Pogledajte zato našu skalu prijateljskih odnosa za vladajući znak Lava.

Lav i Blizanci

Ovo je prijateljstvo ispunjeno akcijom i zabavom. Blizance privlači lavlja dinamična i kreativna priroda, a Lava Blizančev humor i ležernost. Zahvaljujući obostranoj energiji i entuzijazmu dolaze do sjajnih ideja i poduzimaju uspješne poteze. Ako se drže zajedno, mogu postići mnogo više nego samostalno.

Lav i Vaga

Lako ostvaruju divan prijateljski odnos. Izuzetno se cijene i neće prezati ni pred čim ako jednome od njih zatreba pomoć. Ovo prijateljstvo ima čvrste temelje i nemoguće ga je poljuljati. Čak i ako se ne čuju neko duže vrijeme, bez obzira na to lako nastavljaju tamo gdje su zadnji put stali.

Lav i Vodolija

Prijateljstvo između ova dva znaka ispunjeno je pozitivnom energijom, međusobnim poštovanjem i razumijevanjem. Stalno jedno drugo zabavljaju i rijetko upadaju u monotoniju. Iako Lav voli biti u središtu pažnje, ne smeta mu Vodolijina popularnost, osim što je ponekad neskromno pripisuje svom uticaju.

Lav i Ovan

U suštini su podudarni i sličnih interesa, ali bi se mogli sukobiti oko toga “ko je glavni”. Oboje su ponosni i nezavisni, dinamični i pokretljivi. Imaju mnogo tjelesne energije i bave se sportom. Vole se praviti važni i biti u pravu, ali ako se posvađaju, obično se brzo izduvaju i nastavljaju se družiti po starom.

Lav i Lav

Prijateljstvo dvoje Lavova kombinacija je individua snažnog, energičnog i živahnog duha. Ovaj je odnos toliko moćan, iskričav i vrijedan divljenja da svima upada u oči. Preporučujemo im da međusobno pružaju puno uzbuđenja, akcije i divljenja, jer je to ono što očekuju od prijatelja.

Lav i Strijelac

Uživaju u životu punim plućima i lako uspijevaju navesti druge da im se pridruže. Oba se znaka međusobno poštuju i dive jedan drugome. Po prirodi su energični i poletni, što ih čini popularnima u društvu. Pustolovna priroda Strijelca mogla bi uvjeriti Lava da su avantura i neizvjesnost jednako važni kao i moć i raskoš.

novosti.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori