Moguće je da prestrogo sudite voljenoj osobi iako ni sami niste savršeni.

OVAN

Vama je ovaj dan veoma povoljan. Možete da očekujete i sklapanje novih, veoma važnih poslovnih kontakata. Dolazite do zanimljivog poznanstva. Osoba koja vam je prišla ima veoma neobičan smisao za humor koji vam se dopada. Zdravlje je odlično!

BIK

Važno je da budete hladne glave ako planirate da se upsutite u neke nove poslovne projekte i da ne brzate sa odlukama. Moguće je da prestrogo sudite voljenoj osobi iako ni sami niste savršeni. Razmislite malo o tome. Mogući su problemi sa nervozom.

BLIZANCI

Možete da se nadate stabilnoj situaciji na polju finansija. Pred vama je veoma povoljan period za posao. Očekuje vas zanimljiv kontakt sa osobom koja nije iz istog mesta kao i vi. Moguće je da ćete se upustiti u vezu na daljinu. Problemi sa cirkulacijom su mogući.

RAK

Važno je da budete otvoreni za dijalog sa saradnicima. Nije samo vase mišljenje jedino ispravno. Moguće je da trenutno imate sasvim stabilnu situaciju na polju ljubavi i da vas ništa ne brine. Uživate pored voljene osobe i opušteni ste. Čuvajte se prehlade i virusnih infekcija.

LAV

Moguće je da samo od vas zavisi kako će se stvari na ovom planu na dalje odvijati. Potrudite se da donesete ispravne odluke. Pored voljene osobe se osećate sigurno. Nemate veće zamerke. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas novo poznanstvo. Mogući problemi sa bubrezima.

DEVICA

Rešili ste da se uhvatite u koštac sa svim obavezama koje vas očekuju. Shvatili ste da je vreme da prihvatite odeđene odgovornosti. Očekuje vas novo poznanstvo sa osobom koja je veoma sigurna u svoja osećanja. To vam se dopada. Problemi sa stomakom su naglašeni.

VAGA

Ukoliko budete bili preterano svojeglavi, možete biti samo na gubitku. Potrudite se da poslušate nečiji savet. Dopada vam se osoba koja je veoma neobična. Moguće je da ni sami niste sigurni na koji način da joj priđete. Neke stvari će se spontano desiti. Pad imuniteta.

ŠKORPIJA

Nove informacije vam dolaze i konačno imate pravi uvid u situaciju. Poslovi idu onako kako ste očekivali. Vi ste veoma zanimljiv spoj sa osobom rođenom u znaku Blizanaca. Očekuje vas dobar provod i prilika za uživanje. Izbegavajte alkohol.

STRELAC

Vama je ovaj dan veoma povoljan. Ne biste trebali da imate bilo kakve problem na polju posla. Dolazite do zanimljivog poznanstva sa malo mlađom osobom koja vas šarmira u jednom potezu. Ostajete bez daha u njenom prisustvu! Puni ste energije!

JARAC

Moguće Je da ste zabrinuti da li ćete imati dovoljno sredstava ali do kraja dana ćete uspeti da rešite finansijske probleme. Vraća vam se ljubav iz prošlosti. Osoba sa kojom niste još sve raščistili vam dolazi da obnovite vašu priču. Moguća je nesanica.

VODOLIJA

Moguće je da niste baš ispravno postupili u nekim trenucima i da vam se to sada polako vraća. Potrudite se da ispravite greške. Vi živite za trenutak! Kada nađete osobu koja vas fatalno privlači, ne odustajete od nje! Moguće je da su vam noge prilično osetljive.

RIBE

Imate viziju poslovne budućnosti koja se nekako razlikuje od trenutne situacije. Uradićete sve što je do vas da to promenite. Možete da očekujete zanimljivo poznanstvo u nekom restoranu ili kafiću. Povedite računa o unosu šećera.

astrousluge.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori