Šta vam zvezde predviđaju za danas...

OVAN

Delujete dekocentrisano jer neko vas indirektno sputava da ostvarite svoje poslovne namere. Ne trpite osujećenje i ne želite da se pomirite sa strogim poslovnim režimom ili neuspehom. Skloni ste preterivanju u svojim zahtevima. Vaše želje ne mogu da se nalaze ispred nečijih potreba. Bolovi u leđima.

 BIK

Važno je da ostavite ozbiljan utisak. Okolina ima dovoljno sluha ili interesovanja da podrži vaše ideje. Novi poslovni događaji mogu da vas predstave u pozitivnom svetlu. Pokažite da imate razumevanje za voljenu osobu. Sve što činite treba da vas približi sličnim ciljevima. Dobro se osećate.

 BLIZANCI

Dešavanja na poslu su vezana za okolnosti koje će se menjati, a vi na njih nemate mnogo uticaja. Savet je da se prilagodite i pritajite. Imate podršku voljene osobe, ali kao da ste se na to već navikli. Partner može pokazati nezadovoljstvo zbog nedostatka vremena koje provodite zajedno.

 RAK

Ideju koju imate ne treba isticati kao najbolje poslovno rešenje, strpljivo sačekajte na nečiji signal. Ukoliko pažljivo pratite razvoj dogadjaja na poslovnoj sceni, biće vam jasno na koga treba da računate u saradnji. Nedostatak takta ili poverenja u susretu sa voljenom osobom može samo nepotrebno uzrokuje novu raspravu.

LAV

Danas je dobar dan za sve poslovne razgovore. Imaćete sjajnu komunikaciju sa kolegama a sa nadređenima pogoovo. Ako planirate da tražite povišicu, danas je pravi dan za tako nešto. Susret sa osobom koja vam je mnogo značila u prošlosti će vas u isto vreme i obradovati i rastužiti. Zakažite kontrolu kod zubara.

 DEVICA

Finansije vam ozbiljno osciliraju tokom ovog perioda. Ne savetuje vam se podizanje kredita ili veće pozajmice. Biće prijatnih iznenađenja kada je novac u pitanju ali vas očekuju i neki neplanirani troškovi. Zainteresovaće vas neka osoba s polja posla koja se vraća u vaš život pod zaista čudnim okolnostima. Bol u mišićima.

 VAGA

Izbegavajte preterano eksponiranje među saradnicima i nemojte pričati o stvarima koje predstavljaju potencijalni rizik za vaše poslovno-finansijske interese. Uvek postoji faktor iznenađenja i mogućnost promene, budite promišljeni. Skloni ste čestim promenama raspoloženja i delujete nesigurno pred voljenom osobom.

 ŠKORPIJA

Nadahnuti ste kreativnim idejama i saradnicima predlažete korisno rešenje. Stalo vam je da one budu prihvacene. Neko vam upucuje ljubavnu poruku i direktno vam daje do znanja šta misli i oseca. Necete odoleti. Korigujte težinu jer ste dosta kilograma nabacili neaktivnošću tokom prethodnog perioda.

STRELAC

Nemojte da pravite nagle promene. Potrebno je da se prilagodite nekim okolnostima da biste došli do zacrtanog cilja. Kontrolišite sopstvene reakcije. Vreme je da se opustite i dozvolite voljenoj osobi da bude dominantnija u odnosu. Ako ste slobodni, udvaraće vam se osoba koju srećete svakodnevno. Osetljivi sinusi.

JARAC

Dan u kome će biti dosta nepredviđenih događaja, od pisama i informacija koje kasne, do uređaja koji se kvare. Sve se to ubrzo smiruje, ali je potrebno da shvatite da nije kraj sveta i da se ništa nije urotilo protiv vas. Na sentimentalnom planu ništa novo već duže vremena. Napetost i nervoza su na žalost uvek prisutni.

 VODOLIJA

Kada bolje uskladite svoja duhovna interesovanja sa praktičnim ciljevima, očekuju vas pozitivni rezultati. Ponekad stvari posmatrate samo iz ružicaste perspektive. Neko vas nagovara da donesete važnu emotivnu odluku. Ne možete poricati svoju odgovornost koju imate pred bliskom osobom.

 RIBE

Ako napravite dobar izbor i odlučite se za odgovarajući poslovni dogovor, sreća će biti na vašoj strani. Najpre treba odgovorno promisliti – kog kolegu podržati. Dragoj osobi odjednom pružate više pažnje nego inače, pa joj je to sumnjivo iako nema razloga. Dokažite joj da treba da vam veruje. Problemi sa zubima.

zadovoljna.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori