Evo šta vam zvezde predviđaju za danas.

OVAN

Konačno dobijate novac koji ste dugo čekali i koji ste pošteno zaradili. Zbog uspešnosti u radu imaćete neke konkretne dogovore i pregovore sa ljudima iz inostranstva. Polako donosite odluke jer je moguće da se neki dogovori izjalove.

BIK

Volite da pomažete drugima. Ovaj dan će vam biti u znaku humanosti, tako da će rezultirati opštim zadovoljstvom. Zahvaljujući humanitarnim poslovima dobićete ponude za koje niste ni mislili da su moguće.

BLIZANCI

Povedite računa o troškovima, jer možete doći u situaciju da vam rashodi budu veći od prihoda i tako sebe dovesti u nezgodan položaj. Ukoliko se bavite trgovinom, ovaj dan vam ne ide naruku. Strpite se još malo.

RAK

Potrebna vam je dodatna energija i ambicija da biste ostvarili sve što ste zacrtali da uradite. Već neko vreme razmišljate da promenite mesto boravka, a sa tim i radno mesto. Kontaktirajte sa osobama iz inostranstva sa kojima ste ranije razgovarali.

LAV

Ukoliko ste nezaposleni, dobićete poziv od prijatelja koji će vam ponuditi radno mesto. Nemojte se nećkati, prihvatite bilo koji posao jer je to kompanija u kojoj ćete imati mogućnost za napredovanje. Osećate se malaksalo i loše.

DEVICA

Očekuje vas težak početak dana, ali kako vreme bude prolazilo, sve će vam biti lakše. Budite spremni na užurbani poslovni tempo. Teško ćete odrađivati poslovne zadatke. Moraćete da odradite poslove koje je trebalo ranije da obavite i to će vam oduzeti energiju.

VAGA

Uhvatili ste dobar tempo i to će vas držati do kraja dana, sve ćete uspeti da odradite. Vaša praktičnost, temeljnost i upornost doneće vam baš ono što vam je potrebno - prave rezultate. Potrebno je ponekad da se zaustavite i da razmislite.

ŠKORPIJA

Ovo će biti dan koji će se na poslovnom planu odvijati kako treba. Napokon ste zaslužili malo opuštanja da možete lagodnije i mirnije da radite. Nema nagomilanih poslova i neispunjenih rokova. Opušteno možete da ugovarate nove poslove.

STRELAC

Finansije su vam dobre! Osim redovnih primanja, očekujte i vanredne, mnogo veće iznose. Nemojte da trošite bez potrebe, sačuvajte novac radi novih ulaganja. Ukoliko ste nezaposleni, imate velike šanse da nađete posao.

JARAC

Vrednim radom i odgovornošću uspeli ste da se prikažete poslodavcu u najboljem svetlu. To će vam omogućiti da dobijete premeštaj i poboljšanje finansijskog stanja. Oni koji su u vezi napokon shvataju koliko su srećni.

VODOLIJA

Imate jak uticaj na osobe suprotnog pola. Možete naići na osobu koja vam može pružiti stabilan ljubavni odnos, a ta veza može potrajati. Ako još čeznete za osobom iz prošlosti, shvatite da tu povratka nema.

RIBE

Upoznaćete interesantnu osobu sa kojom ćete nastaviti u smeru ozbiljne veze. Bićete emotivno ispunjeni jer je to neko ko može da zadovolji sve vaše standarde i očekivanja. Ribe koje su u vezi mogu očekivati lepa iznenađenja i uživanje u ljubavi.

24sata.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori