Ovnovima dosta užurban dan, dok su Devicama misli usmerene u nekom potpuno drugom smeru

OVAN Osećaj da ste puni energije remeti rad vašeg okruženja. Smirite svoju nervozu. Trebalo bi da se posvetite poslu koji vam donosi više kreativnosti. Ljubavno želite da budete više u nekom zanosu. Zdravstveno, nemojte gađati sebe mračnim mislima.

BIK Uhvatite se u koštac sa svim problemima. Imate ih dosta a često ostavljate drugima da ih rešavaju. Emotivno vas muče pomalo mračne misli. Ljubomora se uselila u vaše srce i nepopušta nikako. Posete ginekologa ili urologa.

BLIZANCI Posao vam je povezan sa unutrašnjim glasom. Ako želite da očuvate vezu ili brak potrudite se više oko partnera. Često se ljutite i tražite krivca u drugom. Nemožete nikako da pronđete pravi način za dobru komunikaciju. Zdravstveno, zglobovi otečeni.

RAK Veoma ste sigurni u svoje stavove i ne dozvoljavate da vas bilo ko prekida u izlaganju. Svaka reč je važna, ideja nova. Izdržite napade ukoliko ih bude bilo od samog starta saradnje. Vi želite pravu ljubav. Oni koji su u braku imaju već dovoljno ljubavi za voljenu osobu. Zdravlje vam je sve bolje.

LAV Novac koji očekujete od drugih i dugovanja stiže vam preko jednog Bika. Emotivno ukoliko niste u vezi potražite nekoga koje u vašem poslovnom okruženju. Lav u braku nema većih problema sa voljenom osobom. Naučili ste da vas partner sluša i radi po vašem naređenju. Zdravstveno imate nervnu napetost.

DEVICA Dobra saradnja kuću gradi. Vi znate da prepoznate gde vam je novac i ko su vam dobri saradnici. Imate dobre ideje i možete da računate na razmenu i zaradu. Ukoliko ste usamljeni jedan Strelac će vas pozvati na lep provod. Prihvatite ponudu. Zdravstveno ste osetljivi kroz orgrane jetra i pankreas.

VAGA Saradnja sa nekim Lavom, Škorpijom ili Blizancem daće uspeh. Emotivno partner sa kojim delite život je tvrdoglav. Pokušajte da ga urazumite. Slobodne Vage neće da trpe ni trvdoglave niti previše egoistične osobe u svom okruženju. Zdravstveno obratite pažnju na vensku cirkulaciju.

ŠKORPIJA Dobar period za zaradu je za svakog ko se bavi marketingom ili trgovinom. Saradnja sa Strelcem. Emotivno od novog poznanstva očekujete previše. To je osoba koja voli da dominira, slična Vama. Zdravstveno niste opterećini. Osećate se dobro.

STRELAC Ukoliko se bavite privatnim poslom, verovatno vam nedostaju ideje. U vašem domu može nastati svađa bez potrebe. Potrudite se da rešite to na diplomatski način. Slobodni pripadnici ovog znaka neka obrate pažnju na jednog Raka. Zdravstveno ishranu regulišite. Strelac voli da uživa u dobrim i jakim ukusima.

JARAC Vi ste osoba koja radi ono što drugi nisu u stanju da izdrže. Ako se bavite istraživačkim radom imaće uspeha u tome. Slobodni Jarčevi treba da obrate pažnju na jednu povučenu osobu iz znaka Devica. Zdravstveno niste u teškom periodu. Vaš prijatelj je vaša psiha.

VODOLIJA Radite u sferi  modernih tehnologija, tu je izvor novca. Emotivno osećate opuštenost i komotno ponašanje u svojoj vezi. Nemate težih aspekata. Vodolija u braku nije raspoložena za bilo kakav vid rasprave. Želite mir pa makar proveli dan sami, bez ikoga. Zdravstveno se pored svega dobro osećate.

RIBE Saradnja sa Jarcem bi vam donela prosperitet u poslovnom okruženju. Vaša emocija i imaginacija i Jarčeva raconalizacija daju novac. Slobodne Ribe očekuju jednu Škorpiju koja treba da vam otvori vrata ljubavi i strasti. Vični ste da odgovorite na taj izazov. Bićete zdaraviji ukoliko se bavite yogom.

malihoroskop

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori