Šta vam zvezde predviđaju za danas...

OVAN

 Izbegavajte različite izazove ili poslovni rizik. Brzopletost i impulsivno ponašanje u susretu sasaradnicima, može da prouzrokuje dodatne komplikacije. Realno procenite svoje mogućnosti,pre nego što donesete novu odluku. Nema razloga da ignorišete nečije nezadovoljstvo. Proverite

krvnu sliku.

 BIK

 Obratite pažnju na različite poslovne dogadjaje, važno je da se zateknete u pravom trenutku i na dobrom mestu. Vaš uspeh proističe iz sposobnosti da indirektno nametnete svoje mišljenje pred bližom okolinom. Stalo vam je da privučete nečiju emotivnu pažnju ili interesovanje. Obavezno proverite vid naročito ako već imate dioptriju.

 BLIZANCI

 Sačuvajte svoje optimističko raspolozenje, važno je da pratite poslovni trend koji vam omogućava širu afirmaciju medju saradnicima. Postoje ideje koje nemaju praktičnu vrednost, ali donose dobru reklamu i reputaciju. Ako želite da sve funkcioniše na skoro besprekoran način, morate imati dobru volju i odredjene manire.

 RAK

 Ukoliko nemate dovoljno interesovanja da se dodatno angažujete u nekim poslovnim situacijama, budite iskreni i nemojte davati lagodna obećanja. Važno je da korektno ispunite svoj deo obaveza. Bez obzira na popularnost koju uživate kod suprotnog pola, izbegavajte avanturu ilikoketiranje sa jednom izazovnom osobom.

LAV

 Zabrinuti ste zbog nečijih reči i to sa dobrim povodom. Da biste sačuvali svoje poslovno- finansijske interese, neophodno je da se poslužite malim lukavstvom. Budite promišljeni, pre nego što zvanično otkrijete svoje namere. U ljubavnom odnosu više vam smeta partnerova euforija koju prepoznajete u ponašanju.

 DEVICA

 Imate dobar uvid u nova poslovna dešavanja, ali ne možete uvek sve konce držati u svojim rukama. Velike ambicije treba pravilno dozirati, procenite najbolji trenutak za akciju. Postoje ciljevi koji se drže u strogoj tajnosti. Pred voljenom osobom umete da ostavite utisak koji odgovara vašim potrebama. Prate vas loši snovi.

 VAGA

 Potrudite se da pravilno procenite raspoloženje koje vlada u vašoj okolini. Pažljivije analizirajte osobu koja ima važnu ulogu u poslovno-finansijskoj saradnji. Mudra odluka može da vas približi novim poslovnim ciljevima. Nemojte sputavati nečiju slobodu ili pravo na emotivni izbor. Čuvajte se saobraćaja.

 ŠKORPIJA

 Zaključujete da vam nedostaju šira podrška i pouzdane informacije o osnovnim dogadjajima na poslovnoj sceni. Nemojte dozvoliti da se to negativno odražava na nivo poslovne saradnje ili na rezultate koje očekujete od zajedničke akcije. Potrebno vam je nečije iskreno razumevanje i emotivna podrška.

STRELAC

 Susret sa jednom osobom deluje negativno na vaše raspoloženje, stoga odbijate predlog ili ponudu o poslovno-finansijskoj saradnji. Ali, postoje situacije koje ne možete rešavati sami i bez nečije asistencije. Neko privlači vašu pažnju, ali jos uvek niste doneli konačnu odluku. Nedefinisani bolovi u stomaku.

 JARAC

 Vaše ideje zvuče dobro, ali okolina kao da nema dovoljno sluha za poslovni kompromis koji podrazumeva drugačiji model ponašanja. Uspešni rezultati podrazumevaju zajedničko poverenje i dugoročniju saradnju. Brinete zbog nekih ljubavnih dilema, imate loš predosećaj u vezi jedne bliske osobe.

 VODOLIJA

 Situaciju na poslovnoj sceni tumačite na sebi svojstven način, pri tome uporno ignorišete dogadjaje koji se ne uklapaju u vašu procenu. Ne treba da podstičete kritizerski ton u odnosu sa saradnicima, već da pronadjete novo i kompromisno rešenje. Izvesno je da partner nema dovoljno razumevanja za vaše potrebe.

 RIBE

 Vaš entuzijazam ili lični ponos mogu da se protumače na različite načine. Stoga, pažljivije birajte reči koje koristite u društvu saradnika. Neko ozbiljnije analizira vaše ponašanje ili poslovne rezultate. Dokažite svom partneru kako dobra volja i pažnja uvek imaju veće značenje od nekih

skupih poklona, koji se lako daruju.

astrokutak.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori