Evo šta vam zvezde predviđaju za danas.

OVAN

POSAO: Bićete u situaciji da obnovite saradnju sa poslovnim partnerima iz prošlosti. Sa trenutnim saradnicima ćete uspeti da sve situacije okrenete u svoju finansijsku korist.

LJUBAV: Sami niste sposobni da budete verni, a zahtevate od partnera apsolutnu lojalnost i vernost. To bi ste trebali rešiti jednim ozbiljnim razgovorom i dogovorom za budućnost. Nemojte preispitivati prošlost.

ZDRAVLJE: Vreme je da prikupite sve više energije. Bolovi u kostima i zglobovima će popuštati, ali ćete imati manjih problema sa sinusima. Promena vremena vam apsolutno ne prija, zato ćete se mnogo bolje osećati kada se vreme stabilizuje.

BIK

POSAO: Uostalom, zašto toliko radite i trudite se , ako ne ostvarujete dobre finansijske rezultate. Vaše zalaganje i rad će se napokon isplatiti i bićete zbog toga zadovoljni. Bacite se na reklamu, kako bi ste bili uspešniji u poslovanju.

LJUBAV: Uopšte ne želite za nekog da se vežete i to vas čini nezadovoljnom osobom. Bikovi koje su u vezi muči jedna dilema, teška situacija, a to je – vernost partnera.

ZDRAVLJE: Posvetite se rekreaciji, bilo da vežbate ili da šetate, svakako će vam dobro doći. Malo ste se opustili po pitanju zdravlja, pa obavite neke rutinske preglede, jer postoji mogućnost blage anemije.

BLIZANCI

POSAO: Budite obazrivi u odabiru osoba od poverenja, jer je zavist rasprostranjena osobina i neko takav bi mogao da vas uspori u pohodu ka vrhu. Mogući su teški razgovori sa osobama koje su za vas autoriteti, a one vole da taktiziraju i provociraju.

LJUBAV: Slobodni Blizanci su danas totalno nezainteresovani za ljubavna dešavanja. Ne želite da se potrudite, pokrenete i vidite šta se to dešava na vašem ljubavnom planu.

ZDRAVLJE: Regulišite ishranu voćem i povrćem, a takođe i dodatnim suplementima u vidu vitamina, gvožđa i minerala. Budite disciplinovani i ne odlažite brigu o svom zdravlju.nće mnogo proći, a vi ćete biti u top formi.

RAK

POSAO:Nadređeni će pustiti da se malo krčkate, pre nego što vam saopšte pozitivan ishod. Kraj dana za vas može biti vrlo bitan i značajan. Ovo se odnosi na prelazak na bolje radno mesto, početak posla u nekoj novoj firmi, kao i na neki novi honorarni posao ili ulazak u privatni biznis.

LJUBAV: Imajte na umu da je svaka situacija rešiva, kako ne bi ste počeli da prebacujete partneru nešto za šta partner nije kriv. Morate da naučite da balansirate između odnosa sa porodicom i sa partnerom, kako bi ste izbegli rasprave.

ZDRAVLJE: Povedite računa o kičmi. Može se pojaviti i diskus hernia, uklještenje pršljena nepravilnim podizanjem tereta. Pričuvajte se, jer je to bilo izuzetno bolno, a oporavak dugo traje.

LAV

POSAO: Očekuje vas susret sa nekom starijom osobom od koje ćete dobiti pomoć i podršku. Ne oslanjajtese samo na obećanja, već pre svega na svoje znanje i talente. Ne fokusirajte se samo na jednu osobu i cilj!

LJUBAV: Ako ste u vezi, ne dozvolite da vas problemi razdvoje. Pokušajte zajedničkim snagama da prebrodite sve loše situacije koje vam se nameću. Sve su to samo trenutne situacije i to rešive.

ZDRAVLJE: Možete očekivati urološke probleme, kojima ste skloni ili će vam se vratiti ranija infekcija, koja vas dosta nervira, jer nikako da se zaustavi. Uradite hitno analize, kako bi ste dobili odgovarajuću terapiju.

DEVICA

POSAO: Budite otvoreni da prepoznate dobre ideje, ljude i prilike koje mogu da vam promene život, posebno poslovnu karijeru. Moguće je odlazak na kraći put i susret sa osobama koji će vam sigurno biti od koristi, a mogli bi ste da dobijete i novac.

LJUBAV: Javlja se nova stranica ljubavi i to kroz produbljivanje veze. Očekujte razbuktavanje strasti koja će vas jače povezati. Slobodni pripadnici znaka napokon uspevaju da dođu do osobe koja im se odavno dopada, a ovaj dan je odličan za pokretanje lepe i kvalitetne veze.

ZDRAVLJE: Razmišljajte kako da pojačate svoj imunitet, posvetite se svom zdravlju, kako nešto ne bi prešlo u hronično oboljenje. Dosta ste samosvesni i nećete dozvoliti da vam se zdravlje pogorša.

VAGA

POSAO: Osećate se izuzetno moćno, a to je bitno za realizaciju jednog cilja. Neke nerešene stvari iz prošlosti vas usporavaju, jer ne znate kojoj da date prioritet. Ipak do kraja dana ćete sagledati šta je za vas najbolje da preduzmete. Zbog imidža koji negujete u poslednje vreme, neke osobe vas se plaše.

LJUBAV: Sve se dešava na brzinu, a partner je zatečen situacijom. Osećate kao da se poznajete od davnina. Iskoristite ovaj dan da usrećite osobu sa kojom ste i napravite čvrste planove za zajedničku budućnost.

ZDRAVLJE: Vrlo ste nervozni! Ovaj dan vam donosi mnogo nelagodnosti i to će se odraziti na vaše loše raspoloženje, glavobolju, nervnu rastrojenost.Pokušajte da sve držite pod kontrolom, jer će se to odraziti na vaš imunitet.

ŠKORPIJA

POSAO: Trudite se da sa manje dominacije dođete dođete do rešenja. Sredina je negde između. Budite oprezni u investiranju novca i bilo bi poželjno da ga trošite samo za tekuće potrebe.

LJUBAV: Pustite da vreme pokaže sve mogućnosti. Prvi zanos vas uvek može prevariti. Za Vage koje su u vezi dolazi do smirivanja strasti, pa ćete više vremena posvetiti jedno drugom.

ZDRAVLJE: Velika doza nezadovoljstva može da vas dovede do trajne zabrinutosti, ali zaista nema razloga za to. Imate mogućnost da se stabilizujete i sve ćete brzo zaboraviti, jer vas čeka gomila obaveza.

STRELAC

POSAO: Sve vam se odvija usporeno i sa zakašnjenjem. Da bi ste uspeli bar za nijansu da poboljšate situaciju, potražite drugačije metode u naplati vaših potraživanja. Jedan dogovor u vezi sa tim će se pokazati uspešnim, što će poboljšati vaše raspoloženje.

LJUBAV: Doći će i do opuštanja posle silnih, loših dešavanja u partnerskim odnosima. Svesni ste da ne možete jedno bez drugog, pa se oboje potrudite da izgladite nesuglasice.

ZDRAVLJE: Skloni ste da se u sve previše emotivno unosite i da sve dramatizujete kada ne ide planiranim tokom. Neutrališite stres. Pogodovalo bi vam da više vremena provodite u prirodi, kako bi ste povratili dobru formu.

JARAC

POSAO: Imaćete korist i podršku od strane mlađih osoba. Ne libite se da je oberučke prihvatite. Budite malo vedriji, vredniji i ojačajte svoje samopouzdanje. Verujte u sebe i kada se prepreke na putu do cilja nižu jedna za drugom.

LJUBAV: Zauzete Škorpije može pogoditi strast, stoga morate povesti računa da ova situacija ne preraste u nešto ozbiljno i da vam to ne poremeti dosadašnji emotivni odnos. Ukoliko ne budete bili svesni ozbiljnosti situacije, partner vas može povrediti, pa čak i ostaviti.

ZDRAVLJE: Razlog što ste zabrinuti je što se plašite da nećete moći sve na vreme da obavite. Jedan blizak prijatelj će vam se naći u ovoj situaciji i pomoći će vam da sve sagledate realno i da prevaziđete ovaj dan.

VODOLIJA

POSAO: Ne žalite za propuštenim vremenom. Uz malo upornosti i takta, uspećete ne samo da ostvarite cilj, već i da prebacite normu. Dobićete ono što ste želeli, ali ćete se pitati da li su napor i vreme koje ste utrošili u ostvarenje tog cilja bili vredni svega toga.

LJUBAV: S jedne strane ste veoma poželjna osoba, a sa druge nestabilna u ljubavnim odnosima. To vas može zadovoljiti, ali kratko, vodite računa da ne bude prekasno za ispravljanje ove greške. Povedite računa da vas strast ne odvede na stranputicu.

ZDRAVLJE: Danas ste posebno osetljivi. Zbog problema sa sinusima pojavila vam se glavobolja, zujanje u ušima i opšta malaksalost. Sve će dopuniti bolovi u vratu, koji su zanemarljivi, jer je to reakcija na bolne sinuse.

RIBE

POSAO: Današnji dan je idealan da nadoknadite propušteno i napravite prostor za nove poslovne kombinacije koje planirate da realizujete. Skloni ste da problem vidite većim nego što jeste i da se ponašate suprotno vašoj prirodi.

LJUBAV: Kod vas prolazi faza nezainteresovanosti za upoznavanje, druženje i ostvarivanje emotivnog kontakta sa partnerom. Polako se otvarate prema okolini. Ukoliko dugo niste videli osobu koja vam se sviđa, sada dolazi pravi momenat za viđanje i ostvarivanje pravog kontakta, odnosno veze.

ZDRAVLJE: Tegobe sa disajnim putevima, može sanirati samo dobro prepisana terapija. Budite istrajni prilikom korišćenja terapije, jer će vam to dobro činiti. Sve će proći bez temperature, osim što ćete biti razdražljivi.

astrousluge.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori