One su samouvjerene, snalažljive i snažne!

Žena Škorpija je najseksi i najtanstveniji od dvanaest znakova zodijaka. Egzotična je i magnetski privlačna, duboka poput mora i, zavisno od raspoloženju, mirna ili burna poput mora. Krasi je izvanredna intuicija te je jako privlače ezoterična, okultna ili duhovna iskustva koja nude neku vrstu dubokog uvida.

Nikada je se ne smije shvatiti olako. Ona je direktna, briljantno prepredena i prodorna, neustrašiva i tvrdoglava, i uspjeće preći preko svake prepreke u životu i suočiti se s problemima te uzdignuti glave nastaviti dalje.

Voli jasne početke i jasne završetke. Samouvjerene, snalažljive i snažne, Škorpije su odlučne da uspiju. Ne bježe od napornog rada i spremne su žrtvovati mnogo kako bi došle do svog cilja.

Priče o gotovo zastrašujućoj ljubomornoj prirodi žena Škorpija već su postale mit. One uistinu mogu pokazati snažnu ljubomoru kao ni jedan drugi znak, ali to je zato jer i najbezazleniji partnerov flert s drugom ženom smatraju izdajom.

Od partnera traže ono što i same daju, potpunu vjernost, odanost i predanost i za svog muškarca spremne su učiniti sve. Hvaliće ga gradeći tako njegovo samopouzdanje, braniti ga kad drugi govore loše o njemu i pomagati mu da gradi karijeru.

Nerijetko želi nositi pantalone u vezi te traži partnera dovoljno hrabrog da joj se suprostavi i dovoljno samosvjesnog da joj dopusti da tu i tamo bude muško u vezi. U krevetu su prave amazonke – imaju visoki libido, jako su strastvene te vole davati i primati senzualna zadovoljstva. Često za partnere biraju Ovnove ili Djevice, alo najbolje se upotpunjuju s Bikovima.

Žena Škorpija može biti najbolji prijatelj na svijetu ili najgori neprijatelj. Odanost im je jedna od najvažnijih stvari u životu, a izdaju nikada ne zaborave. Ako joj dokažete da ste zahvalan prijatelj ona će biti odana prijateljica. Tajnu koju joj neko povjeri pripadnica ovog vodenog znaka držaće samo za sebe i čuvaće je poput najvrjednijeg blaga, a gotovo je se nikada neće čuti ni da širi tračeve.

Prijateljstva bira pažljivo i smatra se čašću biti osoba u koju se Škorpija pouzda i kojoj se povjerava. Strast upravlja životom žene Škorpije te može voljeti i mrziti s jednakom strašću, ali kako rijetko pokazuje osjećanja teško je znati šta misli ili osjeća. Nikada neće zaboraviti kada je neko bio dobar prema njoj i višestruko će se odužiti za to.

zadovoljna.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori