Pronađite njegov horoskopski znak i saznajte o kakvoj ženi i životu masta?

 

Ovan

Muškarac u znaku Ovna uglavnom ima poslovne dileme i zato je neophodno da verujte u njega i bodrite ga da konačno dođe do uspeha o kome mašta!

Bik

Muškarac Bik je uglavnom strastven i željan novih pustolovina. Mašta o putovanjima i novim izazovima. Ukoliko želite da mu uđete pod kožu za rođendan mu pripremite poklon putovanje (makar to bilo u obližnji grad).

Blizanci

Nestašni Blizanci ne umeju da se smire i maštaju o ženi koja ih neće sputavati već koja će im se priključiti u njihovim izazovima! Da, da priključite se njegovim ekstremnim sportovima!

Rak

Romantični Rakovi sanjaju o ljubavi za ceo život i o ženi koja će biti dobra supruga i najbolja majka njihovoj deci. Dovoljno je da budete iskrene i da ih volite, njihovi snovi su se tada već ispunili!

Lav

Kao i uvek Lavovi sanjaju o slavi, lepom životu, putovanjima i iegzotičnom putovanju!

Devica

Muškarac Devica će se obradovati ženi koja je pedantna, otmena i fizički prelepa i njihovi snovi su usmereni ka srećnom i porodičnom životu!

Vaga

Vaga želi uzbudljiv seksualni život i partnerku koja će mu parirati u tome i ispunjavati sve njegove male slatke hirove!

Škorpija

Ne, muškarac Škorpija ne želi i ne mašta o sesku koji će trajati 24h. Škropije žele bezuslovnu vernost do kraja život!

Strelac

Da li treba da ponovimo ili već pretpostavljate da Strelčevi žele slobodu i avanture!

Jarac

Rođeni predvodnici žele da su uvek u pravu i na čelu neke kompanije. Neće ih zadovoljiti skladan ljubavni život, jer oni maštaju da su vladari svet!

Vodolija

A šta će Vodolije drugo želeti osim dobrih prijatelja i prelepu ženu na kojoj će mu svi zavideti!

Ribe

Romantične i nesigurne Ribe žele više samopouzdanja i odvažnosti pa će želeti da pored sebe imaju osobu koja će ih uvek podržati i voleti!

zenskikutak.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori