Horoskop za srelca i jarca,mesecni i godisnji horoskop,za 2017.

STRELAC-MESECNI HOROSKOP ZA MART
Ljubav
U prvom delu meseca u vašim emotivnim relacijama može biti zaista ozbiljnih i problematičnih situacija. Voljena osoba i vi se nećete razumeti, oboje ćete biti skloni da čvrsto držite svoju stranu i da ne popuštate. U drugom delu meseca može doći do oporavka odnosa, do veće usklađenosti i pokušaja da ponovo u vašu vezu vratite emociju i strast koji su isparili bez traga. Ipak,ni tada nećete moći da budete u potpunosti mirni, jer vam je zadnja nedelja meseca pripremila još jednu „zamku“ – može doći do velike rasprave i burne svađe koja bi u nekim relacijama mogla dovesti čak i do prekida. Ukoliko ste slobodni – retrogradna Venera se vraća kroz vaše polje ljubavi tokom celog ovog perioda. Neka bivša emotivna priča se može obnoviti u svom svom sjaju, a strast koja vas bude obuzela neće moći da se kontroliše. U kom pravcu će ova priča ići, tek će pokazati vreme....Generalno – ako nemate nameru da se vraćate u prošlost, mart mesec vam nudi super mogućnosti za neobavezne kontakte i uživanje u „lakim“ pričama...

Posao
U prvom delu meseca sve ono što je vezano za poslovna partnerstva I saradničke odnose biće pritisnuto teškim I komplikovanim okolnostima, a moguće je da nećete uspevati da pronađete zajednički jezik sa ljudima koji su vam poslovno važni. Nesporazumi, konfuzije, zastoji u već započetim projektima – pripremite svoje živce I strpljenje. Tokom drugog dela meseca stoji vam donekle bolja situacija, ali ćete I na dalje morati da budete dosta oprezni I pažljivo proračunate svaki svoj korak. Pritisci od partnera će postati posebno aktuelni u poslednjim danima ovog meseca. Nemojte u tom periodu povlačiti neke poteze zbog kojih biste se kasnije kajali….U finansijskom segmentu – promenljivi prilivi I dosta troškova.

Zdravlje
Generalno će zdravstvena situacija kod vas biti promenljiva, a ulaskom Marsa u vaše polje zdravlja tokom druge dekade, možete dodatno osetiti pad energije. Generalno će vam grlo biti jako osetljivo, pa ćete sigurno “zakačiti” makar par prehlada, moguće I po koju virusnu infekciju. Stariji pripadnici znaka moraju da obrate pažnju na holesterol, generalno na krvne sudove.

 

JARAC-MESECNI HOROSKOP ZA MART
Ljubav
I pored generalno komplikovane situacije u vašim porodičnim I emotivnim relacijama, ipak ćete se I vi I partner maksimalno truditi da održite koliko toliko korektan odnos. Ovo ne znači da će vam cvetati tuže I da će sve “prštati” od ljubavi, ali makar ćete biti odgovorni jedno prema drugom, kao I prema vašoj vezi. Nećete dozvoliti da se sve ono što ste toliko dugo gradili rasprši, već ćete junački zajedno pokušavati da savladate sve tegobe I unapredite svoj odnos. Daleko od toga da će vam sve ovo biti lako, ali ipak – moći ćete na kraju meseca da kažete da ste prilično zadovoljni vezom sa partnerom. Slobodni – planeta Venera vlada vašim poljem ljubavi, a pošto se u ovom mesecu kreće retrogradnim hodom, više je nego izvesno da ćete neke propuštene emotivne prilike moći ponovo da pokrenete, ali I da obnovite kontakte sa partnerima iz prošlosti. Kod nekih od vas će tokom druge dekade doći I do novog poznanstva koje će biti vrlo intenzivno – ako sa ovom osobom uspete da “izgurate” naredni period od par meseci, ova bi se priča mogla pretvoriti I u trajnu vrednost u vašem životu…

Posao
Jupiter je u polju karijere, pozicije retrogradan, a I vladarka ovog polja, planeta Venera, kreće se unazad kroz znak Ovna. Iako ćete smatrati da je pravi trenutak da napravite neke promene, jer vas već opterećuje statična situacija u poslovnom segmentu, nisam sigurna da će ovo funkcionisati na onaj način na koji biste želeli. Možda je sada pravi momenat da ipak sebe usmerite na neku drugu stranu – na proširenje trenutnih poslovnih dogovora, na završavanje zaostataka, na ostvarivanje novih kontakata ili na planiranje projekata koje ćete pokrenuti u narednom periodu. Što se finansija tiče, uspećete da naplatite neka zaostala potraživanja, a nisu vam loši ni prihodi od dodatnih angažmana.

Zdravlje
Imunitet će vam biti promenljiv, ali generalno –neke veće tegobe možete osetiti tek u drugom delu meseca I uglavnom će to biti prolazne virusne infekcije, koje će “protutnjati” kroz vaš organizam. Kod starijih pripadnika znaka poslednja dekada marta može doneti smetnje sa pritiskom ili jače glavobolje.

 

STRELAC-GODISNJI HOROSKOP ZA 2017.
Saturn vas primorava da izuzetno naporno radite da biste napredovali, ali niste sami, Jupiter je sa vama i pomaže vam da se izborite. I na privatnom i na poslovnom planu ćete moći da računate na partnere. Maj i novembar će biti obeleženi napretcima, ali pre pod zastavom reforme nego revolucije.

Posao: Kako biste 2017. dali svoj maksimum na poslu, najbolje bi bilo da naučite da više radite u timu. To će vam prijati ne samo u pogledu posla, već ćete i istinski uživati.

Ljubav (zauzeti): Ako se osećate zapostavljeno, onda je krajnje vreme da napustite vezu u kojoj se nalazite. Jer bolje je da budete srećni sami, nego nesrećni sa partnerom.

Ljubav (sami): Iz svojih prethodnih grešaka ste naučili lekciju i dajete priliku drugima. Zreli ste za pravu i ozbiljnu vezu i to možda neku iniciranu krajem 2016. godine.

Zdravlje: Za razliku od 2016, 2017. godine ćete imati mnogo više energije. Umor će se gubiti iz meseca u mesec i vi ćete ponovo biti u punoj formi što će pozitivno uticati i na vaše raspoloženje.

Novac: Dobro ćete balansirati između realnosti i hedonizma. Nećete baš biti vredni kao mrav, ali takođe ni previše lenji i bezvoljni.

 

JARAC-GODISNJI HOROSKOP ZA 2017.
Jarčevi će se u 2017. naći pred brojnim izazovima, naročito kada su u pitanju odnosi sa drugima. Više slobodni, spontani i nepredvidivi nego ranije, u periodu između kraja februara i kraja septembra možete napraviti pravu revoluciju. Početkom oktobra ćete usporiti tempo. U decembru Saturn ulazi vaš znak, što znači stabilizovanje po pitanju mnogih stvari.

Posao: Imaćete problem da uspostavite autoritet. Zato, ako osetite potrebu da promenite sredinu jer se osećate nezadovoljno, ne plašite se da odete i pronađete drugi posao koji vas više ispunjava i gde biste mogli da uspostavite bolju komunikaciju sa kolegama.

Ljubav (zauzeti): Imaćete veliku potrebu za nezavisnošću. Zato ćete se povremeno, najviše u aprilu i avgustu, osećati zatvoreno i prisiljeno da radite neke stvari. Brojna pitanja sa vaše i od strane partnera mogu destabilizovati vaš odnos.

Ljubav (sami): Bićete izuzetno privlačni suprotnom polu, ali i po malo zbunjujući. U jesen ćete naročito imati problem da se saberete i shvatite šta želite.

Zdravlje: Potrudite se da vodite zdrav život, pre svega da redovno jedete i redovno spavate. Tako ćete imati više energije i moći ćete da date sve od sebe na svim poljima.

Novac: Vaše materijalne potrebe će se znatno uvećati. Ugađaćete sebi ne obraćajući naročito pažnju na troškove.

mojastrolog.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori