Evo šta vam zvezde za danas predviđaju.

OVAN

Partnerstva su nešto na šta ćete na neki način morati da se oslonite danas. Pazite se nedefinisanih odnosa. Danas ćete vi biti birani od strane potencijalnih partnera. To nije uloga koju rado prihvatate. Smanjite stres.

BIK

Neke stvari počinju da izlaze na površinu. U dobrom ste danu. Sve ono što možete da uradite sami - odlično je. Slobodni će privlačiti pažnju suprotnog pola, ali neće nikome dozvoliti da im se potpuno približi.

BLIZANCI

Nemojte ništa da potpisujete ako to nije nešto što ste isplanirali u prethodnom mesecu. Interesantni emotivni susreti su u vezi sa vašim radnim mestom ili kraćim putovanjem. Možda vas privuče jedna Škorpija ili Vodolija.

RAK

Imate osećaj kao da vam ništa ne ide od ruke. Nesklad između okolnosti i očekivanja je naglašen. Na emotivnom planu niste sigurni šta biste. Mnoge će privući osobe koje su već u vašem okruženju. Prolazne glavobolje.

LAV

Mnogo planova i priče vam sledi tokom dana, ali treba još malo da sačekate na realizaciju zamišljenih ciljeva. Moguće su nesuglasice sa partnerom. Verovatno ste vi u pravu, ali sagledajte ono što voljena osoba želi da vam kaže.

DEVICA

Naglašeni su vam dobri završeci i materijalizacija onoga na čemu ste radili. Emotivni deo je u vezi sa osobama iz drugog mesta ili pak nekim ko živi vrlo blizu vas. Međutim, imaćete osećaj da vam nešto fail. Moguć problem sa varenjem.

VAGA

Očekivani novac može da kasni, ali ćete imati dobrih mogućnosti da proširite neke već postojeće poslove. Traženi ste i vi ćete birati sa kim i na koji način ćete sarađivati. Na emotivnom planu možete da upoznate nekoga na javnom mestu. Zdravlje je dobro.

ŠKORPIJA

Polako se stvari pomeraju nabolje. Bez obzira na to što imate osećaj da se ništa neće promeniti i što možda postajete ravnodušni - mnoge Škorpije će ipak napraviti ozbiljnu promenu na poslovnom planu. Skloni ste upalama.

STRELAC

Danas polako dolazite do interesantnih informacija. Ako imate problem da projekat pokrenete, tražite savet ili pomoć nekoga ko je na položaju. Vaša isključiva priroda vas može dovesti u sukob sa partnerom.

JARAC

Niste nezadovoljni, a opet ste daleko od zadovoljnog. Smišljaćete mogućnosti da se pomerite sa trenutnih poslovnih pozicija. Polako postajete opušteniji u odnosu sa voljenom osobom. Moguća prehlada.

VODOLIJA

Očekuje vas nalet optimizma. I to sasvim opravdanog optimizma, pošto će se napokon realizovati neki zaostali ili odloženi poslovi. Slobodne pripadnice znaka mogu da upoznaju nekoga na putu ili na povratku kući.

RIBE

Polako počinje da se raspliće neka situacija na poslu o kojoj brinete. Nemate razloga da strahujete jer vas već od jutra očekuju neke lepe vesti. Danas može da vas razočara partner ili neko ko vam je simpatičan. Problemi sa probavom.

24sata.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori