Rakovima će se javiti bivši, Lavovi ulaze u novu vezu.

OVAN

POSAO: Ukoliko ste očekivali neko nasledstvo danas je dan kada ga možete dobiti. Sledi vam značajno poboljšanje finansija. Pred vama su odlične promene na ovom polj, bićete zadovoljni.

LJUBAV: Moguće je da imate neobavezan odnos sa jednom osobom u koju ste polako počeli da se zaljubljujete. Ne želite da priznate svoje emocije jer se plašite njenog odbijanja.

ZDRAVLJE: Povedite računa o unosu tečnosti. Moguće je da nemate naviku da pijete dovoljno vode svakog dana a to u velikoj meri može da utiče na generalno stanje vašeg organizma.

BIK

POSAO: Moguće je da vam je potrebno neko vreme da razmislite o svom poslovnom potezu. Ne želite da brzate sa odlukama. Osećate dozu nesigurnosti u svemu tokom današnjeg dana.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku možete da očekujete veoma lep dan koji ćete provesti zajedno sa svojim partnerom. Posvećeni ste jedno drugome i polako vam se vraćaju neke stare emocije.

ZDRAVLJE: Nemate probleme na ovom polju. Možete da očekujete sasvim stabilno stanje. Imate sasvim dovoljno energije i osećate se dobro u svojoj koži. Ugađate sebi i dobro vam je.

BLIZANCI

POSAO: Iako imate mnogo poslovnih obaveza, to vam ne pada teško jer volite svoj posao i dobro ste organizovani. Pred vama je naporan radni dan ali završićete ga sa osmehom na licu.

LJUBAV: Osoba koja vam se dopada je veoma zanimljiva i trebaće vam još dosta vremena da je sasvim upoznate. Moguće je da ni sami niste odmah spremni na sasvim otvoren flert.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa želudačnom kiselinom. Povedite računa o svojoj ishrani. Nemojte da unosite preveliku dozu kofeina. Pred vama je nešto teži dan na ovom polju.

RAK

POSAO: Ispred vas je veoma pozitivan dan u kom ćete moći da ostvarite sve ono što ste imali u planu. Nema prepreka na polju posla! Sreća vas prati u nekoj meri pa vam dosta toga ide od ruke.

LJUBAV: Vraća vam se prilika da obnovite staru ljubav sa osobom koja vam je nekada mnogo značila. Veoma ste srećni ali na neki način osećate i tremu. Niste sigurni kuda sve to vodi.

ZDRAVLJE: Puni ste energije! Danas vam prija intenzivnija fizička aktivnost. Potreban vam je neki izduvni ventil kako bi se bolje osećali... U suprotnom, to bi moglo da se ispolji na drugi način.

LAV

POSAO: Moguće je da ćete imati priliku da radite od kuće ili će vam neki član porodice pomoći oko posla. Povoljan je dan i za početak privatnog posla ako ste tako nešto imali u planu.

LJUBAV: Očekuje vas početak nove veze sa osobom sa kojom ćete pre svega moći da imate ljubav i sigurnost, pa onda sve ostalo. Spremni ste da joj poklonite maksimum svojih osećanja.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa bešikom. Pred vama je dan u kojem generalno možete da budete nešto slabijeg zdravlja. Nemojte da se naprežete previše i vodite računa o sebi.

DEVICA

POSAO: Mogući su manji nesporazumi na ovom polju. Nije baš sjajan dan ali nećete imati ni neku veću štetu. Potrudite se samo da ništa ne shvatate preterano kritično danas.

LJUBAV: Želite da osvojite jednu simpatičnu osobu koja vam deluje pomalo stidljivo. Planirate da joj pokažete da sa vama može imati sve. Spremni ste da se na neki način žrtvujete za ljubav.

ZDRAVLJE: Osetljivi su vam sinusi. Mogući su i manji problemi sa disajnim putevima. Izbegavajte cigarete i duvanski dim. Ako generalno imate probleme sa alergijama, danas vam je teži dan.

VAGA

POSAO: Ukoliko ste očekivali određenu sumu novca, ona vam dolazi, bez većih odstupanja. Generalno vas očekuje stabilno i dobro stanje na polju posla. Nema naznaka za probleme.

LJUBAV: Na ovom planu je sve jako dobro. Ne biste trebali da imate bilo kakve ljubavnenedoumice. Sigurni ste u svog partnera. Ako ste slobodni nema novog poznanstva.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam malo jača ishrana. Moguće je da ste počeli da izbegavate redovne obroke zbog loše organizacije a to može prilično negativno da se odrazi na vaše polje zdravlja.

ŠKORPIJA

POSAO: Današnji dan može da bude na neki način prekretnica vaše karijere. Donećete neku važnu odluku. Spremni ste na drastične poteze kako bi se neke stvari konačno menjale.

LJUBAV: Zaljubljeni ste u osobu sa kojom ste u vezi i želite da se potrudite da vam sve bude idealno. Pred vama je romantičan i lep dan. Možete da očekujete jako povoljno stanje.

ZDRAVLJE: Oči su vam malo osetljivije. Mogući su problemi ako ste već do sada imali slabiji vid. Posetite oftamologa, proverite da li se menja dioptrija ili je nešto drugo u pitanju.

STRELAC

POSAO: Važno vam je da ne odustajete od svojih principa, smatrate sebe veoma poštenim čovekom. Na neki način niste spemni na kompromise kada je u pitanju vaš obraz.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada neka osoba koja nije iz istog mesta kao i vi, tokom današnjeg dana je povoljna atmosfera za susret i bliži kontakt. Možete da se nadate zbližavanju.

ZDRAVLJE: Prijao bi vam odmor. Današnji dan vam nije povoljan za pretrano naprezanje. Potrudite se da dovoljno spavate, da redovno jedete i da se ne iscrpljujete u bilo kom smislu.

JARAC

POSAO: Ukoliko ste od nekoga zatražili pomoć ili podršku, dobićete je. Ne treba da brinete, poslovno stanje je dobro. Generalno vas danas ne očekuju veće promene na ovom polju.

LJUBAV: Flertujete i uživate u tome. Pred vama je veoma zanimljiv dan tokom kog možete osvojiti mnoga srca i dosta pažnje od suprotnog pola. Spremni ste za nova dešavanja!

ZDRAVLJE: Bez ikakvih problema. Stanje na polju zdravlja je kod vas sasvim stabilno. Prija vam umerena aktivnost i generalno nemate bilo kakve tegobe. Pred vama je dobar dan.

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da imate ozbiljnu konkurenciju na ovom polju, ali niste ni vi od juče. Kompetetivno ste nastrojeni. Imate keca u rukavu i spremni ste da ga pokažete.

LJUBAV: Voljena osoba nije sigurna u vas i zato se javljaju manji problemi sa ljubomorom i nepoverenjem. Moguće je da vaša veza zapada u fazu ozbiljnije krize ovaj put.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa osetjivim zubima. Preporuka je da posetite stomatologa ako primetite bilo kakve tegobe. Takođe, kosti i kosa su vam osetljivi.

RIBE

POSAO: Povoljan je dan za poslovnu analizu i statistiku. Moguće je da ćete danas izvući neke važne pouke kada budete uspeli da sagledate situaciju iz više uglova. Slušajte sebe.

LJUBAV: Imaćete priliku da sobi koja vam se dopada pokažete koliko vam je stalo do nje i do toga da vam pruži priliku da budete zajedno. Moguće je da ona do sada to nije mogla da primeti.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa pritiskom su naglašeni kod vas pa je važno da povedete računa o svom zdravlju. Potrudite se da se ne zamarate previše ali i da izbegavate stresne okolnosti.

superzena.b92

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori