Ovnovima je vreme za odmor, a lavovima za ljubav...

OVAN

POSAO: Trudite se da budete bolji od drugih. Posvetite se pravim stvarima. Inspiraciju ćete dobiti od osobe koja vam sve više znači, a mogli bi ste da dođete do zakjučka i da ste se zaljubili. To ćete, naravno držati u sebi, ali će ta promena isijavati iz vas i teško ćete uspeti da sakrijete emocije.

LJUBAV: Očekuje vas susret sa privlačnom osobom, koju možete sresti na nekoj proslavi. Obuzdajte svoje strasti, jer su vam takođe i naglašeni susreti koji ne bi trebalo da vam budu od velike važnosti. Izbegnite situacije koje bi mogle da vas izlože neprijatnostima.

ZDRAVLJE: Lošija krvna slika zahteva još jednu kontrolu i blagovremenu intervenciju ukoliko imate problem. Čuvajte se stresnih situacija i ne dozvolite da bilo kakvi životni problemi utiču na vaše zdravlje.

BIK

POSAO: Treba da radite ono što volitei da date sebi slobodu da probate nešto novo u poslu, gde će do izražaja doći vaša kreativnost. Pohvale su za vas normalne, ali više od toga nećete dobiti. Za sada ne razmišljajte o prelasku na bolje radno mesto ili napredovanju u karijeri.

LJUBAV: Niste zainteresovani za druženje, nova poznanstva. Ne volite nepromišljene situacije, a ako bi ste se i odlučili da uđete u vezu, to bi ste uradili jako oprezno. Oni koji su u braku, ne treba ništa da očekuju od partnera, jer je među vama zatišje, koje niti popravlja, niti pogoršava vaš odnos.

ZDRAVLJE: Skloni ste ljubomori. Često preuveličavate reči od reči od osoba koje vam žele samo dobro. Puni ste negativne energije koju morate da izbacite iz sebe. Radite na sebi i naučite da kontrolišete svoje emocije.

BLIZANCI

POSAO: Povlačite se od pogleda javnosti i fokusirate se na stvari koje vas ispunjavaju. Od slave se ne živi, nego od novca, pa će vaša poslovna pažnja biti posvećena na unovčavanje onoga što ste do sada uradili, a niste adekvatno naplatili. Šanse da popravite svoj saldo su velike, ali prave stvari i veći novac , tek treba da dobijete.

LJUBAV: Odnosi sa partnerom su podnošljivi, ustaljeni – stagnirate! To je samo tokom današnjeg dana, pa ova situacija ne treba da vas brine. Vodite računa da nekom pogrešnom odlukom ne povredite partnera, jer jedino to može da poremeti vaše odnose koji su za sada u redu.

ZDRAVLJE: Borite se protiv stresa! Definitivno morate da shvatite da nerviranjem ništa nećete postići. Možete samo sebi da naškodite! Pod takvim stresom nećete uspeti da se izborite sa problemima koje imate.

RAK

POSAO: Prihvatite izazove koji su vam nepoznati, jer ćete time naučiti neke nove stvari, koje će vam kasnije koristiti u životu i radu. Ovo se posebno odnosi na odluku za odlazak na neki seminar ili usavršavanje ili počnite sa učenjem nekog stranog jezika. Bolje rezultate ćete postići radeći u timu, nego kao usamljen pojedinac.

LJUBAV: Ovog dana je Rakovima naglašena seksualnost u vezi. Obuzdajte svoje strasti, jer postoji mogućnost da to zbuni partnera i da pogrešno protumači. Razgovarajte, jer on sada nema toliku potrebu za bliskošću.

ZDRAVLJE: Smirite se, kada ste napeti ili nervozni izađite iz svoja četiri zida i izduvajte se, biće vam lakše. Mnogo je lakše kada bilo šta radite u društvu prijatelja. Nemojte izneveriti druge, ali ni sebe.

LAV

POSAO: druge za to. Jednostavno su se neke okolnosti promenile i neki ljudi nisu više u prilici da ispune vaša očekivanja. Dobićete moralnu satisfakciju od osobe koja je za vas autoritet i to će vam biti dodatni motiv da budete još uspešniji i bolji.

LJUBAV: Ukoliko postoji i najmanja sumnja u partnera, ne nastavljajte, već u početku prekinite. U suprotnom, ne skrivajte osećanja, mada volite dominaciju, prepustite se i uživajte!

ZDRAVLJE: Pazite da ne obolite od stomačnih virusa koji sada vladaju, pošto vam oni najviše prete. Pazite na higijenu, kao i na ishranu. Budite fizički aktivniji, ojačajte imunitet!

DEVICA

POSAO: Danas ćete mnogo bolje komunicirati i sarađivati sa drugima. Samim tim i vi ćete se daleko bolje osećati. Započnite što više novih stvari i preuzmite neke nove obaveze koje će biti finansijski isplative.

LJUBAV: Privlačnost je ta koja će vam pomoći da donesete odluku. Potrudite se da ovu vezu produbite. Izražena vam je osetljivost stomaka, pričuvajte se!

ZDRAVLJE: Budite fizički aktivniji. Uveče ćete biti umorni, ali i zadovoljni. Noćni odmor će biti mnogo lakški nego do sada, bez ustajanja i buđenja usred noći. Naravno, jutro ćete započeti raspoloženiji.

VAGA

POSAO: Danas bi ste trebali da dobijete satisfakciju za sve do sada nenaplaćene poslove koje ste radili. Ovo se posebno odnosi na one koji čekaju neki veći novac. Moguće su sitnije trzavice sa kolegama iz firme, koji su ispod vašeg ranga. Ne nervirajte se zbog toga, jer je bolje da vam zavide, nego da vas sažaljevaju.

LJUBAV: Ne volite da budete sami. Najvažnije je da pokažete partneru koliko ste ozbiljni i koliko ste spremni na kompromis. Razgovarajte i dogovarajte se sa partnerom i polako mu ulivajte veru u sposobnost i stamenost po pitanju partnerskih odnosa. Jedino tako možete krenuti u ozbiljnu priču.

ZDRAVLJE: Borite sa depresijom i umorom, bez poleta i svežine. Kako dan bude odmicao, pa će vam se i raspoloženje popraviti. Budite oprezni sa intenzitetom vežbanja i fizičkim aktivnostima.

ŠKORPIJA

POSAO: Kako dan odmiče, vi imate sve više posla i obaveza. Pitate se kako uspevate da stignete i ispunite sva očekivanja. Bilo bi dobro da se rešite potrebe da vas hvale za ono što radite. Budite zadovoljni i malim stvarima. Ima i zavidnih, kojima vaši uspesi ne odgovaraju, jer se osećaju indiferentno u odnosu na vas.

LJUBAV: Oni koji su u vezi, osećaju se zapostavljeno, jer im nedostaje voljena osoba, koja im ne poklanja mnogo pažnje, opterećena svojim mislima. Ovakva situacija vas čini nervoznom i mislite da se odnosi neće popraviti. Najvažnije je da se strpite, jer će sve teći po planu.

ZDRAVLJE: : Započnite da se bavite sportom, jer će vas to u potpunosti zadovoljiti i ispuniti. Nemojte se preforsirati. Takodje, dobra knjiga, dobro društvo u potpunosti će zameniti TV program.

STRELAC

POSAO: Finansijska situacija bi trebalo da počne da se sređuje, jer koliko god da zarađujete, vama je malo, ali i to malo je više od onoga što je bilo. Budite strpljivi i tolerantni prema sebi i prema osobama sa kojima radite.

LJUBAV: Ukoliko ste u vezi, imate razloga da budete zadovoljni, jer će i vašem partneru napokon krenuti, pa će zarađivati više nego do sada. U ovom odnosu problem bi mogao da bude vaša ljubomora i potreba da sve kontrolišete.

ZDRAVLJE: Obratite pažnju na srce, na probleme sa pritiskom ili na krvne sudove. Pokušajte da se mnogo ne stresirate. Nađite način kako bi ste se opustili. Dobro društvo, na primer, može da vas oraspoloži.

JARAC

POSAO: Možda će bitka biti teža, ali će zadovoljstvo na kraju biti veće. Nadoknadite propuštenu priliku, da bi ste ovu fazu završili sa pozitivnim bilansom. Neke stvari koje previdimo i propustimo uvek nam se vraćaju.

LJUBAV: Moguća su nova poznanstva sa osobama koja su prolaznog karaktera. Vaša harizmatičnost je naglašena zbog čega ćete privlačiti pažnju drugih ljudi. Vaš smisao za humor, pojedine osobe mogu pogrešno da shvate i da se uvrede, mada vam to nije bila namera.

ZDRAVLJE: Nemate vremena za opuštanje, glavobolja vas prati tokom dana. Potrebno je da zadržite toliko potrebnu energiju i elan koji će vam trebati radi obavljanja svakodnevnih obaveza.

VODOLIJA

POSAO: Umete da pokažete koliko pojedine osobe cenite, ali to nećete pokazati direktno i otvoreno. Investicioni planovi i rešavanje finansijskih pitanja većim delom zaokuplja vašu pažnju, a u vezi sa tim možete pokazati zavidnu veštinu i snalažljivost.

LJUBAV: Iznenadite blisku osobu nekim poklonom. Začudićete se kako sitnica može da promeni stvari. U koliko ste imali neprijatnih situacija sa partnerom, sada treba da ispravite sve brljotine. Svesni ste šta ste uradili i došlo je vreme kada treba da postanete iskreni i obećate da se to više neće ponoviti. Nemojte testirati njegovu trpeljivost.

ZDRAVLJE: Uvedite promene u ishrani, kako se u suprotnom ne bi osetili umorno, bezvoljno i pasivno. Uvedite uravnotežene dijete. Moguć je rizik od infekcija. Nastojte da životni prostor i poslovno okruženje držite čistim!

RIBE

POSAO: Prija vam da budete u pokretu, pa je ovo dan kada možete da obavite važno poslovno putovanje. Budite pažljivi u vezi administrativnih stvari, jer vas mogu usporiti u realizaciji poslovnih projekata.

LJUBAV: Očekujte nenadani susret sa lepim dešavanjima. I ne sanjate da je to ono pravo. Prepustite se događajima, jer vas sudbina vodi ka zajedničkom cilju. Možda ćete biti malo neodlučni, ali ćete ubrzo shvatiti da ste na pravom putu. Ukoliko ste u vezi, partner oseća pojačanje vaše energije, koja vam oboma prija.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više odmora, više vremena za sebe. Dobro je da obnavljate energiju, ali se ne iscrpljujte do krajnjih granica. Ako imate problema sa pritiskom, neohodna vam je češća kontrola.

alo.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori