Lavovi su promenljivog raspoloženja, Jarčevi imaju dobar dan za posao, Ovnovi opterećeni obavezama...

OVAN Osećaj borbenosti u vama podiže nivo posla. Svi su zadovoljni. Preopterećeni ste pa i voljenu osobu držite pod kontrolom. Jak optimizam imate.

BIK Dobar dan za one koji se bave novinarstvom, medijima, izdavaštvom. Izađite sa voljenom osobom, družite se sem toga što se zavučete u kuću i bavite se kućnim poslovima. Osetljivost stopala, vena, kapilara.

BLIZANCI Od vas se očekuje mnogo. Potrudite se da opravdate poverenje. Erotska veza sa Škorpijom. Zadovoljni ste zbog toga. Dobrog ste zdravlja.

RAK Poslovni uspeh. Novac je izvestan. Volite izazove. Ako ste slobodni ljubavna veza sa Lavom. Krenite sa dijetom.

LAV Vaš znak i snaga vam neće mnogo pomoći da napredujete ukoliko preterujete. Imate ljubavi i strpljenje za voljenu osobu. Promenljivo raspoloženje.

DEVICA Dobićete mnogo iako uložite manje. Dobri plodovi stare karme. Nađite vreme za ljubav. Samo vi znate kako i na koji način to možete da ostvarite. Detoksikacija organizma potrebna.

VAGA Problemi su na dobrom putu rešavanja. Osveta, rasprave sa voljenom osobom. Živite duplim ljubavnim životom. Par rečenica će vas umiriti. Čitajte.

ŠKORPIJA Jaki udari se spremaju na vas. Naoružajte se svim argumentima. Vaša veza se gradi na moralnim i poštenim principima. Nastavite tako. Čuvajte bubrege.

STRELAC Vi ste veliki čovek. Svakom pružate ruku. Kreativni ste. Radoznalost vam služi za dobijanje bitnih informacija. Dobar dan za one koji su u braku. Kad je duh zdrav i telo je zdravo.

JARAC Dobar dan za poslovni sastanak sa nadređenim. Ukoliko ste na položaju onda vas saradnici uvažavaju. Uživajte više u nekim manjim izlascima, druženjima. To vas čini srećnim. Skloni ste hedonizmu kroz hranu i cigarete.

VODOLIJA Dobar tempo na poslu može da podigne i vaš nivo energije. Jedan Bik vas neopisivo želi. Opustite se i krenite u nove ljubavne izazove. Problem sa ishranim.

RIBE Sarađujete sa Jarcem ili Blizancima. Dobar dan za razne špekulacije. U kakvom god da ste statusu brak ili veza zanimljiv dan vam predstoji u kući sa voljenom osobom. Dobro raspoloženje.

mojastrolog.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori