Prijaće vam nešto neobično i nepredvidivo, pa makar to bila sitnica.

Ovan
Iznenađenje dana će biti vest ili odluka koja stiže sa radnog mesta. Ovo može da promeni totalno vaše planove, a sve ćete konačno shvatiti već narednog dana.

Bik
Sve vas iritira i sve vam smeta. Nagle odluke nisu najpametnije sada, a trebalo bi da se prilagodite dnevnom ubrzanju koje vas dodatno razdražuje.

Blizanci
Mogući su problemi sa spavanjem i lošim raspoloženjem. Naglost i nesređenost misli će obeležiti dan.

Rak
Mogući su neki finalni razgovori i dogovori sa partnerom ili nestabilnim klijentom. Saveti koje primate su vrlo lični i nisu za vas.

Lav
Moguće su burne rasprave sa partnerom ili poslovnim saradnikom koji će želeti odjednom da menja plan. Pokušajte da se prilagodite nastupajućim promenama.

Devica 
Nagli preokret koji se tiče zdravlja može da vam izmeni svakodnevnicu i uvede novine koje su vam potrebne. Prijaće vam nešto neobično i nepredvidivo, pa makar to bila sitnica.

Vaga
Nešto što ima veze sa prodicom i domom će vas prodrmati i motivisati da se otisnete u neke neobične priče vezane za ljubav i zabavu. Ponašate se malo neuobičajeno pa vas okolina propituje.

Škorpija
Dobićete neku novu ideju koja će vam pomoći u sprovođenju  planova vezanih za partnerske odnose i porodicu. Pazite šta pričate.

Strelac
Izvestan je neki iznenadni poziv ili poruka od simpatije ili partnera. Ukoliko ste u lošim odnosima, ovo može da razrešim mnogo toga.

Jarac
Promenićete mišljenje o nečemu ili nekome. Sva pravila koja ste imali padaju u vodu, kreće potpuno nov i nepredvidiv period.

Vodolija
Ako krijete nešto, biće otkriveno i to naglo. Ukoliko se radi o nekim vašim mehanizmima odbrane, danas već padaju u vodu i postaju nebitni.

Ribe
Moguća je neka nagla rasprava sa prijateljem kojoj se niste nadali. Nestabini su vam planovi, a vi se baš i ne snalazite u redu i disciplini.

pressonline.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori