Ljubavni horoskop,

OVAN

Slobodni Ovnovi žele da ostanu slobodni, pa su prilično neaktivni po pitanju pronalaženja partnera. Ponekad imate želju da pronađete odgovarajućeg partnera, a ponekad ste nezainteresovani da bilo šta promenite. Ništa novo na emotivnom planu.

BIK

Izađite iz svoje ljušture i posvetite se pronalaženju partnera, jer u stvari i ne volite da budete sami. Zbog toga ste vrlo mrzovoljni. Bikovi koji su u vezi bi trebalo da se posvete partneru i negovanju partnerskih odnosa.

BLIZANCI

I sami znate da ste flertovali. Shvatite koliko ste pogrešili i istrpite sve ono za šta vas partner optužuje. Ovo će proći, zaboraviće se, jer imate dosta razumevanja. Svesni ste da vam je flert doneo samo probleme!

RAK

Slobodni Rakovi krajem dana ulaze u vezu iz koje se ništa neće izroditi, jer se ponašate površno, nezainteresovano, samo privlačite pažnju suprotnog pola. Pokušajte da se uozbiljite i da shvatite da je krajnje vreme da pronađete mirnu luku.

LAV

Imate krizu u vezi! Ukoliko ne shvatite da je potrebno mnogo više tolerancije, postoji mogućnost da se vaša veza prekine. Ali to je samo trenutno zahlađenje odnosa, a samo zbog toga što obe strane nisu spremne na kompromis.

DEVICA

Ovaj dan obiluje lepim i prijatnim iznenađenjima. Iznenadan susret će u vama pokrenuti lavinu osećanja. Povedite računa da ovaj odnos ne shvatite olako, jer vam se to može vratiti nerazumevanjem i netolerancijom partnera, koji vas neće shvatiti ozbiljno.

VAGA

Na ljubavnom polju niste racionalni, ne razmišljate trezveno i sve će se to odraziti na vezu. Melanholični ste, ali pored sebe imate partnera koji će vam uvek i u svakoj situaciji pružiti pomoć i podršku. Prihvatite partnera da ne padnete dublje u očaj.

ŠKORPIJA

Slobodni pripadnici ovog znaka imaju pomak na emotivnom planu, jer u njihov svet ulazi zanimljiva osoba. Ona će biti magnet za vas, sa njom možete ostvariti vezu. Sve zavisi od vaših razmišljanja i želja. Sve je pitanje vremena.

STRELAC

Umislili ste neke stvari u životu i to vam donosi nemirne misli i loša razmišljanja. Usredsredite se na nešto što volite da radite i zaboravite
negativne misli i dešavanja. Uopšte, osetljivi ste i sve vidite crno. Posvetite se sebi.

JARAC

Upali ste u krizu. Imajte vere u sebe! Ojačajte svoj mentalni i fizički sklop, jer ćete se posle toga dobro osećati, a to će vam dati i snage i volje da i dalje istrajete u svojim namerama. Naozbiljnije se posvetite sebi - dosta je bilo odlaganja.

VODOLIJA

Ovaj dan vam je obeležen nesanicom i nervozom. Sve ovo je rezultat stresova. Opustite se i poboljšajte svoje rasploženje. Morate skupiti snagu i izboriti se sa nervozom. Prihvatite pomoć i savete drage osobe.

RIBE

Stiže vas nagomilan umor, koji će prouzrokovati mnoge probleme. Prvo, pad imuniteta. Drugo, psihički se loše osećate zbog lošijih odnosa
u porodici. Ovaj dan je u znaku borbe sa samim sobom, iz koje ćete izaći kao pobednik.

mojastrolog.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori