Iako mnogi to ne priznaju, drugi su pak ubeđeni da horoskop ima veliki uticaj na njihov život, a naročito na ljubav. Sigurno je da kada birate životnog partnera, nećete mnogo gledati šta kaže astrologija, ali nije na odmet da pročitate šta će vas možda očekivati ukoliko se odlučite baš za njega. 

OVAN

Srećom po vas, sa Ovnovima nikada nije dosadno. Čak i običan ručak se sa njima pretvara u pravu avanturu. S druge strane, prilično su sebični i vole da naređuju. Uz to, žele da sve uvek bude po njihovom.

BIK

Bik je odan, vredan i dolaziće kući sa posla svakog dana u isto vreme. Na njega zaista uvek možete da računate. S druge strane, očekivaće isto i od vas, pa ako ste malo slobodnijeg duha, očekujte gunđanje s njegove strane. Takođe, ukoliko tražite zabavu u svakodnevnici, zaboravite na dosadne Bikove.

BLIZANCI

Blizanci su brbljivci, i ta njihova osobina ima i dobru i lošu stranu. Zbog nje će i vama biti zanimljivo u njegovom društvu, ali biće zanimljiv i drugim damama, a Blizanci su inače jedan od znakova koji najlakše posrnu i postaju neverni.

RAK

Rak je jedna mamina maza koja će to ostati do kraja života. Ipak, biće nežan i prema vama i paziće na vas i ugađati vam. S druge strane, od vas će očekivati da budete ista njegova mama. Loša strana je i to što je veoma ćudljiv - više i od svoje supruge u PMS-u.

LAV

Sa Lavom nikad nije dosadno, i uvek voli da je u centru pažnje. Međutim, kada se slučajno dogodi da nisu svi pogledi upereni u njegovom pravcu, postaje neverovatno uvredljiv i potišten. Ukratko i slikovito objašnjeno, ako planirate da delite prostor sa Lavom, pobrinite se da imate svoje ogledalo, jer ako imate samo jedno, nikada nećete stići na red da se i vi ogledate.

DEVICA

Ako volite da vam je svakodnevnica savršeno organizovana, udajte se za Devicu koji će voditi računa baš o svemu.

Međutim, loša strana je ta da može da se previše unese u organizaciju, i da postoji šansa da će vremenom razviti i hipohondriju, a vama će držati predavanje o svakoj sitnici koju ste uradili "pogrešno".

VAGA

U njihovom društvu je prijatno, i prilično su nežni i romantični. S druge strane, kako su prijatni sa vama, takvi su i sa drugim ženama. Vage su među najprevrtljivijim znakovima, i velike su šanse da će vas prevariti, i to više puta.

ŠKORPIJA

Škorpije su lojalne, strastvene i odlučne. Uz to su i sjajni u krevetu. Ali, budite uverene da imaju i tajni rokovnik koji vi nikada nećete videti (a i bolje vam je za srce da ga ne vidite).

STRELAC

Strelčevi su uvek u pokretu i u potrazi za avanturom. U principu su zabavni, samo ako niste previše tvrdoglavi, jer u raspravi sa njima nikada nećete pobediti.

JARAC

Jarac će vam obezbediti finansijski sjajan život jer je radoholičar. Pored toga, izuzetno je veran, stabilan i samostalan. Međutim, užasno je tvrdoglav, voli da kontroliše sve, pa i vas, i za svaku njegovu toplu reč ćete morati da se opasno borite.

VODOLIJA

Vodolija je večiti dečak uvek spreman za zabavu ( i u spavaćoj sobi i van nje). Međutim, veoma je zavistan od partnera, a u isto vreme i buntovan. Ako se udate za Vodoliju, u istom paketu dobijate i muškarca i tinejdžera.

RIBE

Ribe su nežne, uvek spremne da vas saslušaju, strastvene i romantične. U brak sa vama će uliti srce i dušu. Ali, to će vam doći glave jer će vam prvom prilikom sve te nežnosti i usluge nabiti na nos u trenutku kada se oseti nesigurnim.

zenskikutak.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori