Lavovi nisu sasvim spremni za ozbiljnije korake na polju emocija, trenutmo im odgovara neobavezna situacija, Vagama se dopada osoba koju često sređu u svojoj okolini i moguće su konačno lepa dešavanja na ljubavnom planu.

OVAN

Ljubav Pun Mesec u znaku Vage i vašem polju ozbiljnih emotivnih partnerstava koji se dešava početkom ove sedmice doneće veliko (a kod nekih i prilično naglo) razrešenje situacije sa voljenom osobom. Ukoliko su vaše veze već duže vreme na klimavim nogama, pokušajte da makar sada spasite što se spasti da, jer ovaj aspekt može doneti dizanje tenzije koje će voditi i ka prekidu. Za one koji su se u prethodnom periodu junački borili da održe dobar i korektan odnos sa voljenom osobom, otvara se izuzetno povoljan momenat da se njihova veza ustali i napreduje. 

BIK

Ljubav I pored problema u vašim emotivnim relacijama koji su toliko bili naglašeni u prethodnom periodu, ova nedelja vam može doneti momenat kada je i te kako moguće znatno popraviti situaciju. Venera, vladarka vašeg znaka, i Mars, vladar partnerskih odnosa, ove sedmice će biti u sekstilu, povoljnom aspektu koji daje mogućnost sređivanja, ali najviše - kroz vašu inicijativu. Zato razmislite o nekim lepim rečima koje ste „zaboravili“ da kažete voljenoj osobi, podsetite je na dane kada ste bili stabilni i istinski srećni, probudite ponovo onu iskru strasti odranije. 

BLIZANCI

Ljubav Pokušavaćete da u ovom periodu odnos sa voljenom osobom sagledate iz drugačije perspektive. Svesni ste da je kvalitet vaše veze trenutno vrlo klimav, pa ćete pokušavati da pitate prijatelje za savet, da saslušate njihova iskustva, čujete da li imaju da vam kažu nešto što bi vam pomoglo. Mnogo ćete razmišljati na koji način biste mogli da poboljšate komunikaciju i odnos sa partnerom - iako ovo neće doneti spektakularne rezultate, ipak je jedan kvalitetan pomak nabolje. Bitno je da shvatite da bi oboje trebalo da se potrudite. Ukoliko ste slobodni, pun Mesec se dešava baš u vašem polju.

RAK

Ljubav Pun Mesec u polju doma i porodice uticaće u velikoj meri na one Rakove koji su u bračnim zajednicama i dovesti do kulminacije dešavanja, na pozitivan ili negativan način, sve u zavisnosti od toga koliko ste se vi i partner trudili i ulagali u odnos. Kod nekih će krenuti neumitno odvajanje, dok će drugi, srećniji, shvatiti da za njih i partnera još uvek ima nade i da stvari kreću nabolje. U vašim emotivnim vezama sada može doći do potrebne stabilnosti, ali samo ako ne očekujete čudo - mali pomaci su aktuelni, ali i to može popraviti kvalitet odnosa sa voljenom osobom.

Ljubav Vi ste nervozni, voljena osoba je teška. A možda druga strana i nije baš toliko zahtevna kao što vi tvrdite, ali vi u ovom periodu imate kratak fitilj i sve vas izbacuje iz takta. I eto osnove za nekoliko lepih rasprava tokom ove sedmice. Od sredine sedmice krenuće verbalne bitke sa voljenom osobom, a završiće se bez pobednika. Ako u nekom od svojih dramatičnih nastupa i budete zahtevali kraj odnosa, to se verovatno neće dogoditi, jer ćete brzo povući svoje reči. Sve u svemu - mnogo buke ni oko čega. Ako ste slobodni, kratkotrajan ali dosta jak zanos prema osobi koju upoznajete preko prijatelja.

DEVICA

Ljubav Odličan je trenutak da se vaše emotivne relacije poprave i unaprede. I vi i voljena osoba ste tokom ove nedelje u pomirljivom, skladnom izdanju. Oboje želite da napravite korak napred u vezi i sada je bitno da provodite što više vremena zajedno, da razgovarate, da se otvorite jedno drugom, uvedete više romantike, nežnosti, razumevanja. Okolnosti vas trenutno podržavaju i idu vam naruku, iskoristite ih. Ukoliko ste slobodni, ne žurite u novim poznanstvima, pogotovo ako vas ove osobe izgledom ili nekim karakternim crtama podsećaju na bivšeg partnera. Sve može izgledati mnogo zanosnije i lepse.

VAGA

Ljubav Pun Mesec u vašem znaku ove sedmice donosi konačno stavljanje tačke na probleme u partnerskim odnosima. Na ovaj ili na onaj način. U prevodu - doći će do kulminacije dešavanja koja su prisutna mesecima. Kod onih koji su ulagali u odnos, krenuće poboljšanje i smirenje, dok kod onih drugih, koji su gledali da na svaki način isteraju svoju volju, može doći do neumitnog prekida i odvajanja od partnera. Vi sad gledajte šta ćete i kako ćete. U svakom slučaju, vaša vladarka kreće direktnim hodom na samom kraju sedmice i vi ćete ili teškoće, ili vezu ostaviti iza sebe.

ŠKORPIJA

Ljubav Jeste da komunikacija između vas i emotivnog partnera još uvek nije bajna, daleko od toga, ali ipak će neki problemi, neke stvari koje ste prećutkivali jedno drugom, početi da izlaze na površinu. Što budete otvoreniji, i vi i voljena osoba, to sada bolje po vas. Neka neke reči i ubodu, ali bitno je da se kažu i da se problem na taj način otkloni. Od drugog dela sedmice Mars, vladar vašeg znaka, i Venera, vladarka partnerskih odnosa, ulaze u aspekt sekstila, razumevanje će biti više prisutno, a vi ga malo začinite strašću i sve će krenuti bolje nego ranije.

STRELAC

Ljubav Ukoliko ste u bračnoj zajednici, najbolja je varijanta da i vi i supružnik sada budete okrenuti nekim ličnim interesima - poslovima, deci, zanimaciji. Što se manje viđate i manje pričate, to će biti bolje. Ukoliko ste u dužoj vezi, e tu problema već može biti. Neke situacije sada opasno stežu, druga strana postaje izuzetno naporna i zahtevna, a vi više ne znate da li to možete da istrpite. Razmislite prvenstveno šta vi želite. Ako vam je već preko glave da se uklapate u nešto što je odavno izgubilo svaki smisao, onda znate šta vam je činiti. Ukoliko i dalje hoćete da trpite i ćutite.

JARAC

Ljubav Venera je ove sedmice u tačnom kvadratu sa vladarom vašeg znaka, Saturnom. Od prošlosti ne možete da pobegnete bili slobodni ili zauzeti. I u jednom i u drugom slučaju, vraćaju vam se neki ljudi, neke tajne želje, neki davni zanosi. Toliko biste se rado prepustili, iako vam je negde u dubini duše jasno da od svega ovoga na kraju neće biti ništa. Ali teško je reći stop kada duša i srce traže svoje. Iskreno, ne znam kako ćete ovo izgurati, naročito ako ste zauzeti. Možda pustom voljom, ali samo - možda. Ako ste slobodni, vaše su brige manje, prepustite se, pa posle razmišljajte.

VODOLIJA

Ljubav Vrlo uspešno ćete voljenu osobu u ovoj sedmici izbacivati iz takta. Nemojte samo previše da se zanesete u ovoj ulozi, jer je i te kako moguće da dođe do ozbiljnije rasprave, pa i destabilizacije u vašem odnosu. Vaš partner je na ivici živaca zbog nekih svojih ličnih ili poslovnih problema, i samo mu vi još trebate da mu skakućete po nervima. Može vas sa nekoliko reči „oduvati“, pa vam neće biti dobro, toliko da ćete se posle pitati šta ovo bi. Zato, više takta, više lepih manira, više spremnosti za kompromis. Manje isterivanja svoje volje, i to bez pravih razloga. I sve će biti u redu.

RIBE

Ljubav Venera u vašem polju ličnosti ove sedmice je u tačnom kvadratu sa Saturnom. Prošlost u svim svojim oblicima, bojama, mirisima, ukusima. Ako ste u emotivnom odnosu, sve ono što je ostalo neiskazano, nezavršeno, nedorečeno, sada će prosto želeti da eksplodira i izađe iz vas. Moraćete da kažete ono što imate, pa kud puklo da puklo. No, dobro je što sada sve to umete da kažete na jedan fin, blag, neizrecivo umiljat način, ali iza kojeg stoje odlučnost i istrajnost. I što će verovatno dopreti do ušiju voljene osobe baš kako treba. Može vas čuti. I poslušati.

novosti.rs

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori