Mesecni horoskop,sta ceka ovna i bika?

OVAN-MESECNI HOROSKOP,ZA MART 2017.
Ljubav
Ukoliko ste u vezi, vama je potrebno više slobode u odnosu, što partner trenutno ne može i ne želi da razume. To ne znači da ćete flertovati sa strane niti koristiti slobodno vreme za neko ludovanje, već jednostavno –dovoljno ste okupirani ličnim i poslovnim problemima i ne želite da vas još i voljena osoba opterećuje i non stop vam „skače po živcima“. Neka forma distanciranja, udaljavanja, itekako će biti prisutna tokom ovog meseca, naročito u njegovoj drugoj polovini. Ni vi ni druga strana nećete se osećati dobro zbog ovoga, pa bi svakako bilo potrebno da se potrudite da nađete makar neki kompromis i zajednički jezik. Slobodni Ovnovi se mogu dosta zagrejati za osobu koja vuče neki emotivni „teret“ ili je zauzeta. Moguće je čak da u početku neće biti u potpunosti iskrena prema vama, ali će ono što skriva vrlo brzo izaći na videlo. Neko od bivših emotivnih partnera može postati posebno aktivan u drugom delu marta meseca i u prvom trenutku možete biti „povučeni“ onim što se dešava. Za dalje – videćemo..

Posao
Do kraja prve dekade marta, Mars vaš vladar, boraviće u vašem polju ličnosti I ovaj biste period trebali da iskoristite da kroz ličnu inicijativu I delovanje proširite svoje saradnje, učvrstite ih dodatno, ali I otvorite neke nove, dugoročne projekte I poslove. Ulaskom Marsa u Bika, jednim delom vaša situacija postaje nestabilnija, statičnija, I moguće je da ćete nailaziti na prepreke da biste ostvarili planirano. Posebnu pažnju obratite na segment finansija, koji će biti dosta promenljiv, izvesno je da će neki dugovi doći na naplatu, a trebali biste da vodite računa da se dodatno ne zadužujete, jer će uslovi biti nepovoljni po vas.

Zdravlje
Malo ćete se boriti sa stresom u prvom delu meseca, dok će tokom drugog dela marta biti aktuelan povremen umor, bezvoljnost, laki gubici energije. Ipak, ništa od ovoga neće na duže uticati na vaš zdravstveni status.

 

BIK-MESECNI HOROSKOP,ZA MART 2017.
Ljubav
Venera, planeta koja vlada vašim znakom, kreće retrogradnim hodom početkom meseca. Zauzeti Bikovi će pokušavati da nadoknade propušteno kada su njihovi partneri u pitanju, trudiće se da obnove bliskost, razumevanje, pa I strast. Problema u odnosima će definitivno biti, jer vaš partner će biti sklon da svoje interese stavi na prvo mesto, naročito tokom prvog dela marta. Izgledaće kao da vas dvoje ne uspevate da pronađete zajednički jezik, da dolazi do distanciranja, ali ovo treba shvatiti kao jednu prolaznu fazu I ne dozvoliti da se udaljavanje nastavi. Tokom drugog dela marta voljena osoba će imati više “sluha” za vaše potrebe I želje, I u suštini ćete vi u tom periodu ipak konce dešavanja preuzeti u svoje ruke. Ako ste slobodni – tokom druge dekade ovog meseca počinju da se dešavaju zanimljive stvari u vašem emotivnom životu. Zbog jako naglašenog polja tajni, moguće je da će se u početku odnos sa osobom koja vam je privlačna odvijati daleko od radoznalih očiju. Nadajmo se samo da ovo nije iz razloga što je druga strana zauzeta ili što još uvek nije završila sa prethodnom emotivnom pričom.

Posao
Moraćete dosta toga da rešite iz prošlosti, da izađete na kraj sa zaostalim obavezama, da napravite drugačije dogovore sa postojećim saradnicima, jer postajete svesni da trenutni ne daju prave rezultate. Imaćete osećaj da stvari počinju jače da se pokreću početkom druge dekade, ali ćete ubrzo shvatiti da ništa ne možete preko noći da pokrenete – za svaki dogovor ili odnos sa saradnicima biće vam potrebno dosta truda I napora. Treća dekada može doneti veću aktivnost konkurencije, može doći do nekih iznenađenja I naglih preokreta I u tom biste periodu trebali da kontrolišete svoj nastup prema drugima.

Zdravlje
Pad energije I imuniteta će biti evidentan, što se jače može odraziti na vaše zdravlje tokom druge I treće dekade marta meseca. Sve više ćete osećati potrebu da se rešite nekih štetnih navika, vezanih za ishranu, ali I za zavisnosti – od lekova, cigareta, alkohola.

 

OVAN-GODISNJI HOROSKOP ZA 2017.
Početak godine će Ovnovima biti zasluženi odmor nakon poprilično napete 2016. Od februara do aprila ponovo krećete u akciju. Bićete prepuni energije i spremni da preuzmete inicijativu, ali treba biti oprezan i izbegavati sukobe koji bi mogli da izazovu stres. Nakon mirnog početka leta, u avgustu i septembru ćete biti napeti, ali i preduzimljivi.

Posao: Krajem februara, početkom marta i krajem septembra očekujte novine na ovom polju i potpuno iznenadne poslovne zadatke. Moguće je da će u aprilu i avgustu doći do zastoja, dok će maj i novembar biti stabilni i inspirativni.

Ljubav (zauzeti): U prvoj polovini godine do izražaja će doći vaša želja za nezavisnošću, što bi moglo da natera partnera da zavede red kako bi vas zadržao. Međutim, od jeseni će se situacija stabilizovati i uslediće miran period.

Ljubav (slobodni): Od kraja februara do početka juna vas čekaju brojna iznenađenja i lude avanture! Mogli biste neverovatno da se zaljubite, kao nikada do sada!

Zdravlje: U proleće će te biti naročito osetljivi. Vodite računa da se što manje nervirate i pridajte značaj nebitnim stvarima. Pronađite izduvni ventil, naučite da kanališete nekud svoju negativnu energiju.

Novac: 2017. neće biti vaša godina kada je novac u pitanju. Iako nećete imati male prihode, trošićete mnogo i bez razmišljanja, a racionalniji ćete postati tek u drugoj polovini godine i to u oktobru.

 

BIK-GODISNJI HOROSKOP ZA 2017
Za vas će 2017. godina biti vrlo stabilna, a vi izuzetno kreativni. U oktobru će Jupiter otvoriti vaše apetite, učini vas optimističnim, senzualnim i hedonistom, i to čak možda i više nego što treba.

Posao: Veći deo godine će se odvijati spokojno, a u jesen ćete osetiti potrebu da se oslobodite, osmelite, da iađete iz komfor zone, da zavrnete rukave i krenete krupnim koracima napred.

Ljubav (zauzeti): 2017. će uglavnom biti mirna, nežna, prepuna konstruktivnih rešenja za stare problem. Poslednja tri meseca će biti prepuna trzavica i rasprava oko najrazličitijih stvari koje se tiču vašeg odnosa.

Ljubav (slobodni): Dopada vam se da budete sami, uživate u tome da svaki Slobodan trenutak ugađate sebi i svojim malim hirovima. No, krajem godine vas iz tog stanja možda probudi odnos prepun strasti i neočekivanih avantura.

Zdravlje: Do jeseni će sve biti u redu, a onda se u oktobru ili novembru može desiti da se prepustite raznoraznim ukusnim specijalitetima id a se to negativno odrazi na vašu telesnu težinu, a samim tim in a vaše zadovoljstvo samima sobom.

Novac: Od oktobra će se vaše materijalne potrebe znatno uvećati. Troškovi će porasti, pa je krajnje vreme da zatražite zasluženu povišicu.

mojastrolog.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori