Ovaj dan obiluje poslovnim prilikama, a jedna osoba će vam pomoći u odluci da li da nešto prihvatite ili ne!

OVAN (21. 3 - 20.4.) POSAO: Niste preterano skoncentrisani na svoj posao pa je moguće da ćete praviti neke manje greške. LJUBAV: Obuzele su vas emocije i nije vam lako da se iskontrolišete i da ne budete impulsivni. Ne možete da idete protiv svoje prirode. ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa vrtoglavicom.

BIK (21. 4 - 21.5.) POSAO: Moguće je da ste nervozni i da niste preterano raspoloženi za bavljenje svojim poslom. LJUBAV: Osoba koju ste nedavno upoznali u vama budi posebne emocije i čini vam se da pored nje možete biti potpuno slobodni i svoji. ZDRAVLJE: Mogući problemi sa nesanicom.

BLIZANCI  (22. 5 - 21.6.) POSAO: Dolazite do nekih tračeva koji mogu biti prilično preuveličani, pa nemojte da verujete svemu što čujete. LJUBAV: Postoji jedna osoba koja je uporna u svojoj nameri da vam se približi ali vi niste sigurni da gajite ista osećanja. ZDRAVLJE: Problemi sa cirkulacijom.

RAK (21. 6 - 22.7.) POSAO: Možete da očekujete da će vam se ukazati šansa za napredovanje na poslovnom planu. LJUBAV: Dopada vam se osoba koju ste upoznali u nekom sasvim opuštenom okruženju. Pred vama je povoljan dan. ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i opuštanje mišića.

LAV (23. 7 - 23.8) POSAO: Okolnosti se lako mogu preokrenuti iako vam se sada ne čini da je tako. Uskoro ćete dobiti neke lepe vesti. LJUBAV: Spremni ste za strastvenu avanturu sa osobom koja vas intrigira već neko vreme. Dolaze vam veoma lepa dešavanja! ZDRAVLJE: Manji bolovi u predelu nogu.

DEVICA (23. 8 - 23.9.) POSAO: Finansijska situacija je sve bolja iz dana u dan i verujete da će u budućnosti stanje biti sasvim stabilno. LJUBAV: Možete da očekujete manje nesuglasice sa voljenom osobom koja ima zamerke na vaše ponašanje ovaj put. ZDRAVLJE: Osetljiv urinarni trakt.

VAGA (23. 9 - 22.10.) POSAO: Zabrinuti ste za svoje radno mesto jer smatrate da ste napravili manju grešku. Moguće je da ipak neće biti većih posledica. LJUBAV: Pokušajte da pokažete voljenoj osobi da imate ozbiljne namere sa njom. ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol.

ŠKORPIJA (23. 10 - 21.11.) POSAO: Očekuje vas sklapanje nove saradnje koja će vam doneti značajan pomak u poslovnom okruženju. LJUBAV: Partner će vas iznenaditi svojom pažnjom i ljubavlju koju će vam ukazati. Uživaćete u lepom danu. ZDRAVLJE: Manji problemi sa bubrezima su mogući.

STRELAC (22. 11 - 21.12.) POSAO: Možete da očekujete povećan obim posla. Ako se budete potrudili da date sve od sebe, zarada će vam se uvećati takođe. LJUBAV: Imate neke nedoumice u vezi svoje emotivne budućnosti i potrebno vam je vreme da donesete važne odluke. ZDRAVLJE: Manji pad imuniteta.

JARAC (22. 12 - 19. 1.) POSAO: Današnji dan vam ne donosi mnogo poslovnih obaveza, pa konačno imate priliku da se malo opustite. LJUBAV: Očekuje vas veoma uzbudljiv dan u kom ćete imati velike promene i turbulentna dešavanja na polju ljubavi. ZDRAVLJE: Povedite računa o osetljivim očima.

VODOLIJA (20. 1 - 19.2.) POSAO: Nestrpljivi ste da završite neke poslove koje imate u planu kako biste uživali u ostatku dana i svom slobodnom vremenu. LJUBAV: Vaša nervoza može samo da pogorša odnos i komunikaciju sa voljenom osobom. ZDRAVLJE: Glavobolja vam stvara probleme.

RIBE (20. 2 - 19.3.) POSAO: Vaša zabrinutost nije bez razloga, postoje neke stvari koje biste trebali da rešite kada je poslovno polje u pitanju. LJUBAV: Ukoliko ste u vezi, moguće je da će doći do manjeg udaljavanja između vas i voljene osobe. ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol.

srbijadanas

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori