Ovnovima je vreme za odmor, a lavovima za ljubav...

OVAN

POSAO: Poslovni zadaci vam postaju dosadni. Vreme je za kratak odmor, nakon čega se vraćate puni pozitivne energije, sa novim idejama, a njihova realizacija biće veoma zabavna.

LJUBAV: Vaš društveni život je buran, a možete upoznati i nove ljude. Osoba muškog pola koja se predstavlja kao prijatelj, mogla bi da bude nešto više.

ZDRAVLJE: Svakodnevne porodične obaveze i brojni poslovni zadaci deluju iscrpljujuće na vas. Čini vam se da nemate vremena za opuštanje. Potrudite se da organizujete šetnju sa prijateljicama. Nakon kratkog odmora vratiće vam se energija, a poslovne ciljeve lako ćete ostvariti.

BIK

POSAO: Ukoliko ste u potrazi za poslom, ovo je idealan dan da ostvarite cilj. Zaposleni Bikovi predstaviće inovativne poslovne ideje, koje će naići na podršku nadređenih. Mnogo ćete raditi, a očekuje vas i dobra zarada.

LJUBAV: Ukoliko je vaša ljubavna veza ispunjena konfliktima ili ste pak raskinuli romansu, dan je izuzetan za humor i druženje sa prijateljima. Ne brinite, ova neprijatna faza će se brzo završiti. Prija vam izbacivanje negativne energije.

ZDRAVLJE: Osećate se vitlaniji i spremniji za duže šetnje, a i društve život vam je znantno bolji. Vaše zdravlje provocira partner. Vodite bitku sa prehladom, jer vam je pad imuniteta veoma izražen.

BLIZANCI

POSAO: Zbog brojnih obaveza biće vam potrebna bolja organizacija. Mnoge poslovne aktivnosti, zahtevaće više kreativnosti. Nemojte se prepuštati rutinskom radu. Budite spremni za nove poduhvate, a počećete da dajete instrukcije saradnicima. Možete da očekujete i unapređenje.

LJUBAV: Potpuno ste obuzeti ljubavnim mislima i slabo vas išta drugo zanima. Ako ste u ozbiljnoj vezi, verovatno ćete početi da planirate zajednički život. Nekako najlakše iskazujete svoju ljubav velikim gestovima. Ipak, pokažite malo senzibiliteta i nežnosti.

ZDRAVLJE: Neophodan je dodatak ishrani u vidu suplemenata, što vam može poboljšati i opšte stanje, ako reagujete na vreme, naravno kada osetite blage simptome prehlade i povedete računa o ishrani.

RAK

POSAO: Posao vas zove! U poslednje vreme mnogo ste radili, ali vas očekuju i nova profesionlna zaduženja. Rigorozno ćete se pridržavati dnevne rutine, kako bi ste postigli željene rezultate, ali trud će se isplatiti. Vašu kreativnost i vrednoću znaće da cene nadređeni.

LJUBAV: Na ljubavnom planu je veoma burno. Dopada vam se osoba koja vam po godinama ili poslovnom statusu ne odgovara.

ZDRAVLJE: Zdrav život, čajevi i laka hrana su neohodni. Neophodno je da više vremena provodite napolju i u društvu kako bi ste pojačali svoj imunosistem. Konsultujte se sa gastroenterologom.

LAV

POSAO: Nemojte odustajati od svojih ambicija i ciljeva zbog malih poslovnih neuspeha i konflikta sa kolegama. Ovaj dan, kada je posao u pitanju, nije najpovoljniji, ali je kratkotrajan.

LJUBAV: Traženi ste, svi žele da vas vide, osećate se moćno, poželjno, neodoljivo. Emotivna veza je stabilna, a ako tražite partnera, imaćete dosta udvarača.

ZDRAVLJE: Ukoliko dugo niste proveravali krvnu sliku, učinite to sada, jer bi rezultati mogli da vas iznenade i navedu na opreznost kada je reč o načinu života. Zavisnicima od pušenja je potrebno naglasiti da je ovo trenutak da napokon prekinu sa tom lošom navikom.

DEVICA

POSAO: Ponovo se probudila ambicioznost u vama. Bićete veoma organizovani, odgovorni, a svoju kreativnost pokazaćete prilikom obavljanja svakog profesionalnog zaduženja.

LJUBAV: Emotivni odnos je stabilan, a ozbiljno razmišljate i o zajedničkom životu sa partnerom. Slobodne dame su okružene udvaračima, samo treba da izaberu pravog.

ZDRAVLJE: Proverite krvni pritisak ili urogenitalni sistem. Osetljivi su vam bubrezi, donji deo tela, kičma, ali isto tako i materica i janici. Povedite računa o ishrani, jer vam loše navike mogu doneti veće probleme.

VAGA

POSAO: Očekuje vas upoznavanje novih ljudi, a promene mogu da vas dovedu do neverovatnog razvoja događaja. Imaćete mnogo samopouzdanja, bićete zadovoljni sadržajem svog života i napravićete ambiciozne planove kada je budućnost u pitanju.

LJUBAV: Probudiće se snažne emocije u vama. Nakon kriznog perioda u ljubavi, upoznaćete zanimljivu osobu. Obratite pažnju na muškarce u znaku Raka, među njima se krije onaj ko bi mogao da vam odgovara.

ZDRAVLJE: Moguća je zubobolja, pa je neophodan odlazak kod stomatologa, kako se ne bi raširili upalni procesi koji tinjaju duže vreme. Često ste odustajali od posete stomatologu, pa ste već sebi napravili problem.

ŠKORPIJA

POSAO: Ovo je prilika koju ne bi trebalo da propustite ukoliko želite da se osamostalite. Pomoć nekih ljudi će vas iznenaditi, a steći ćete i nove prijatelje. Nemojte strahovati od ulaganja velikog novca.

LJUBAV: Moguć je početak romanse sa kolegom ili osobom sa kojom profesionalno sarađujete. Ukoliko poslodavac bude želeo da vas pošalje na poslovni put, prihvatite ponudu, jer ćete upoznati osobu koja može da postane ljubav vašeg života.

ZDRAVLJE: Povedite računa o srcu, očima, kičmi. Ako imate dioptriju, obavezno idite na kontrolu, jer postoji šansa da se nešto promenilo i da je to razlog konstantnih glavobolja.

STRELAC

POSAO: Dovoljno ste snalažljivi i ne dozvoljavate da vas neko ograničava u pogledu poslovnih mogućnosti koje imate. Većinu događaja umete pravilno da prepoznate i da smislite dobro rešenje.

LJUBAV: Upoznaćete komletnu i konkretnu osobu. Ali se pripremite na to da će vaš izabranik tražiti mnogo. Zahtevnom Strelcu će se baš to dopasti. Volite da pored sebe imate borca koji će umeti da vam se suprotstavi, jer vi volite inteligentne verbalne diskusije, ali i da zna da popusti, bude mek i zavodljiv.

ZDRAVLJE: Aktiviraće se vaši problemi sa kožom. Obratite se odgovarajućem lekaru i ublažite simptome koje imate. Svrab, peckanje i ostale pojave su znak ozbiljnijeg problema, pa bi bilo neophodno na vreme da reagujete.

JARAC

POSAO: Imate odlične poslovne planove, a prepreke koje su vas sprečavale da napredujete, nestaju. I sami ćete biti iznenađeni velikim brojem mogućnosti koje će vam se odjednom otvoriti.

LJUBAV: Izuzetno ste privlačni, a trudite se i da održite dobru fizičku normu. Vaša neodoljivost može izazvati ljubomoru kod nekih prijatelja koji se osećaju ugroženim u vašoj blizini.

ZDRAVLJE: Osim što ćete iskusiti psihološku nestabilnost i unutrašnje strahove, možete biti pritisnuti i lošom venskom cirkulacijom. Zdrav način ishrane i boravak na čistom vazduhu rešavaju probleme.

VODOLIJA

POSAO: Pažljivo izaberite trenutak za prezentovanje svojih poslovnih i finansijskih planova, kako bi ih vaše kolege prihvatile. Dobra informisanost o prilikama na poslovnoj sceni i mudra taktika donose najbolji efekat.

LJUBAV: Polako uspostavljate sklad u emotivnim odnosima i sa više pažnje prilazite partneru. Slobodnim damama biće naglašena rečitost i šarm.

ZDRAVLJE: Ponekad ste veoma disciplinovani kada se radi o zdravlju, ponekad ne. Morate biti spremni na razna iskustva i promene koje vam se dešavaju unutar tela. Poradite na jačanju svog imuniteta.

RIBE

POSAO: Pokažite da ste vrlo ambiciozni i zahtevni u finansijskom smislu, ali istovremeno i dovoljno motivisani da predstavite svoje stvaralačke sposobnosti.

LJUBAV: Emotivno prosto cvetate, prevazišli ste nestabilnost i ulazite u mirno i opušteno razdoblje s partnerom. Slobodne dame mogu ući u romansu sa mlađim muškarcem.

ZDRAVLJE: Morate da budete spremni na razna iskustva i promene koje vam se dešavaju unutar tela. Svakodnevni umor vas je toliko iscrpeo da ne znate šta vam je dalje činiti.

alo.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori