Potreba za materijalnom sigurnošću karakteriše oba znaka, tako da se mogu stvoriti harmonični odnosi.

Ovan i Ovan slaganje
U vezi Ovna sa ovnom jedan od partnera je uvek u superiornijem položaju. Ovo može biti harmonična i skladna zajednica ako se na vreme podele oblasti dominacije. Ako je i materijalna situacija zadovoljavajuća, onda je to sigurno odnos koji obeležavaju odanost i uzbuđenja.

Ovan i Bik 
Veza koja obećava i ima nade za uspeh je veza ova dva znaka. lako su to dve tvrdoglave i jake i ličnosti mogu stvoriti jaku vezu, u kojoj sigurno dolazi do varnica i svađa. Bik koji želi materijalnu sigurnost ali i sačuvano dostojanstvo, često se sukobljava sa Ovnom koji nikad neće oprostiti poraz, a likovaće ako izađe kao pobednik. Ovakvim ponašanjem dostojanstvo i ponos Bika su povređeni.

Ovan i Blizanci 
Potreba za materijalnom sigurnošću karakteriše oba znaka, tako da se mogu stvoriti harmonični odnosi. Ako steVi i Vaš partner u ovakvoj kombina-ciji, a želite da to bude uspešna veza pokušajte da ne prigovarate mnogo i uvek, jer ste oboje skloni čestim prigovorima, a ni svađe vam nisu retke.

Ovan i Rak
Jako teška kombinacija, jer Ovan je onaj koji može totalno da obezvredi i omalovaži Raka i totalno preuzme dominaciju nad njim. Ovo je veza u kojoj postoje mnogi razIozi za neslaganje pa i u samim karakterima ovih znakova.

Ovan i Lav
Ako je moguće potisnuti želju oba znaka za do-minacijom, stvoriti ravnopravnost među partnerima u slučaju da je žena Lav, ova veza može biti dobra.U slučaju da je muškarac lav onda je ta veza skoro nemoguća.

Ovan i Devica
Muškarca Ovna može da iznervira preterana paž-nja Device, koja voli da pridaje značaj sitnicama i koja je jako realna. Ako je žena rođena u znaku Ovna veza je moguća samo ako postoje zajednička inte-resovanja.

Ovan i Vaga 
Ako želite kratku i strasnu vezu ovaj spoj vam to obećava. Vaga voli da je uvek uz svog partnera, Ovan voli svoju slobodu i nezavisnost i to ne može dugo da trpi. Ovo je vatren i strastan spoj, ali je kratkog trajanja.

Ovan i Škorpion 
Odnos pun žestine, strasti, vatrenog seksa i pot-punog razaranja oba bića, je ova kombinacija. Ovan koji ume da prašta, ali ne zaboravlja prevare, Škorpion koji čeka da se osveti za sva pon iženja i kritike. Ovo je za Ovna idealan spoj. Oba partnera imaju zajednički cilj – praktičan ili materijalni interes. Različitost je ono što ovu vezu može učiniti efektnom, kao i prijateljstvo koje ovi partneri mogu izgraditi.

Ovan i Strelac 
Odnos u kojem su izraženi razumevanje i obo-strano poštovanje, odnos u kojem partneri pomažu jedno drugom, ako nemaju preteranu potrebu za posedovanjem je spoj koji daju ova dva znaka.

Ovan i Jarac 
Ako je u ovoj vezi žena Ovan, nju može odbiti proračunatost Jarca koji sve čini za prestiž u društvu. Jarca može iznervirati potreba Ovna da je nešto novo uvek u blizini, večita istraživanja koja Ovan voli i koja su mu potrebna. Dva različita temperamenta u svakom pogledu, jako je teško održati ovakvu vezu.

Ovan i Vodolija 
Šta Vodolija izmisli – Ovan realizuje. Odnos pun novih ideja i realizovanih projekata, ali uz dosta nesuglasica, bez mira i opuštenosti. Jedna burna i živahna kombinacija, u kojoj oba partnera žele da sačuvaju svoju slobodu. Ovakvi odnosi imaju većih izgleda za duži zajednički život od svih susreta Ovna sa nekim od ostalih znakova.

Ovan i Ribe 
Suprotnosti se privlače! To je veza Ovna sa Ribama. Za Ovna Ribe su sanjalice, suviše spore, promenljive i neverne, i nikada ih ne mogu razumeti. Ovakve veze mogu dugo trajati ali Ovan nikada neće biti taj koji je kriv za raskid.

OVAN: komplementaran odnos. Bik smiruje Ovna i unosi stabilnost u zajednički život. Ostaje realan dok Ovan „plamti”. Ukoliko razlika u temperamentima nije suviše velika, jedno drugom će biti prava podrška i oslonac.

BIK: mogu se slagati pod uslovom da imaju dovoljno novca za udoban život. U suprotnom će jedan na drugog projektovati svoju nesigurnost. Njihov hedonizam donosi velika zadovoljstva, ali ne smeju preterivati.

BLIZANCI: žive različitim ritmovima što može biti uzrok uzajamne iritacije. Ako su oboje skloni umetnosti, komunikacija će biti lakša. U braku je bolje da žena bude Bik, kao stabilnija I privrženija kući.

RAK: srodne duše, emotivne i senzualne. Oboje su vezani za kuću i porodicu i – materijalna dobra. S dovoljno novca če živeti udobno, u ljubavi i slozi. Bez novca, njihov čitav sistem dolazi u pitanje. jedan mora da „potegne”.

LAV: vezuje ih ljubav prema lepom, aii ih suprotni temperamenti razdvajaju. Lavu je potrebno divljenje. Ako ga ne dobije od Bika, potražiće ga na drugom mestu. Dok je Bik vezan za kuću, Lav voli da skita”.

DEVICA: afinitet zemljanih znakova. Devica intelektualno stimuliše Bika i podstiče ga na akciju. Bik smiruje nervozu Device. Jedini problem je ako je Bik suviše lenj i „uspavan”, pa Devica počne da se dosaduje.

VAGA: oboje su vezani za sve što je lepo i imaju dara za umetnost. Medutim, razlika u temperamentima je tolika, da skoro nikad neće moči zajedno. Koliko je Bik vezan za kuću, toliko Vaga voli da izlazi i da se druži.

ŠKORPIJA: suprotnosti koje se privlače, s tim što Bik obično „strada”. Kod škorpije ostaje izvesna doza večitog nezadovoljstva. Najbolje će se slagati u se*su. Da bi ostali, zajedno, Bik ne sme podsticati ljubomoru škorpije.

STRELAC: spajaju ih ljubav prema prirodi – zdravom životu. Inače su suviše različiti da bi jedno drugom zapali za oko. Veća je verovatnoća da će biti prijatelji, retko ljubavnici. Često prodju jedan pored drugog.

JARAC: afinitet zemljanih znakova donosi uspeh na poslovnom i privatnom planu. Oboje vole sigurnost i jasno odredene odnose. Ne smeju se predati posesivnosti, da ne bi jedno drugo „progutali”. Veza za zrele godine.

VODOLIJA: posesivni Bik ne podnosi slobodoljubivost Vodolije. Vodolija ne podnosi sputanost koju joj Bik nalaže. Mogu biti odlični prijatelji, ali ne i ljubavnici.O svetu i ljudima imaju jako različite poglede.

RIBE:suprotnosti koje se privlače, ukoliko Bik nije suviše materijalno orijentisan, a Ribe nematerijalno. Neko mora da se pobrine o egzistenciji, da bi imali od čega da žive. Inače su oboje senzualni i senzibilni.

večernjenovosti.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori