Evo šta vam zvezde predviđaju za danas.

OVAN

Nervirate se zbog kašnjenja veće količine novca. Budite strpljivi! Ovo je izuzetno dobar dan za planiranje poslova koji će imati mogućnost ostvarenja. Može doći i do prelaska na novo radno mesto jer vas najbolje predstavlja vaša vrednoća.

BIK

Poznati ste kao vredni i po tome da volite da zaradite. Malo ste razočarani jer nema efekta tolikog zalaganja. Budite strpljivi, jer je sada vreme za rad, ali biće vremena i za uživanje u rezultatima vašeg rada.

BLIZANCI

Nećete sve poslove uspeti da završite, ali ćete dobiti odgovarajuću dokumentaciju, nešto što vam je važno i što odavno očekujete. Dobićete priznanje jer će se sve u poslu odvijati po vašoj zamisli.

RAK

Očekuje vas neuspešan radni dan! Sve što budete pokušavali da pokrenete nećete uspeti, jer niste napravili dobre temelje na poslovnom planu. Problema će biti i sa finansijama, ali zahvaljujući vrednoći i upornosti postići ćete sve što ste zamislili.

LAV

Na dobrom ste putu da se reorganizujete i da se pripremite za uspešan dan. Dobro je da imate čvrst stav. Čvrsta odluka i disciplina koju imate u radu doneće vam dobar poslovni položaj. Naravno, finansije će pratiti vaše poslovne uspehe.

DEVICA

Bićete izuzetno posvećeni poslu jer su vas stigle ranije obaveze. Mnogo ste razočarani, jer na računu ne primećujete nagradu za vaše zalaganje. Naoružajte se strpljenjem! Nadređeni vide koliko se trudite i koliki ste profesionalac. Znaju da mogu na vas da se oslone.

VAGA

Danas nećete uspeti da sve poslove završite do kraja. Krajem dana očekujte dokumentaciju koja vam je posebno važna. Nadajte se priznanju od strane vaše kompanije i budite uvereni da će se sve odvijati po vašoj zamisli. Nezaposlene Vage dobijaju ponudu.

ŠKORPIJA

Dobićete mogućnost usavršavanja u radu, želećete da napredujete i zbog toga se nalazite pred velikom dilemom. Ne znate da li da se odlučite za ovako veliki korak jer će to doneti neke veće aktivnosti. Imate vremena da razmislite.

STRELAC

Dozvolite dragim osobama da vam pomognu jer se ne snalazite najbolje. Mnogo će vam značiti i podrška kolega sa kojima sarađujete. Ukoliko želite da pokrenete sopstveni biznis, povedite računa o finansijama.

JARAC

Prijatelji će vam ponuditi pomoć, pa bi bilo poželjno da ih i prihvatite da biste mogli na samom početku da budete mirni i da vas ništa ne opterećuje. Napravite čvrste planove i rešite se da ih i pokrenete. Moći ćete da date maksimum.

VODOLIJA

Prihvatite ponudu, jer ste odavno priželjkivali takvu vrstu posla. Finansije će se naglo popraviti, tako da ćete moći da izmirite dugovanja, a ujedno i da planirate nove investicije. Budite spremni na akciju, biće je!

RIBE

Jedan prijatelj će vam pomoći da prebrodite probleme i da se izvučete na vreme bez nekih većih posledica. Na ljubavnom planu očekujte krizu u partnerskim odnosima ukoliko ne shvatite da je potrebno mnogo više tolerancije.

24sata.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori