Evo šta vam zvezde predviđaju za danas.

OVAN

Slobodni Ovnovi stalno propuštaju prilike za ostvarenje svojih ljubavnih želja. Još ste vezani za osobu iz prošlosti ili je problem u vašoj nesigurnosti i neodlučnosti kada vam se ukaže prilika za upoznavanje. Ustručavate se i stidite.

BIK

Bikovi koji su u vezi nemaju vremena za partnera jer su veoma zaposleni. Ipak, veza je stabilna i ništa je ne može poljuljati, čak ni manjak vremena. Slobodnim i romantičnim Bikovima se ukazuje prilika.

BLIZANCI

Nemojte očekivati da površna veza potraje, jer je zasnovana na strasti i fizičkoj privlačnosti. Za vas još nije došlo vreme smirivanja. Ukoliko ste u vezi, posvetite se partneru. Najvažnije je da nađete vremena.

RAK

Slobodni Rakovi će putem društvenih mreža ili na poslu upoznati interesantnu osobu. Trenutno niste raspoloženi da krenete u novu vezu, pa možete propustiti ovu izuzetno dobru priliku. Što pre se otarasilte prošlosti.

LAV

Veoma ste angažovani na emotivnom planu. Izlazite, družite se, stupate u kontakt i smatrate da su sve te veze površne i neobavezne. Sada je prilika da naiđete na osobu zbog koje ćete se uozbiljiti, jer ćete osetiti iskrene emocije.

DEVICA

Imate probleme u vezi jer je partner napokon shvatio da održavate kontakt sa osobom iz prošlosti. Nećete imati argumente da se odbranite i to vas može dovesti u težak položaj. Dobro razmislite šta ćete reći partneru, jer to što činite može da ga povredi.

VAGA

Što se tiče ljubavi, slobodne Vage bi trebalo da se preispitaju zašto u njihovom srcu nema mesta za drugu osobu. Zašto ste dozvolili da toliki trag na vašem srcu i duši ostavi osoba iz prošlosti? Morate da okrenete leđa starim vremenima i krenete u budućnost.

ŠKORPIJA

Zauzete Škorpije su se nekako učaurile, ništa se ne dešava! Posvetite se jedno drugom, dozvolite da vas obuzmu osećanja, recite jedno drugom šta osećate. Ukoliko među vama ima još ljubavi, strast će se razbuktati. Sve od vas zavisi!

STRELAC

Nažalost, nema dobrih prognoza za poboljšanje odnosa na ljubavnom planu. Mnogo više vremena provodite sa prijateljima i familijom nego sa voljenom osobom. Partner je nezadovoljan takvim ponašanjem.

JARAC

Znajte da od vas zavisi da li ćete ući u ozbiljniji odnos ili ćete i dalje biti u fazonu flerta i zabavljanja. Razmislite, ovakva prilika se ne propušta i ne dešava svaki dan. Oni koji su u vezi izlaze iz teškoća koje su ih zadesile.

VODOLIJA

Potrebno je da što pre raskrstite sa prošlošću i da se okrenete budućnosti, jer možete biti srećni sa partnerom. Ukoliko ste sami, očekujte lepo poznanstvo putem društvenih mreža, jer ste u poslednje vreme tamo aktivni.

RIBE

Javila se ljubomora u partnerskim odnosima i to će vas tokom dana prilično poremetiti. Ako postoji velika razlika u godinama, to je ljubomora koja je nesavladiva, je će ljubomorne scene biti sve češće. Potrebno je mnogo razgovora.

profimedija.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori