Neke poslove morate da radite opet ispočetka  pa se oko toga brinete.

Ovan
Malo ste rasterećeniji pa možete da date sve od sebe bilo da je partner ili posao u pitanju. Drži vas zanos pa vam je sve prijatno i lepo, iskoristite to da se posvetite malo sebi. 

Bik
Uspeva vam ono što niste mislili da možete. Uz uspehe koje nižete privlačite pažnju mnogih jer nekako uspevate da budete u centru pažnje.

Blizanci
Danas se dosta dobro osećate pa pokušavate to da iskoristite na sve načine. Željni ste druženja, potreban vam je neko za ozbiljan razgovor.

Rak
Uprkos pokušajima svih oko vas da vas isprovociraju vi nekako uspevate da plenite šarmom i da ne reagujete na provokacije. Uživate u sebi i svojim dostignućima.

Lav
Neki razgovor na temu partnerstva, bilo poslovnog ili emotivnog, može biti plodonosan. Ili ćete dobiti novu ideju ili ćete se direktno upustiti u novu priču.

Devica
Dan je idealan za pregovore na poslu ili započinjenje neke dijete. Ne započinjite rasprave jer nemate sve argumente.

Vaga
Od kako se smirio odnos sa partnerom, tako je vama malo poraslo samopuzdanje.Neke poslove morate da radite opet ispočetka  pa se oko toga brinete.

Škorpija
Danas je u prvom planu porodica i neki dogovori unutar nje. Pokušajte da budete blagi i da ne kritikujete.

Strelac
Dobijate povoljne vesti i pravite planove. Očekuje vas bitan susret koji može okrenuti vaš život naopačke.

Jarac
Malo izbegavate partnera jer niste do kraja iskreni prema njemu, a on nekako to oseća. Potrebno vam je da se osamite.

Vodolija
Vraćate se na neke priče iz prošlosti koja se tiču vaših planova. Zamara vas priča o novcu i nekim planovima, tako da se isključujute iz svih konverzacija.

Ribe
Današnje promenljivo raspoloženje neće trajati dugo, ali vas upravo to sve upozorava da ne silite sve po svaku cenu. Malo vam je lošiji dan koji bi trebalo da provedete na nekom mirnom mestu.

superžena.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori