Umete vešto da koristite svoje sposobnosti i različite poslovne formule koje donose uspešne rezultate.

Ovan

Posao: Delujete ambiciozno i stalo vam je da ostavite dobar utisak na poslovne partnere. Novi događaji na poslovnoj sceni zahtevaju istančanu veštinu u prilagođavanju i mudre postupke. Umete vešto da koristite svoje sposobnosti i različite poslovne formule koje donose uspešne rezultate. Imate dobre polazne pretpostavke, naročito kada se rešavaju veliki finansijski projekti. Najvažnije je da napravite dobru procenu i izbor.

U periodu do prvog jula uspećete da ostvarite prioritetne ciljeve i da izmirite neka finansijska dugovanja. Potrudite se da osmislite alternativna rešenja za neke iznenadne situacije. Krajem meseca prihvatite perspektivnu ponudu i budite uporni prilikom uspostavljanja novih poslovnih veza.

Ljubav: Primećujete izvesne ljubavne nagoveštaje koje ne razumete najbolje, zbog čega povremeno delujete zabrinuto. Nema potrebe da se stalno vraćate i razmišljate o nekim neostvarenim ili pogrešnim situacijama iz svoje ljubavne prošlosti. Bitno je da shvatite dobru pouku iz zajedničkog života.

U naletu strasti, širom otvorite oči i poslušajte srce. Ljubav ima najjaču snagu, ali samo ukoliko ste dovoljno iskreni i verujete u svoja osećanja. Sačuvajte pozitivnu orijentaciju i lepe misli za voljenu osobu. Važno je da osetite emotivnu toplinu u nečijem društvu, a zajednički podsticaj predstavlja dovoljan povod za ljubavnu sreću. Od sedmog jula očekuje vas veliki ljubavni zanos.

Zdravlje: Aspekti sa Saturnom u osmom polju opominju na mudrost, oprez i umerenost kako bi vaša sreća potrajala što duže. U prvoj polovini jula bićete skloni povredama zbog nepažnje. Tokom ovog perioda imaćete učestale glavobolje, mučninu, nesanicu i probleme sa anemijom.

Bik

Posao: Stalo vam je da poboljšate svoj poslovni položaj, ali pre svega materijalni status. Imate sjajnu viziju i dovoljno energije, tako da nove događaje na poslovnoj sceni ne želite da prepuštate slučaju. Važno je da poslovima prilazite selektivno, da prepoznate dobru priliku i nikako ne bi trebalo da se zadovoljite prosečnim rezultatima. Izbor povoljnih poslovnih situacija trebalo bi da procenjujete na osnovu kriterijuma vrednosti ili isplativnosti.

Taktika koju vešto primenjujete predstavlja mudriji obrazac poslovnog ponašanja u odnosu na prethodni period. Krajem meseca očekuju vas bolji uslovi i prilika da poboljšate finansijska primanja. Poželjno je da razmislite o profesionalnom usavršavanju, a ukoliko se bavite komunikacijama očekuje vas napredovanje.

Ljubav: Ponekad ste veoma uporni u želji da ostvarite sve svoje ljubavne namere, čak i po cenu da vas neko povremeno osporava. U skladu sa svojom impulsivnom prirodom ne budite nestrpljivi nego sačekajte da se emotivne želje i potrebe iskristališu. Kvalitet koji proističe iz ljubavne veze predstavlja vašu intimnu sreću ili najlepše zadovoljstvo.

Mlade ili slobodne predstavnike znaka očekuju poznanstva sa zanimljivim osobama i nove ljubavne romanse. Neko u vama pobuđuje veliko interesovanje, dobro raspoloženje i asocira vas na prijatne uspomene. Rešili ste da isprobate različite emotivne uloge i ljubavne formule koje donose željeni efekat. Imate dovoljno samopouzdanja, gode vam brojni komplimenti i saznanje da posedujete zavodnički šarm. Od 10. jula očekuje vas pozitivan rasplet ili nova ljubavna sreća.

Zdravlje: U ovom periodu najviše će vas mučiti nesanica i česte glavobolje. Povremeno ćete imati problema sa stomakom i oscilacijama krvnog pritiska.

Blizanci

Posao: Imate dovoljno energije i ozbiljnu nameru da unapredite svoj poslovni i materijalni status. Nalazite se u kreativnoj fazi koja će vam doneti nekoliko novih mogućnosti za ubrzanim napredovanjem. Najbitnije je da poslovima prilazite selektivno da biste pravilno usmerili kretivnu energiju.

Potrebno je da jasno definišete poslovne ciljeve u dogovoru sa pouzdanim saradnicima ili uz stručnu konsultaciju. U periodu od sedmog jula biće naglašeni susreti ili kontakti sa inostranstvom. Neko je spreman da podrži vaše ideje i zalaganje u pravcu dalje afirmacije, ali je neophodno da okupite ekipu pouzdanih saradnika. Aktivna uloga i dodatna angažovanost u različitim pravcima poboljšaće vašu poslovnu poziciju.

Ljubav: U skladu sa svojim temperamentom, trenutnim raspoloženjem i emotivnim afinitetima ponekad delujete vrlo izazovno ili neodoljivo na okolinu. Ali, zbog pogrešnih izjava ili nepromišljenih postupaka zapadate u konfliktne situacije. Bez obzira na popularnost koju uživate u društvu suprotnog pola, izbegavajte ulazak u „zabranjenu zonu“ ili koketiranje sa izazovnom osobom. Preterana doza hrabrosti ili avanturizma mogla bi da ugrozi odnos sa ljubavnim partnerom.

Nema potrebe da forsirate emotivno rivalstvo ili lično dokazivanje u odnosu sa voljenom osobom. Ne možete imati veći uticaj na zajednički život nego što vam druga strana dozvoljava. Kada razmišljate o različitim susretima, nemojte zaboraviti da potreba za izazovnom avanturom ili dokazivanjem u osnovi predstavlja emotivnu slabost.

Zdravlje: Manji problemi sa vidom i infekcijama. Zbog pojačane nervoze bićete skloni povredama. Promenite način ishrane i unosite dovoljno tečnosti.

Rak

Posao: Poželjno je da podstaknete kreativnu fazu izražavnja, jer imate sjajne ideje i priliku da dokažete profesionalne sposobnosti u društvu saradnika. Povremeno uslovi u kojima se nalazite deluju promenljivo, ali to vam neće smetati da ostvarite pozitivne rezultate. Pitanje poslovne organizacije i poverenja u određene saradnike zahteva da dobro razmislite pre nego što se odlučite za konkretne odgovore ili za kranji izbor.

Nemojte dozvoliti da vas uznemiravaju neka sporedna dešavanja, koncentrišite se na svoje ciljeve i aktivno pratite trend novih događaja. Pokažite dobru volju i spremnost na različite promene ili usavršavanje. Posle drugog jula očekuje vas donošenje važne poslovne odluke. Oslonite se na lično iskustvo, ali i na proverene informacije.

Ljubav: U novim događajima koji će obeležiti vaš ljubavni odnos, često ćete biti korak ispred partnera. Neophodno je da razgovarate sa voljenom osobom o problemima koji opterećuju zajednički život. Nije dobro da skrivate svoja osećanja i potrebe. Nedostaje vam emotivna podrška, što dodatno utiče na vaše (ne)raspoloženje.

Ukoliko Vas muči dilema o paralelnoj ljubavnoj vezi, morate uložiti mnogo energije kako biste balansirali na dve strane. Ipak, pre ili kasnije nekom morate pokazati koliko vam je stalo do zajedničke sreće. Mlade ili slobodne Rakove istovremeno privlači nekoliko osoba, ali još niste sigurni u svoja osećanja ili u konačan izbor partnera. Pihvatite nove ljubavne događaje i prilike. Možda još ne prepoznajete jasan signal, ali nemojte odustajati od svojih iskrenih namera.

Zdravlje: Ukoliko ste emotivno neraspoloženi onda se tako i zdravstveno osećate. Tokom ovog perioda mogući su problemi sa stomakom, nesanicom i povišen krvni pritisak.

Lav

Posao: Povremeni propusti na poslu, pre svega zbog loše koncentracije, neće bitnije umanjiti vaš profesionalni ugled. Vaši glavni aduti u odnosu na poslovne konkurente su sposobnost dobrog zapažanja i veština brzog prilagođavanja novim uslovima.

Ulažete veliki napor kako biste ostavili dobar utisak na saradnike, pogotovo one koji su sumnjali u vaše poslovne sposobnosti. Da biste u tome uspeli važno je da prepoznate pravi trenutak za uspešnu akciju. Takođe, pažnju posvetite i novim polovnim temama za koje imate interesovanje, a nije naodmet i da razmislite o savremenijim idejama u poslovanju. Od 13. jula predstoje vam značajna poboljšanja u finansijskom smislu, nove ili dodatne povišice.

Ljubav: Ponekad želite da prikrijete intimna osećanja ili tajne namere u ljubavnom životu. Zbog toga zbunjujete okolinu čestim promenama u raspoloženju i postupcima koje činite. Potrebno je da iskristališete svoja osećanja i da rešite zablude koje imate prema jednoj osobi. Budite dovoljno iskreni i nemojte povrediti nečija osećanja. Nema potrebe da igrate pogrešnu ulogu, jer loši potezi mogu da iskomplikuju ljubavni odnos.

Ukoliko priželjkujete strasnu avanturu, ništa vas neće sprečiti da ostvarite svoje tajne namere. Tanka je granica spajanja ili razdvajanja u ljubavnoj igri – zato nemojte prekoračiti „pravila“ u zajedničkom životu. Najvažnije je da verujete u svoja osećanja i nečiju emotivnu naklonost. Mladi ili slobodni Lavovi upoznaće nekoliko zanimljivih osoba, a neki će započeti novu ljubavnu avanturu.

Zdravlje: Većina vaših zdravstvenih problema povezana je sa neadekvatnom ishranom. Kako ne kontrolišete unetu količinu hrane mogući su problemi sa povećanim masnoćama u krvi.

Devica

Posao: Predstoji vam aktivna uloga u poslovnom životu i nekoliko dobrih prilika, na koje bi trebalo da odgovorite u skladu sa visokim profesionalnim manirima. Veoma ste disciplinovani i odgovorni, ali vam okolina povremeno nameće nove poslovne obaveze koje zahtevaju dodatni napor i zalaganje. Bez obzira koliko ste sigurni u sebe i svoje sposobnosti, pre nego što prihvatite novu poslovnu transakciju zatražite savet iskusne osobe.

Psihološki pritisak koji povremeno osećate mogao bi loše da utiče na vaše zdravstveno stanje. Zato, nemojte dozvoliti da vas posao okupira više nego što je potrebno. Naučite da podvučete jasnu crtu i da se zaštitite od različitih komentara ili naredbi. Krajem meseca očekuje vas važno poslovno priznanje.

Ljubav: Pažljivo analizirate partnera i ljubavni život, i pronalazite različite odgovore, ponekad i suprotne. Priželjkujete više emotivne pažnje i nežnosti kako biste osetili pravi ljubavni zanos. Ukoliko ste mladi ili slobodni, prekoračite „granice“ koje ste zacrtali. U traganju za određenom osobom i novom romansom, shvatićete da je sreća na vašoj strani.
Veština ljubavnog zavođenja proizilazi iz zajedničke inspiracije, dovoljno je da osetite magičnu energiju u nečijem prisustvu. Uvek postoje dobre ideje kojima možete da iznenadite voljenu osobu. Važno da podstičete svoju maštu, da pokažite svoje dobre strane i da se razlikujete od drugih….

lovesensa.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori