Horoskop za lava i devicu,mesecni i godisnji,sta im donosi u 2017.

LAV-MESECNI HOROSKOP ZA MART
Ljubav
Do ulaska u treću dekadu marta, tačnije do početka proleća – vaši će emotivni odnosi biti sve, samo ne stabilni I dobri. Voljena osoba I vi teško ćete pronalaziti zajednički jezik, vi ćete imati običaj da se povučete, ućutite I ostavite partnera da razmišlja čime vas je sada povredio ili uvredio. Jednostavno, vi lično nećete biti baš u potpunosti “svoji”. Prelaskom vašeg vladara Sunca u znak Ovna, mesto gde se oseća egzaltirano, sjajno I blistavo, promeniće se I atmosfera u vašim emotivnim relacijama. Ljubav, a naročito strast, mogu se vratiti na velika vrata u vaš odnos. Moguće je da će neki od vas baš pred kraj marta odlučiti da sa voljenom osobom odu i na kraći put, koji će dodatno povoljno uticati na vašu vezu. Slobodni – konjukcija Sunca i retrogradne Venere u trećoj dekadi marta meseca može u vaš život vratiti bivšeg partnera koji je i pored odvojenosti, nekako ipak ostao u vašem srcu. Dobićete još jednu priliku da pokušate – iskoristite je, možda ovog puta prođete bolje ! Generalno – slobodni će se probuditi tek od ulaska u treću dekadu marta, ali kada se probude – to će biti spektakularno ! Očekujte veliki broj novih poznanstava i mnogo zanimljivih osoba oko vas.

Posao
Poslovna situacija će tokom marta biti u povuci-potegni fazonu. Prvu dekadu ćete verovatno provesti kao uspavani, ni sami ne znajući šta I kako da uradite da biste poboljšali svoju situaciju. Malo ćete se promrdati tokom druge dekade, kada će već biti nekih pomaka na bolje, ali ni to vam neće dati potrebnu sigurnost. Treća dekada će otvoriti neke neočekivane šanse, koje biste trebali da prigrlite, jer bolje od ovoga trenutno ne možete. Ako imate aspiracije prema inostranstvu ili radite za strance, tu ćete muku mučiti I ni u jednom momentu nećete znati da li se saradnja nastavlja ili ne. Mars u drugom delu meseca ulazi u vaše polje karijere, pa očekujte kontakte sa teškim osobama i sporo odvijanje planova.

Zdravlje
Sve dok je vaš vladar u znaku Riba, što znači do 20-og marta, vaša će energija biti smanjena, često ćete biti bezvoljni I uspavani, a ni imunitetom nećete moći da se pohvalite. Tokom treće dekade dolazi do poboljšavanja zdravstvenog stanja, a mnogi od vas će u tom periodu krenuti na rekreaciju, ili makar češće boraviti na svežem vazduhu.

 

DEVICA-MESECNI HOROSKOP ZA MART
Ljubav
U prvom delu meseca dosta će statičnosti biti u vašim emotivnim relacijama. Partner i vi ćete funkcionisati dosta korektno, ali svako od vas će biti više obuzet nekim svojim poslovnim ili finansijskim planovima i uglavnom ćete zajedničko vreme provoditi , za vaš ukus – previše monotono. Fino je voleti se i šaputati nežne reči na jastuku, ali ako se vaši susreti budu pretvorili baš samo u to, vi ćete početi da se osećate nemirno i želeti da razbijete ovu svakodnevicu koja počinje da vas opterećuje. Ulaskom vašeg vladara u znak Ovna počećete da potičete voljenu osobu na akciju, na neka dešavanja, na zajedničke izlaske...što baš neće biti oberučke prihvaćeno sa njene strane. Razmimoilaženje u načinu na koji gledate vezu može postajati sve jače kako dani budu odmicali i tokom poslednjih nedelju dana marta očekuju vas i prve napete situacije sa partnerom. Slobodni – konjukcija vašeg vladara Merkura i retrogradne Venere tokom druge dekade marta može vam u život vratiti seksualno – emotivnu priču iz prošlosti. Generalno – tek tokom treće dekade marta slobodni bi mogli da se zaljube, i to na jedan buran način u osobu koju upoznaju preko segmenta prijatelja.

Posao
U polju posla Jupiter koji vlada vašim partnerstvima, ide unazad, a I sama vladarka polja posla I novca – Venera, takođe se kreće retrogradnim hodom. Poslovni dogovori, partnerstva I saradnje mogu proći neku vrstu preispitivanja. Evidentno je da će biti potrebno da se uvedu neke promene da biste mogli da nastavite nesmetano zajedničku saradnju, pa se potrudite da budete spremni na kompromisna rešenja. Ukoliko budete čvrsto insistirali na svojim stavovima, možete doći u ozbiljniji problem, I to naročito tokom treće dekade meseca. Novac će u ovom mesecu nešto sporije dolaziti do vašeg novčanika….

Zdravlje
Energetske snage vašeg organizma će biti dosta promenljive tokom ovog perioda. Možete imati jače padove imuniteta tokom prvog dela meseca, dok ćete u drugom biti skloni da se iscrpljujete I “gurate” sebe do krajnjih granica. Kod starije populacije će biti aktuelni problemi sa venama, krvnim sudovima I velika variranja pritiska.

mojastrolog.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori