Neophodno je da promenite način razmišljanja ako želite da se vaš emotivni život menja. Sve počinje od vas i vašeg stava.

OVAN

POSAO: Možete da se nadate pozitivnim dešavanjima na polju posla. Oko vas su situacije koje ćete veoma lako rešiti. LJUBAV: Ako budete preuzeli inicijativu ka početku veze sa osobom do koje vam je stalo, moći ćete da očekujete zanimljiva dešavanja. ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa sinusima.

BIK

POSAO: Pred vama je pozitivan period. Poslovna situacija kod vas može veoma značajno da se stabilizuje. LJUBAV: Neophodno je da promenite način razmišljanja ako želite da se vaš emotivni život menja. Sve počinje od vas i vašeg stava. ZDRAVLJE: Skloni ste depresiji.

BLIZANCI

POSAO: Možete da očekujete da ćete u narednom periodu uspeti da napredujete i da dođete do bolje poslovne pozicije. LJUBAV: Potrudite se da sa voljenom osobom postignete kompromis po pitanjima koja su vam od presudnog značaja. ZDRAVLJE: Čuvajte se u saobraćaju.

RAK

POSAO: Konstantno ste napeti i to se vidi. Vaši poslovni saradnici pokušavaju da vam ukažu na greške koje pravite. LJUBAV: Spremni ste da se maksimalno posvetite voljenoj osobi kako bi ona bila srećna pored vas. Ljubav vam je na prvom mestu. ZDRAVLJE: Nađite više vremena za san.

LAV

POSAO: Možete da očekujete da ćete sa nadređenima ali i kolegama, imati generalno veoma pozitivan odnos danas. LJUBAV: Maštate o osobi koju ste nedavno upoznali. Pred vama je zanimljiv period u kojem poznanstvo može da se razvija. ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja.

DEVICA

POSAO: Preporuka je da tokom današnjeg dana čuvate svoj novac i da ne ulazite u neproverene transakcije. LJUBAV: Dvoumite se između dve osobe koje vam poklanjaju pažnju iako zapravo nemate previše interesovanja ni za jednu. One prave još nema na vidiku. ZDRAVLJE: Osetljiv nervni sistem.

 VAGA

POSAO: Dolazite do mogućnosti da ostvarite bolju zaradu. Potrudićete se da iskoristite svaku priliku koja vam se nudi. LJUBAV: Pred vama je jako povoljan dan za emotivno polje. Možete da se nadate početku nove veze. ZDRAVLJE: Ukočenost vam stvara manje probleme.

ŠKORPIJA

POSAO: Imaćete uspeha u svom poslu danas. Ukoliko očekujete pokretanje važnih pregovora, sve će biti kao što zamišljate. LJUBAV: Nemojte da očekujete previše od osobe sa kojom ste trenutno u vezi. Moguće je da niste na istim talasnim dužinama. ZDRAVLJE: Manji problemi sa cirkulacijom.

STRELAC

POSAO: Uspećete da rešite probleme koji su vas do sada opterećivali. Današnji dan će vam doneti faktor sreće. LJUBAV: Obratite pažnju na komunikaciju sa partnerom. Moguće je da iz dana u dan, na neki način, postajete sve hladniji prema njemu. ZDRAVLJE: Odmarajte što više.

JARAC

POSAO: Dobićete novu poslovnu ponudu. Ukoliko je budete prihvatili, ostvarićete značajan napredak na polju karijere. LJUBAV: Očekuju vas pozitivna dešavanja na emotivnom planu. Voljena osoba će vam pokazati svoja osećanja. ZDRAVLJE: Dobro se osećate u svojoj koži.

VODOLIJA

POSAO: Prilično ste nervozni i na neki način nesigurni po pitanju vaše poslovne budućnosti. Moguće je da vam je karijera na zalasku. LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete novo poznanstvo koje će vam veoma značiti. ZDRAVLJE: Hronični problemi vas prate.

RIBE

POSAO: Imate ispravan stav o stvarima koje vas okružuju i donosite pozitivne odluke na polju posla. LJUBAV: Vreme je da osobi do koje vam je stalo ozbiljno pokažete kako se prema njoj osećate. Ovo je trenutak za početak veze. ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani.

24sata.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori