Osvajanje kod nje ide teže, pa će partner morati da bude brz i nepredvidiv. U suprotnom joj možete dosaditi, a s obzirom da mrzi monotoniju, kao bez glave će pobeći od vas.

Ne voli laskanje:ONA JE ZENA BIK!!!

Iako većina žena obožava laskanje, budite sigurni da kod žene koja je rođena u znaku Blizanca to ne donosi poene. One su već dovoljno sigurne u sebe, i ponekad će vam se činiti da ne postoji kompliment koji ćete joj dati, a da ga ona već nije dala sebi.

Veoma je poželjna, ali…

Flert je za njih normalan deo života, a ponekad se čini i kao način funkcionisanja. Kod njihovih partnera se često javlja strah od prevare, ali nema potrebe za tim. Ako je osvojite, ona se predaje u potpunosti.

Iako su bučne, privlače ih suprotnosti

Žene Blizance ćete primetiti po galami, a često su predvodnice i najglasnije u društvu. Iako su tako zabavne, njih veoma privlače suprutnosti, te nije redak slučaj da "odlepe" za nekim stidljivim tipom koji se plaši da ih pogleda.

mocna i staložena

Vaše glavne vrline su velika strpljivost, staloženost i osećajnost. Ali, sa druge strane imate i vatrenu stranu koju znate da ispoljite kada je neko aktivira. Uvek ima svoje mišljenje o svemu iza kojeg čvrsto stojite i ne može niko izmanipulisati sa vama.

ljubav

Nikada ne žurite previše i volite da prvo upoznate potencijalnog partnera, a zatim da se upustite u vezu. Samim tim, vaše veze traju vrlo dugo, a često i do kraja života. Kada žena Bik uđe u vezu, potpuno se predaje i tu je kao veliki oslonac, prijatelj i ljubavnica. Za uzvrat traži vernost i pružanje sigurnosti i zaštite.

stil

Obožava poslovni i ozbiljan izgled, pa se u njenom ormanu često mogu naći krojena odela, kompleti, suknje, haljine i sakoi. Kako joj je stil jednostavan, takav je i izbor boja odeće: neutralne i pastelne boje su vaša najveća “ljubav” kada je u pitanju odeća. Ona redovno ide u šoping, ali uvek pripremljena jer je organizacija na prvom mestu, a ne besciljno lutanje po tržnom centru.

zenskimagazin.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori