razmišlja fatalistički i može biti jako posesivan. Ako se osjeća povrijeđeno onda postaje i osvetoljubiv.

Strijelac

PREDNOST: Mudar, velikodušan, darežljiv, nježan. Ne zna lagati pa zbog toga od njega možete očekivati maksimalnu iskrenost.

NEDOSTATAK: Generalno gledajući radi se o stabilnom muškarcu, ali ne kada je u pitanju ljubav. Često ne zna definirati svoje osjećaje i lako gubi interes. Voli nametati vlastita uvjerenja i mišljenja.

Jarac

PREDANOST: Nema to ga što neće napraviti za ženu u koju je zaljubljen. Ne prepušta se lako emocijama, ali kada ga dotakne ljubav spreman je čitav život ostati s partnericom i ni u jednom trenutku ne posumnjati u svoje osjećaje.

NEDOSTATAK: Težak je, stalno kritizira, ima velika očekivanja, rijetko pristaje na kompromise i ne razumije pojam fleksibilnosti. Kada ga partnerica povrijedi, oko sebe će izgraditi zidove koje je teško srušiti.

Vodenjak

PREDNOST: Uzbudljiv je i inteligentan. Nikada nije ljubomoran i može mu se bezuvjetno vjerovati.

NEDOSTATAK: Baš sve shvaća osobno. Često emotivno odluta i distancira se od partnerice jer se osjeća neshvaćeno. Ne zna voljeti bez osjećaja unutarnje sigurnosti i povjerenja, a teško stječe oboje.

Riba

PREDNOST: Nježan, voli s punim srcem, ne suzdržava se, pun je brige i poštovanja.

NEDOSTATAK: Nestabilan je kada su u pitanju emocije. U trenutku se može predomisliti i reći kako zapravo traži potpuno drugačiju partnericu. Voli ljubavnu igru po svojim pravilima, a ako osjeti da ga nešto guši odmah će pobjeći.

zadovoljna.hr

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori