povedite više računa o sebi.

OVAN

POSAO: Pošto ne možete sami sve da promenite, čuvajte životnu energiju i ne raspipajte je na stvari na koje nemate uticaja. U poslu kojim se bavite moguće da ćete potpisati neke papire, a sa pretpostavljenima vas očekuju dogovori ili pregovori.

LJUBAV: Budite nesebični, romantični, duhoviti, jer partner to veoma ceni kod vas. Posvetite se jedno drugom, uspostavite veće poverenje. Danas ćete biti zadovoljni, jer posle dužeg vremena shvatate da se situacija stabilizuje.

ZDRAVLJE: Uvedite u svakodnevne obaveze umerenu šetnju, bavite se nekom odgovarajućom fizičkom aktivnošću, pa i boljitak možete očekivati vrlo brzo, kada će se zdravlje drastično popraviti

BIK

POSAO: Pokušajte da budete maksimalno vredni, jer ovo što ste započeli bi trebalo da donese korist na duže staze. Trudite se da ono što vam se dešavalo u prošlosti ne utiče binije na vaše odluke i pored toga, što zbog prošlosti u vama postoji jedna količina besa.

LJUBAV: U ljubavi, imate krizu! Potrebno je da shvatite da u odnosu nedostaje mnogo više tolerancije. Zahladićete odnose, ali samo zato što ni jedna strana nije spremna na kompromis.

ZDRAVLJE: Ženski pripadnici bi trebali povesti računa o svojim reproduktivnim organima. Moguće su infekcije za koje će biti potrebno dosta vremena da se regulišu. Bilo bi poželjno da odete kod ginekologa.

BLIZANCI

POSAO: Do kraja dana treba da postignete sve ono što ste planirali na privatnom i poslovnom planu, bez obzira na neke eventualne prepreke, ukoliko ih bude. One mogu da budu samo takve, da možete da ih prevaziđete, a ujedno su i provera vaše odlučnosti da istrajete.

LJUBAV: Potrebno je da što više pričate, da se družite i da rešavate konfliktne situacije. Oboje možete emotivno ojačati, kada shvatite koje su prave vrednosti.

ZDRAVLJE: Muškim pripadnicima je naročito osetljiv urogenitalni trakt, pa je poželjno da se pričuvate prehlade, jer ste u ovom periodu posebno osetljivi. Vremenske prilike vam uopšte ne odgovaraju – povedite više računa o sebi.

RAK

POSAO: Imate značajan sastanak sa osobom koja vam je bitna, ali je pitanje da li ćete bizi zadovoljni rezultatima.Trebalo bi da se oslonite na sebe i da se ne ponižavate tražeći mrvice.

LJUBAV: Preterujete sa kritikama svog partnera, a odluku o prekidu nemojte donositi brzopleto kako se ne bi ste kasnije pokajali. Ovo je nedelja kada ćete se više odmarati nego raditi. Red je da i vi napravite mali predah.

ZDRAVLJE: Vodite bitku sa prehladom, jer je pad imuniteta vrlo izražen. Dodatak ishrani u vidu duplemenata bi bio poželja, a i opšte stanje se može prilično poboljšati, ako reagujete na vreme, odnosno ako osetite blage simptome i povedete računa o ishrani.

LAV

POSAO: Diplomatija i umetnost pravljenja kompromisa doneće vam željene rezultate, posebno ako ste odlučili da krenete u neke nove poslovne izazove. Jedan od tih izazova mogao bi da bude i novi privatni biznis.

LJUBAV: Jedan slučajan susret će vas dovesti u poziciju da nećete moći sebe da prepoznate. Morate biti svesni da će vas neko obuzdati. Tokom dana, u partnerskim odnosima, nerazumevanje će se rasčistiti, pa će shodno tome i zadovoljstvo rasti. Svakako se nećete pokajati zbog odluke koju ste naprečac doneli.

ZDRAVLJE: Ovaj dan vam je po mnogo čemu težak. Loše se osećate , prati vas konstantan umor, uopšte nećete znati šta vam je zapravo. Osećate se melanholično, depresivno nezainteresovano. Pokrenite svoju životnu energiju i usmerite je ka šetnji, treningu, boravku na čistom vazduhu, druženju sa dragim osobama.

DEVICA

POSAO: Možda niste bili zadovoljni prethodnim danom, zbog nekih neočekivanih stvari koje su se dešavale, ali ako prihvatite odgovornosti i priznate sebi da je u tome kumovalo vaše nestrpljenje, lakše ćete naći izlaz.

LJUBAV: Dolazi do popravljanja i jačanja odnosa sa voljenom osobom, jer vam emocije kreiraju odluke i određuju put kojim ćete se kretati. Povremeno stanite na loptu.

ZDRAVLJE: Preosetljivi ste! Malo ste umislili neke stvari u životu i to vam donosi nemirne misli i loša razmišljanja. Usredsredite se na nešto što volite da radite i zaboravite negativne misli i dešavanja.

VAGA

POSAO: Radite punom parom do kraja dana, jer će i finansijski efekti vašeg rada biti veći nego što ste pretpostavljali. Izuzetno ste istrajni u onome što želite, stoga malo više nego do sada verujte u sebe i ojačajte svoje samopouzdanje.

LJUBAV: Svesni ste uglavnom svoje nagle naravi i ovaj dan vam donosi mnoge situacije u kojima se nećete snalaziti najbolje. To će biti i neka vrsta iskušenja koje ćete uspeti da prevaziđete.

ZDRAVLJE: Energija vam se vidno poboljšala. Zbog toga se i mnogo bolje osećate. Zavisnicima od pušenja je poželjno naglasiti da je ovo krajnji rok i da napokon prekinu sa tom lošom navikom, jer postoji mogućnost i da dobijete i hroničan problem sa plućima.

ŠKORPIJA

POSAO: Dolazi do zamene uloga i neko ko je bio u poziciji da diktira tempo, mogao bi da nestane iz igre. Trebalo bi da budete vrlo obazrivi kada je u pitanju sklapanje dogovora i posebno ugovora. Pazite gde stavljate svoj potpis, jer bi kasnije moglo da se utvrdi da vam neke bine činjenice nisu ni predočene.

LJUBAV: Videćete koliko vam je partner privržen, koliko vas ceni i voli. Imate pored sebe pravu osobu i nikad ne treba da se pitate da li ste mogli da napravite neki drugi izbor. Njegova sve veća podrška vam može sve više značiti. Partner vam više vredi nego bilo ko na ovom svetu.

ZDRAVLJE: Vodite bitku sa prehladom, jer je pad imuniteta vrlo izražen. Dodatak ishrani u vidu suplemenata bi bio poželjan, a i opšte stanje se može prilično poboljšati, ako reagujete na vreme, odnosno ako osetite blage simptome i povedete računa o ishrani.

STRELAC

POSAO: Ukoliko čekate rešenje nekog predmeta od strane državnog organa, velike su šanse da će se to uskoro desiti. Izuzetno vam je stalo da okončate i dovršite neke nezavršene poslove i obaveze.Ali nemojte preterati u demonstraciji svoje moći.

LJUBAV: Nemate razloga za zabrinutost, jer ćete biti zadovoljni odnosima sa partnerom. Zbližićete se sa partnerom, te vam je savet da se posvetite jedno drugom i da zaboravite sve dosadašnje čarke i nerazumevanje.

ZDRAVLJE: Energija vam se vidno poboljšala. Zbog toga se i mnogo bolje osećate. Zavisnicima od pušenja je poželjno naglasiti da je ovo krajnji rok i da napokon prekinu sa tom lošom navikom, jer postoji mogućnost i da dobijete i hroničan problem sa plućima.

JARAC

POSAO: Zbog novca trošite više energije nego što je potrebno zbog čega postoji mogućnost da nevidite pravu priliku od koje možete da profitirate. Pokušajte da se ne opterećujete sitnicama. Komunikacija sa drugima vam baš neće ići od ruke.

LJUBAV: Partner se toliko trudi, a vi ste nezainteresovani za bilo kakvu vrstu druženja. Partner ima strpljenja za vas, ali se zapitajte dokle će moći da vas trpi i da razume neto nije prijatno, niti lepo. Probudite se i dajte sve od sebe da ponovo osvojite srce svog partnera.

ZDRAVLJE: Neophodna vam je fizička aktivnost. Prate vas problemi sa cirkulacijom, pritiskom. Povedite računa o ishrani, pomozite organizmu da se izbori sa neprijatnostima koje su ga našle. Na vreme se aktivirajte po pitanju zdravlja.

VODOLIJA

POSAO: Ukoliko teško postižete kompromis i imate utisak da vas drugi ugrožavaju, pokušajte da proniknete u pravi uzrok problema. Otkrićete mnoge stvari koje su za vas bile enigma.

LJUBAV: Nastavljate i dalje u svom stilu opuštenosti i nezainteresovanosti. Naterajte sebe da poboljšate raspoloženje i da se osvrnete oko sebe, jer postoje neke osobe kojima se sviđate, a vi to uporno zanemarujete. Ne vidi se razlog vaše inertnosti.

ZDRAVLJE: Neohodan je odlazak kod stomatologa da se upalni procesi ne rašire, a koji tinjaju već neko vreme. Često ste odustajali od posete zubaru, pa ste i sebi napravili veći problem. Loše navike su vam donele ove probleme.

RIBE

POSAO: Izborili ste se za neku svoju poslovnu poziciju i osećate se super, ali to su samo formalnosti – svesni ste da je veliki posao pred vama. Imaćete manje vremena za neke svoje hobije i stvari u kojima uživate.

LJUBAV: Sumnje i ljubomorni ispadi obeležiće ovaj dan. Pokrenite se, sve zanemarite i krenite ka novom, boljom odnosu. Pokažite dragoj osobi da vam se sviđa. Održavajte taj odnos. Slobodni su svesni da su jednoj osobi vrlo interesantni. Svesni ste i da od toga za sada nema ništa, jer još nije pravo vreme za ozbiljniju vezu.

ZDRAVLJE: Pričuvajte se viroze, jer je došlo do pada imuniteta. Pojačajte brigu o svom zdravlju, šetajte više po svežem vazduhu, bavite se blagom fizičkom aktivnošću, pa će se i opšte stanje organizma poboljšati.

sensaklub.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori