Šta vam zvezde predviđaju za danas?

OVAN

 Nema razloga da suviše ističete svoju ulogu ili da menjate ustaljena pravila u poslovnoj saradnji. U finansijskom smislu, izbegavajte rizične kombinacije koje mogu da vas ostete više nego što je potrebno. Ako vam je stalo da neki događaji dobiju pravi smisao u razumevanju, protumačite ih u dogovoru sa bliskom osobom.

 BIK

 Obratite pažnju na različite poslovne događaje. Važno je da se nađete u pravom trenutku i na pravom mestu. Vaš uspeh proističe iz sposobnosti da nametnete svoje mišljenje. Stalo vam je da privučete nečiju emotivnu pažnju ili interesovanje. Umete da osmislite dobru ljubavnu strategiju u različitim situacijama.

 BLIZANCI

 Ne možete da se požalite ni na posao, ni na zaradu. Sve se odvija na zadovoljavajući način. Ukoliko iskrsnu problemi, krivac je brzopletost. Inertni ste i nedovoljno aktivni. Morate da se pokrenete da biste imali ljubavni život kakav zaslužujete. Okolnosti su na vašoj strani. Više vremena provodite na svežem vazduhu.

 RAK

 Većinu radnih obaveza možete da završavate na rutinski način. Nema potrebe da se raspravljate sa neistomišljenicima. Ukoliko vam se čini da nailazite na hladan emotivni prijem u nečijem društvu, razmislite o svojim postupcima. Moguće je da ste negde pogrešili u proceni.

LAV

 Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno i zato pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču.Situaciju na poslovnoj sceni posmatrajte sa različitih aspekata. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje i podstiču vas na dobro raspoloženje. Pokažite zahvalnost za ono što dobijate.

 DEVICA

 Trebalo bi da se dese neke lepe stvari vezane za vaš poslovni status. Možete očekivati prelazak na bolje radno mesto.Odnosi sa partnerom su zahladneli, a vama se problem čini mnogo većim nego sto zapravo jeste. Što se polja zdravlja tiče posle duže vremena nemate nekih većih problema, što ne znači da se trebate opustiti.

 VAGA

 Nakon dužeg perioda dobijate podršku koja vam daje vetar u leđa. Polako, ali sigurno, bitne stvari dolaze na svoje mesto i vi imate razloga da se radujete. Budite velikodušni prema voljenoj osobi. Ponekad umilni osmeh i blagi emotivni tonovi donose najbolji efekat. Problemi sa grlom i krajnicima.

 ŠKORPIJA

 Ponestaje vam smisao za diplomatijom, kada se suočavate sa osobama koje bez pardona osporavaju vaše sposobnosti. Važno je da prećutite situacije, koje mogu da se shvate ili tumače na pogrešan način. Ukoliko vas neko uporno kritikuje to možda predstavlja dobru temu za razmišljanje, ali ne i povod za emotivnu raspravu.

STRELAC

 Moguće je da se sve nalazi u vašim rukama, ali pod uslovom da reagujete u najboljem trenutku ili u skladu sa zajedničkim pravilima o uspešnom poslovanju. Ukoliko vas muče neke ljubavne dileme, razmislite šta čini glavni povod za vašu nesigurnost. Nemojte unapred optuživati svog partnera.

 JARAC

 U susretu sa saradnicima izbegavajte preteranu razmetljivost u nastupu. Nema potrebe da donosite ishitrene odluke. Imate pogrešne informacije, a neko to može da iskoristi. Lagodno se prepuštate različitim emotivnim izazovima i svojim strastima. Proverite krvnu sliku i pritisak obavezno.

VODOLIJA

 Okolina primećuje vaše nezadovoljstvo zbog razvoja događaja na poslovnoj sceni. Potrebno je da pronađete novo i efikasnije rešenje kako biste pravilno rešili različite nesporazume. Prati vas nova emotivna dilema. Ne znate da li partner greši u ponašanju ili deluje sumnjivo u stvarima koje prećutkuje.

 RIBE

 Delujete nestrpljivo, ali dodatna inicijativa sa vaše strane ne donosi pozitivne rezultate i nečiju naklonost. Ukoliko vam je stalo da se razlikujete u odnosu na svoje saradnike, morate da prihvatite različite reakcije i komentare. Važno je da učinite ono što osećate, jer izbor pogrešne uloge na kraju ostavlja loš utisak pred bliskom osobom.

astrousluge.com

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori