Pogledajte šta nas čeka narednih sedam dana na polju ljubavi.. Opozitivni aspekt Venere i Jupitera može kod slobodnih Ovnova doneti različite manifestacije – neki od vas će pokušavati da funkcionišu u paralelnim udvaranjima, jer će želeti da iskoriste sve mogućnosti koje im se nude.

OVAN (21.03 - 20.04.)

Opozitivni aspekt Venere i Jupitera može kod slobodnih Ovnova doneti različite manifestacije – neki od vas će pokušavati da funkcionišu u paralelnim udvaranjima, jer će želeti da iskoriste sve mogućnosti koje im se nude. Drugi će pak lako osvajati sve osobe, sem one koja im se najviše i istinski dopada. Treći će shvatiti da neko za koga su „zagrejani“ možda baš i nije po njihovoj meri i da su previše očekivali od ove osobe. Da ovaj aspekt donosi emotivne prilike, to je više nego izvesno, ali je pitanje koliko ćete krajnjim rezultatom biti zadovoljni. U emotivnim vezama – vi ste trenutno u boljoj poziciji i stabilnijem raspoloženju od voljene osobe. Druga strana može biti sa jako promenljivim raspoloženjima, preosetljiva i povremeno vrlo zahtevna.

BIK (21.04 - 21.05.)

Dani pred vama nisu ni malo loši za kontakt sa suprotnim polom, dokle god samo uživate, flertujete, dokle god se ludo zabavljate i ne pravite velike planove za budućnost. Naime, aspekti koji su ove sedmice aktuelni, mogu doneti preteranost i nemogućnost pravilnog sagledavanja osobe sa kojom ulazite u neku priču, pa posle burnog i ekstatičnog početka, sledi neka forma razočarenja ili pada entuzijazma. Zato je bolje da sve ostane samo na nivou flerta, dok ne vidite da li je ta osoba zaista prava za vas. Ukoliko ste u emotivnom odnosu – ako je vaša veza nestabilna, itekako stoji šansa da se uđe u nešto "sa strane". Ako je vaš odnos inače stabilan i ne padaju vam na pamet tajne aktivnosti, svakako ćete biti promenljivog raspoloženja i vašem partneru će trebati više strpljenja sa vama.

BLIZANCI (22.05 - 22.06.)

Dani ljubavnog zanosa su pred slobodnim Blizancima. Mnoštvo dešavanja, odlični kontakti sa suprotnim polom i velike mogućnosti da pokušavate da sedite na dve stolice. Pored nekoga ko vam se već dopada ili sa kim ste u nekoj formi flertovanja, neobaveznog kontakta – pojaviće se još jedna osoba koja će vas opčiniti na prvi pogled. Možda bi bilo dobro da budete iskreni i prema sebi, ali i prema njima, jer iako ih možete obe osvojiti, to će vam verovatno u nekom narednom periodu iskomplikovati život. Pa vi sad vidite da li ste spremni na to… U vašim emotivnim relacijama – potenciraćete na dešavanjima, na bliskom i jakom kontaktu sa voljenom osobom. Kao da ćete želeti da nadoknadite vreme koje je iza vas, a koje ste možda propustili, obraćajući pažnju na neke druge životne segmente, ili u kojem ste bili u ne toliko dobrom odnosu sa voljenom osobom. Uživajte zajedno, pokrenite lepe promene u vašoj vezi.

RAK (23.06 - 23.07.)

Jako ste zainteresovani za nekog koga ste u prethodnom periodu upoznali ili sa kim imate kontakt preko poslovnog segmenta. Iako vam je jasno da ova osoba nije spremna za bilo šta ozbiljnije, sada ste spremni da se upustite i u nešto neobavezno i povremeno, jer ne možete da poreknete ogromnu privlačnost kojoj je teško odupreti se. Više je nego izvesno da ćete se prepustiti dešavanjima. Ukoliko ste u emotivnoj priči – nastavljaju se dani ljubavnih uspona i padova. I vi i partner se ponašate kao da u ovom trenutku ne znate šta želite – u jednom momentu sve vrca od ljubavi i strasti, u drugom stoje međusobna optuživanja i nemir u odnosu. Od drugog dela sedmice oboje ćete biti spremniji da se posvetite jedno drugom u neuporedivo većoj meri nego do sada.

LAV (24.07 - 23.08.)

Slobodnim Lavovima ova sedmica donosi fenomenalne prilike i jake kontakte sa suprotnim polom. Uživaćete u dešavanjima, u izlascima, u druženjima i flertu. Može vam se učiniti da je neko baš prava osoba za vas, ali vam se ne savetuje da se obavezujete na bilo šta ozbiljnije, zato što je lako moguće da vas privuče još jedna osoba. Možda bi najbolje bilo ovu sedmicu iskoristiti samo za opuštanje i bolje upoznavanje osoba koje su oko vas. Pravi, jaki emotivni momenti su tek pred vama. U vašim emotivnim relacijama – generalno gledano, vrlo je dobar odnos sa voljenom osobom. Nastavlja se period u kojem i vi i partner zaista uživate i u međusobnom kontaktu, ali i u društvenim dešavanjima, zajedničkim izlascima. Neke manje, povremene napetosti će biti lako prevazići.

DEVICA (24.08 - 23.09.)

Ukoliko ste slobodni – osoba koju znate od ranije je jako zainteresovana za vas i ni vi ovde niste nimalo ravnodušni. No, ove se sedmice pojavljuje još neko, i to najverovatnije preko poslovnog segmenta. Ova druga osoba vam “nudi” neobaveznu priču i povremena “druženja” i teško je da ćete uspeti da joj odolite, iako ste svesni da je zauzeta. Koliko god ovi dani bili dobri baš za ulaženje u ovakve “šeme”, zapitajte se da li je to ono što istinski želite. Možda je najbolje da ne odlučujete baš sada. Ulazak vašeg vladara u znak Bika zauzetim Devicama doneće mirniji i stabilniji pristup voljenoj osobi. Ovo će vam itekako biti potrebno, pošto partner u ovoj sedmici može imati velike promene raspoloženja – od ogromnih izliva ljubavi prema vama, do potpuno bespotrebnog dramatizovanja najnebitnijih sitnica.

VAGA (24.09 - 23.10.)

Ako ste slobodni, zaista bi valjalo da poslušate savet i da se tokom ove sedmice ne upuštate ni u kakve nove emotivne početke. Naime, zaista je malo verovatno da ćete napraviti pravi izbor, a osim toga – čak i ako uđete u nešto – vrlo brzo biste mogli shvatiti da ste se debelo preračunali i da ova osoba uopšte nije za vas. Izlazite, družite se, flertujte – jer ovi su dani zaista savršeni i pogodni za vaše uživanje. I ni za šta drugo. Ako želite – trenutne aspekte možete “potrošiti” i na neobavezne šeme, ali na pravu ljubav – zaista teško. U vašim emotivnim relacijama – tokom ove sedmice može biti velikih napetosti i tenzija. Da se razumemo, dosta toga sada možete preuveličati – pa vam se savetuje da ne donosite bitne odluke po pitanju voljene osobe.

ŠKORPIJA (24.10 - 22.11.)

Možete pomisliti da se neko namerno poigrava sa vašim srcem. Da osoba koja vam se dopada ne zna šta hoće i da vam šalje potpuno kontradiktorne signale. Emocije su vam uzburkane, ne znate šta da mislite o celoj situaciji i možda bi najbolje bilo da pustite da sve ide kako ide i da vidite u kom će se pravcu na dalje sve ovo odvijati. Preterana emotivnost, prožeta dubokom nesigurnošću samo će vam doneti problem u glavi ukoliko budete non stop razmišljali o ovome. U vašim emotivnim relacijama stoji nestabilnost, koju će uglavnom unositi voljena osoba. Ako budete ulazili u bilo kakve rasprave, samo ćete sebe dovesti do ivice nerava, a ništa konkretno nećete rešiti. Možda je najbolje da duboko udahnete, pokušate da se smirite i izgurate ove dane koji su pred vama.

STRELAC (23.11 - 21.12.)

Slobodni pripadnici ovog znaka imaju prave šanse da uđu u jedan lep, nov emotivni odnos. Problem je samo u tome što biste vi da imate ovu osobu pored sebe, ali da u isto vreme sačuvate i svoju slobodu, nezavisnost….i da ne budete previše sputani kada su izlasci sa društvom u pitanju. Neki od vas će pokušavati čak da sede na dve stolice i da pokreću neke paralelne priče. Jasno vam je da ako krenete da funkcionišete na ovaj način, to nećete moći dugo? Možda je najbolje da dobro razmislite pre nego što sebi fenomenalno iskomplikujete život. U vašim emotivnim relacijama – uspećete samo na kratko da koliko toliko smirite odnos sa partnerom. Problem u vašem odnosu je suviše dubok da bi mogao biti rešen tek tako, i slobodno računajte da ćete i ove nedelje imati “padove”.

JARAC (22.12 - 20.01.)

Ukoliko ste slobodni, ove sedmice možete upoznati osobu koja će vam se na prvi pogled dopasti, i sa kojom ćete imati više nego dobru komunikaciju i razumevanje. Moguće je da između vas postoji neka razlika u godinama, ali to neće smetati ni vama ni njoj. Iako ne bih rekla da će do konkretizacije vašeg odnosa doći, priča i kontakti sa ovom osobom će vam u potpunosti prijati i donositi vam osmeh na lice. Nastavite dalje, samo polako. U vašim emotivnim relacijama – red ljubavi, red nezadovoljstva. Neke priče iz prošlosti će ponovo biti izvučene na dnevni red i od toga na koji način ih rešite, zavisiće i dalji tok vašeg odnosa. Pokušajte da budete što iskreniji i otvoreniji jedno prema drugom, jer ćete jedino na taj način uspešno rešiti probleme koji vas muče.

VODOLIJA (21.01 - 19.02.)

Obično to tako kod vas bude. Prvo – nigde nikog na vidiku, a onda odjednom – pet emotivnih prilika. Ne možete na sve strane odjednom (čak iako bi to hteli), a pitanje je da li ćete umeti da napravite pravi odabir, pošto u ovom periodu ne vidite stvari baš najjasnije. Možda bi bilo najbolje da ove nedelje sve ostane samo na flertu i komunikaciji, pa da vi polako uvidite ko je za vas, a ko nije, čisto da se ne biste prešli, pa posle kajali… U vašim emotivnim relacijama još u ovoj sedmici će postojati nerazumevanje i povremena napetost i tvrdoglavost kada je odnos sa partnerom u pitanju. Već u danima vikenda funkcionisaćete mnogo lakše i sa više razumevanja. Do tada – trudite se da ne napravite dramu oko nekih gluposti i besmislenih sitnica.

RIBE (20.02 - 20. 03.)

Aspekti koji su aktuelni ove sedmice kada je ljubav u pitanju zamagljuju vam pogled i čine da emocije divljaju u vama. Na žalost, ovi dani i pored mogućnosti koje donose, nisu dobri za početke stabilnih emotivnih priča, već su više okrenuti ka uživanju, povremenim kontaktima ili čak susretima sa zauzetim osobama. Grabićete zadovoljstvo obema rukama i to je skroz ok, dokle god ste svesni situacije u kojoj ste. Nemojte očekivati previše, da ne biste ostali razočarani. U vašim emotivnim relacijama – naglašen je nesklad između onoga što želite i onoga što dobijate. Evidentno je da ste nezadovoljni odnosom sa partnerom, ali se zapitajte da li možda previše očekujete od druge strane. Zadovoljite se trenutnom situacijom i ne skrećite pogled na neku drugu stranu.

mojastrolog.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori