Nemojte to činiti brzopleto!

OVAN

Shvatite da sa partnerom morate više pričati, rešavati konfliktne situacije. Vremenom ćete oboje emotivno ojačati, shvatiti da su među vama prave vrednosti, koje bi trebalo da negujete. Slobodni Ovnovi nemaju sreće u ljubavi.

BIK

Onim Bikovima koji su odskora u vezi ovaj dan donosi prepreke u odnosu. Još niste uspostavili komunikaciju koja bi rešavala vaše zajedničke probleme. Potrebno je vreme da se neke situacije izglade.

BLIZANCI

Ukoliko ste u vezi, bilo bi poželjno da oboje razmislite o svojim postupcima. Ne bi trebalo da potencirate na pitanju krivice. Važno je da prevaziđete ovu situaciju. Imate jedno drugo i treba toga da ste svesni.

RAK

Dosta vam je samačkog života i želite da što pre uđete u ozbiljnu vezu, ali vam to ide teško. Partner takođe nije spreman na nestabilan odnos i očekuje ozbiljnost sa obe strane. Potrebno je da donosite zajedničke odluke.

LAV

Lavovi koji su u vezi se osećaju zapostavljeno, jer im nedostaje voljena osoba, koja je prisutna, ali kao i da nije. Osećate nezainteresovanost i to vam mnogo smeta. Samo razgovorima i druženjem možete povratiti poverenje jedno u drugo.

DEVICA

Slobodne Device će napokon shvatiti da su već dugo u kontaktu sa dragom osobom. Ona će vam predložiti da ostvarite emotivni odnos. Nemate razloga za bilo kakvo razmišljanje, jer je to prava osoba za vas. Sami ćete doći do svih važnih zaključaka.

VAGA

Zauzete Vage bi trebalo da porade na stabilizaciji svojih odnosa sa partnerom, jer to vodi učvršćenju odnosa, razumevanju i istinskoj ljubavi. Budite nesebični, romantični i duhoviti, jer partner to kod vas ceni. Slobodne Vage će krajem dana dobiti poziv.

ŠKORPIJA

Imate poriv da uvek nešto zamerate partneru, što će biti veoma izraženo tokom dana. Ovog puta ćete prebacivati jedno drugom sve ono što ste izrekli, pa ćete se vrteti u začaranom krugu. Odustanite i shvatite da niste u pravu.

STRELAC

Morate shvatiti da na prvo mesto u partnerskim odnosima treba da stavite zajedničke interese, a ne lične. Ukoliko to shvatite, možete izbeći jaku emotivnu buru. Pokušajte da se posvetite jedno drugom.

JARAC

Ukoliko ste slobodni, primetićete da vas je jedna osoba vrlo privukla. Mada ste samo prijatelji, počinjete da osećate privlačnost. Izrodiće se iskrena emotivna veza. Sve će se desiti munjevitom brzinom, a vi ćete biti iznenađeni.

VODOLIJA

Ako ste sami, nemojte očajavati. Budite uporni i istrajni u odnosima sa osobama sa kojima stupate u kontakt, jer se lomite i menjate mišljenje. Nemojte to činiti brzopleto! Prepustite se i uživajte u svakom trenutku.

RIBE

Vi ćete biti pokretač velikih promena, pa zbog toga povedite računa šta predlažete i u šta se upuštate. Najvažnije je da i kod partnera, a i kod vas postoji pozitivna energija, a i volja da se sve reši na obostrano zadovoljstvo.

zadovoljna.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori