Izrazito nežne, romantične, kreativne, strastvene, intuitivne, maštovite – sve ove osobine karakterišu žene rođene u znaku Raka.

One u jednom trenutku mogu biti veoma tvrdoglave, u drugom dopustive, u trećem ljute. Imaju jaku volju i uporne su u svemu što rade, ali ponekad imaju tendenciju da budu veoma povučene, pogotovo ako smatraju da ih neko uznemirava ili provocira.

Žena Rak ne pokazuje svoju osetljivost što je čini jednim od najvećih emotivaca u Zodijaku. I najmanju kritiku koja joj je upućena ona neće zaboraviti. Žene rođene u ovom horoskopskom znaku krasi duboka intuicija i potrebno je da slušaju svoje mišljenje i osećaje.

ljubav:

Njena ideja savršenog partnera je neko ko želi da je miluje i gleda TV sa njom, pijuckajući vino. Žena Rak se nikada ne oseća bolje i sigurnije nego kod kuće, a njena porodica je nešto sveto. Žene rođene u ovom znaku žele miran i stabilan porodični život, a vernost i pouzdanost su najvažnije osobine koje traže u partneru.

Zavođenje i senzualne fantazije su nešto u čemu žena Rak neizmerno uživa. Za nju, seks je ples sa partnerom za kog želi da se emotivno veže. One žele ljude koji su dominantni u krevetu i koji su voljni da isprobaju nešto novo.

prijateljstvo:

Žena Rak važi za opreznog i vernog prijatelja. Ona je jedina osoba koja će učiniti da se svi sigurno vrate kući nakon ludog noćnog provoda i da uvek pozove da proveri da li ste dobro.
Ako vam treba neko da vas uteši, žene rođene u ovom znaku su sigurno dobro rame za plakanje i uvek znaju kako da smire druge oko sebe.

stil:

Žene Rakovi vole tradicionalni i konvencionalni stil oblačenja koji naglašava ženstvenost i udobnost. One će se uvek odlučiti za belu, svetlo plavu i srebrnu boju. Rakovi se osećaju bolje kada nisu u centru pažnje, tako da ih nikada nećete videti da nose napadnu dnevnu odevnu kombinaciju.

S obzirom na njihove atraktivne crte lica, dame rođene u ovom znaku ne vole da nose previše šminke. Taj novac bi radije potrošile na kvalitetan šampon i regenerator, jer je lepa i bujna kosa jedan od njihovih najboljih atributa.

izgled:

Atraktivne crte lica, duboke sive ili plave oči, mali nos, pune usne, širok osmeh i jaka izražena vilica su neke od karakteristika po kojima biste prepoznali ženu Raka. Ovim ženama je obično najširi predeo lica između ušiju, imaju svetliju boju tena i uglavnom plavu kosu. One su u proseku visoke, imaju duge i tanke udove. Njihove fizičke karakteristike su mali struk, široki kukovi i izražene butine.

ukus za modu i šoping:

Žena Rak je majstor u pronalaženju dobrih komada odeće i obuće po sniženim cenama. Retko kupuju impulsivno jer ne žele da stvaraju nepotrebne troškove.

mojastrolog.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori