Šta vam donosi današnji dan na polju ljubavi, posla i zdravlja, i da li će vam zvezde danas biti naklonjene...

OVAN

Otvoreno suprotstavljanje osobama koje su po hijerarhiji iznad vas može vam dodatno iskomplikovati već zategnute odnose koje vi niste u stanju sami da razrešite. Svejedno da li ste u pravu, svoje mišljenje zadržite za sebe, barem danas.

 BIK

Otvaraju vam se nove mogućnosti. S prijateljima razgovarate o poslu koji ima veze sa inostranstvom. To podrazumeva potrebu da otputujete na neku daleku destinaciju. Reagujte brzo, ne dozvolite da vam kolebljivost upropasti ovako retku priliku.

BLIZANCI

Sve aktivnosti su vođene u okviru projekta u koji ste odavno uključeni. Od vas se očekuju potezi kojima biste dokazali svoje mesto u timu. Budite obazrivi, polje delovanja je ograničeno i vaše mogućnosti mogu doći u pitanje.

RAK

Neiskrenost u vašem okruženju postaje nepodnošljiva. Ne svaljujte krivicu na druge ljude jer oni vas lažu samo onoliko koliko vi želite da budete prevareni. Razmislite, možda ste svojim stavovima nekoga primorali na takve poteze.

LAV

Vraća vam se samouverenost i optimizam. Imate priliku da izgladite stare nesporazume i ponovo pokrenete aktivnosti sa ljudima koje ste pre izvesnog vremena eliminisali. Vaša ubedljivost može doneti prve rezultate ako budete u svemu iskreni.

DEVICA

Niste sigurni kuda idete dalje, sve što znate je to da vam treba promena. Uslove za putovanje nemate, a to je ono što bi vam trenutno pomoglo. Ne upadajte u mračna raspoloženja, stvari se odvijaju baš onako kako treba, uskoro ćete znati šta vam je činiti.

VAGA

U prilici ste da intenzivirate radove na projektima koje već dugo pokušavate da završite. To podrazumeva da ćete, neko vreme, morati da obavljate dva odvojena ali podjednako važna posla. Malo truda, na duge staze, donosi uspeh.

ŠKORPIJA

Uz pomoć člana porodice zadržaćete optimizam iako je činjenica da je situacija ozbiljna. Ukoliko je vaš posao vezan za nešto kreativno, moguć je pozitivan pomak. Potrudite se da završite sve današnje zadatke kako biste izbegli neprijatnosti kašnjenja.

STRELAC

U atmosferi opšteg haosa, vaša racionalnost nepogrešivo razdvaja bitno od nebitnog, ali vaši saradnici nemaju takav talenat. To vas izluđuje, ako ne nađete način da izbacite bes, on će izaći tamo gde ga najmanje očekujete, u kući.

JARAC

Privlači vas osoba koja nije slobodna. Iako vam se čini da bi to bio životni spoj, ne zaboravite da vi uvek tako pomislite na početku poznanstva. Ne zavaravajte sebe već svoje romantično raspoloženje usmerite na nešto praktičnije.

VODOLIJA

Intrigira vas neko nov i trenutno pokušavate da sednete na dve stolice. Ne zalećite se u nove ljubavne avanture jer u dnu srca još uvek čuvate jake uspomene iz prošlosti. Žal za nekim s kim odavno nemate kontakt može pomutiti svaku novu romansu.

RIBE

Loši odnosi u vašoj radnoj sredini su postaju nepodnošljivi pa vama ne preostaje ništa drugo do da razmišljate o odlasku. Situacija nije povoljna i svesni ste da biste odlaskom iskomplikovali već nezavidnu finansijsku situaciju.

dnevno.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori