Pokušavate da nađete zajednički jezik sa Rakom ili Ribama. Nemojte se demoralisati ako se ne bude sve odvijati kako ste želeli.

OVAN (21. 3. - 20. 4) Pozitivnosti koju imate na kojoj vam svi zavide. Sve planirane poslove okončaćete brzo i uspešno, a biće i novca u toku dana. Kako ste zadovoljni i razvojem emotivne situacije, a partner to negde i realno očekuje, pomišljate na poklon kojim ćete obradovati voljenu osobu. Nervoza i nestrpljenje mogu dati povišen krvni pritisak.

BIK (21. 4. - 21. 5) Vi ste sposobni i posao koji vam se nudi biće vrlo zanimljiv i zahtevan, novac neće biti problem za zaradu.   Iskoristite ovaj dan, jer u društvu Device ili Ribe možete  se osećati ljubavno i prijatno. Budite oprezni  sa organima u stomačnoj regiji.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6) Posao će vam pomoći da sačuvate nervni sistem. Saradnja sa vatrenim znakovima daje puno ideja i snage, novca. Oni koji su u braku ili vezi, mogu da očekuju zanimljiv put ili neki kraći odmor koji će biti romantičan. Dosta ste zadovoljni svojim zdravljem.

RAK (22. 6. - 22. 7) Saradnja sa Devicom može da vam pokrene ideje i samu energiju rada i posla, a novac očekujte što pre. Oni koji su slobodni imaju strast sa Devicom ili Vagom koja ih neprestano čeka i odlaže susret iz straha. Dosta dobro zdravlje jer ste popravili imunitet.

LAV (23. 7. - 22. 8) Saradnja sa vodenim i vatrenim znakovima donosi dobar posao. Pokušajte da napravite neki dil sa inostranim partnerima. Morate biti odlučni kada su želje i ambicije  partnera otvorene. Pružite priliku i nekom ko vas voli. Dosta dobro zdravlje, bez većih problema.

DEVICA (23. 8. - 22. 9) Predispozicija za novac već od samog početka dana. Pomoć od žene rođene u znaku Ovan ili Lav. Mislite da ste usamljeni. Sada je vreme lepog poznanstva sa Blizancima ili Vagom, koji će vam uneti živost u vaš život. Iscrpljenost organizma od posla.

VAGA (23. 9. - 22. 10) Morate biti mnogo uporniji i istrajniji. Dobra poslovna energija sa Rakom. Novac stiže tokom dana. Bračne razmirice su prolazne i nebitne u ovom trenutku. Morate da popravite komunikaciju. Dobro se osećate.

ŠKORPIJA (23. 10. - 22. 11) Okrenite se onim segmentima života u kojima ste trenutno najuspešniji. Novac preko prijatelja. Škorpije u braku spremne su da partneru nađu hiljadu mana, a o sebi. Budite objektivniji. Oprez sa ishranom.

STRELAC (23. 11. - 21. 12) Svaki dan, baš kao i ovaj koji pred vama daje uspeh. Nekad niste svesni svoje snage. Postanite trezveniji u donošenju odluka. U ljubavi imate sreće, baš vas hoće svako koga novog upoznate. Pokušajte da se odlučite. Imate osetljivo grlo.

JARAC (22. 12. - 20. 1) Dobar dan za novac. Trudićete se da što bolje unapredite projekat koji je pred vama. Jarac u braku može proći period hladnog talasa emocija što i nije atipično za vaš znak. Zdravstveno ste jaki  i stabilni.

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2) Često ćete biti na raskrsnici šta da radite i kojim putem da idete. Donećete odluku na brzinu, bez velikog razmišljanja o vašem zaposlenju ili otkazu ako radite kod privatnika. Bićete sami tokom dana. Niste raspoloženi za bilo kakvo poznanstvo. Raspoloženje vam varira.

RIBE (20. 2. - 20. 3) Saradnja sa Blizancima gubitak, sa Lavom dobar posao ali naporan, sa Škorpijom do novca. Ako ste u braku nije vam lako sa osobom koja misli da je najbolje da ona drži sve. Ako ste u vezi, partner retko provodi vreme sa vama, a to vam smeta. Osetljivi ste na njegove reči, to vas čini slabim.

lovesensa.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori