Pripadnici sledećih horoskopskih znakova su kraljevi šarmiranja. Neki od njih će vas zavesti, a da toga nećete biti ni svesni ,dok ima i onih stidljivih.

OVAN 

Ne samo da dela govore više od reči kada su Ovnovi u pitanju, nego su i njihove reči uvek jasne i glasne. Kako bi pokazali koliko im zapravo značite oni ne koriste skrivene znakove već otvoreno prikazuju svoja osećanja. 

BIK 

Kada Bik nekog zavoli to može da znači da se voljena osoba baš potrudila oko njega. Njima treba vremena da se zagreju i jako im je teško da se tek tako otvore prema nekom novom. Drugim rečima, moraju da steknu poverenje kako bi se opustili, ali nikada ne igraju igrice. 

RAK 

S obzirom na to da je Rak sinonim za osećanja, on će vam bez ustezanja strastveno iskazati ljubav. Reći će vam da vas voli otkako vas je ugledao, a tako će se i ponašati prema vama. Oni uživaju kada su u ljubavi i svakog trenutka ćete znati kako se osećaju. 

LAV 

Svako voli da bude u društvu Lava, što njima posebno odgovara, s obzirom na to da obožavaju da su u centru pažnje. Šarmiraće vas izjavama ljubavi, pošto će se potruditi da budu vrlo originalni. Ono što će sigurno biti znak da su odlepili za vama jeste taj da žele da provode vreme sa vama nasamo bez publike koju toliko obožavaju. 

DEVICA 

Devica neće samo tako istupiti pred partnerom i reći mu da ga voli. Ne, jer gde je zabava u tome? Daće vam gomilu dokaza da joj se dopade, a do rešenja ćete morati da dođete sami. Postaćete toliko zaljubljeni pre nego što ukapirate šta vam se desilo, jer mudrost je odlika Devica. 

ŠKORPIJA 

Kada Škorpija zavoli to je jako, jer je ovo jedan od najstrastvenijih znakova u horoskopu. Očekujte da će se boriti za vas, štitiće vas od svih i onda kada vam to nije potrebno. Oni su vrlo posesivni. 

RIBE 

Kada Riba nekog zavoli, ona to pokazuje indirektno. Ljubav koju oseća prema nekome njoj služi kao inspiracija. Ukoliko primetite da je kreativna, to je znak da se Riba zaljubila.

24sata.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori