Svim čitaocima koji su rođeni u znaku Ovna čestitamo rođendan i poklanjamo godišnji horoskop!

Posao - Zvezde kažu da je najvažnije da se dobro organizujete

Ove godine na poslu sve zavisi samo od Vas. Organizujte se bolje da biste imali više uspeha. Budite racionalni, pazite sa kim poslujete. Ne preuzimajte više obaveza na sebe nego što možete da odradite. Do septembra bi trebalo malo više da štedite. Od avgusta ćete se više zabavljati, ali imajte meru u svemu. Nemojte pristajati na kompromise koji Vam dugoročno neće odgovarati. U novembru i decembru su moguće poteškoće na poslu, morate se više truditi. Ne zamerajte se drugima na poslu, prećutite neke stvari koje Vam smetaju. Radite sve na vreme, to je najbitnije ove godine. Ne rasipajte svoju energiju na više strana.

Ljubav - Zvezde kažu da je ove godine moguć brak

Najbolji mesec za ljubav je april, kao i period od početka jula do kraja prve nedelje avgusta. Poslednji dobar period ove godine će biti u toku prve tri nedelje septembra. U prvoj polovini godine ćete biti strastveniji nego inače. Od septembra ćete se uozbiljiti. Poželećete da se "vežete", da se stabilizujete. Ugodite sebi i partneru ako ste u vezi. Moguć je brak ili zajednički život, bar za one koji su dugo u vezi. Slobodni neće više biti toliki avanturisti od kraja septembra sve do avgusta 2017.

Zdravlje - Zvezde kažu da budete fizički aktivniji

Znate već, o ishrani uvek treba voditi računa, a šetnja i fizička aktivnost su uvek preporučljivi, ali za Vas naročito do kraja septembra. U tom periodu su mogući problemi sa varenjem, koji mogu biti uzrokovani time što niste dovoljno fizički aktivni.

bliczena.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori