Promenljivog ste raspoloženja pa ne bi bilo loše da se klonite svađa i rasprava.

Ovan
Da li je moguće da vi čekate da neko napravi prvi potez? Pošto vam strpljenje nije jača strana preuzmite inicijativu, ipak vi ne možete da čekate. Probajte da ne odgovarate na poruke toj osobi iz prošlosti.

Bik
Osećate se kao da sve morate vi i da sve zavisi od vas dok partner leluja u oblacima i idejama. Pokušajte da razgovarate iskreno uz obavezno stavljanje tačke na prošlost.

Blizanci
Malo ste razočarani ušli u vikend, ali ne brinite, ništa ne popravlja raspoloženje kao izlazak. Subotu iskoristite za druženje , a nedelju za odmor uz neku razmenu “škakljivih” poruka.

Rak
Sumnjate da vam partner nešto prećutkuje pa partite svaki njegov potez,a zapravo bi trebalo da obratite pažnju na svoje ponašanje. Promenljivog ste raspoloženja pa ne bi bilo loše da se klonite svađa i rasprava.

Lav
Vikend donosi potencijalnu raspravu sa partnerom i moguće ishitrene izgovorene reči zbog kojih bi mogli da se kajete. Nemećete svoje potrebe i ne slušate šta druga strana ima da kaže.

Devica
Proradila vam je intuicija u vezi sa ljubavnom pričom koja je nekako krenula od kraja, a ne od početka. Pratite svoje osećaje i zanemarite logiku.

Vaga
Potrebna vam je dinamika i tražite je na sve strane. Pošto imate više simpatija, razgovori se otvaraju na neočekivanim mestima i sa neobičnim ljudima, ali samo jedan od njih je vredan pažnje pa birajte pažljivije i dobro otvorite oči.

Škorpija
Partner ili simpatija ima neke nove ideje koja vas pomalo šokiraju. Prihvatite izazov i upustite se u to jer vam je potrebno da razbijete vaše ustaljene šablone.

Strelac
Da li se vi to uzdražavte  da prihvatite poziv osobe koja nudi nešto neuobičajeno? Mislite  da vas nešto laže? Odbacite taj stav i poletite u nepoznato, to je vaš stil.

Jarac
Iznenađenje koje vas čeka u subotu predveče ne bi trebalo da vas iznervira nego da vas pokrene u pravom smeru. Ne razmišljajte puno nego spremajte garderobu i šmiku za taj izlazak.

Vodolija
Partner ili simpatija ne zna šta tačno hoće, a vi se nekako držite po strani. Očekuje vas dinamičan  vikend ma kako vi isplanirali vreme, potrudite se da ne gubite strpljenje i ne sečete ova dva dana bilo šta.

Ribe
Iznenadni razgovor koji lako može da se pretvori u raspravu odovešće vas u neki pogrešan zaključak. Upravo taj impuls koji vas bude vozio je vaš podsvesni mehanizam kojim bežite od realnosti.

alo.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori