Šta vam zvezde predviđaju za danas...

OVAN
Delujete zadovoljno zbog novih informacija. Važno je da osmislite dobar plan i da podstičete stvaralačku atmosferu. U ljubavnom životu postoje neka drugačija pravila ili merila vrednosti. Fascinirajte svog partnera neobičnim idejama i velikom pažnjom. Moguća glavobolja. Smanjite unos kafa i žestokih pića.


BIK
Važno je da se pravilno informišete o svim mogućnostima koje vam stoje na raspolaganju i da sačuvate svoju poslovnu ili statusnu poziciju. Prihvatite nove poslovne mogućnosti koje obećavaju napredak, dobru zaradu i bolje uslove. Ljubomorne scene nisu vam preporučljive u ovom periodu.

 
BLIZANAC
Nezadovoljni ste trenutnom situacijom na poslu. Ipak, ne činite radikalne promene i suzdržite se od rasprava jer neće imati efekta u ovom periodu. Ako ste sami, pokušaćete da konkretizujete odnos sa osobom koju znate bar iz viđenja. Na proslavama se ukazuje prilika za interesantne ljubavne kontakte


RAK
Moguće je da se sve nalazi u vašim rukama, ali pod uslovom da reagujete u najboljem trenutku ili u skladu sa zajedničkim pravilima o uspešnom poslovanju. Ukoliko vas muče neke ljubavne dileme, razmislite šta čini glavni povod za vašu nesigurnost. Nemojte unapred optuživati partnera.

LAV
Nalazite se u prilici da testirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti, učinite sve što je u Vašoj moći da ostavite dobar utisak. Vaši planovi mogu da se ostvare na relativno lak način i na zajedničko zadovoljstvo.Važno je da se danas opustite i da ne razmišljate o problemima.


DEVICA
Poigravate se pokušavajući da zadržite energiju dana samo za sebe, nivo adrenalina je u porastu a vaše srce ubrzano kuca i nećete stati dok ne dobijete ono što želite. Pred vama je odličan dan za ljubav i finansijska pitanja.Ukoliko ne budete pohlepni dobićete mnogo više nego što zaslužujete. Zdravlje dobro

 
VAGA
Rukovođeni sopstvenim iskustvom, ostvarujete samo delimičan uspeh. Kreativna mašta pomaže vam da postignete zavidne rezultate.Pokušajte da manje pričate, a da više radite, jer u protivnom možete pokvariti lep emotivni period u kom se trenutno nalazite. Pripazite se saobraćaja.


ŠKORPIJA
Neko će vas danas obradovati svojom pažnjom ili prikladnim poklonom. Prihvatite sve što vas asocira na uzbudljivu zabavu i na emotivno zbližavanje koje zaista odgovara vašim trenutnim potrebama. Staro društvo iz školske klupe pozvaće vas na interesantno okupljanje u toku nedelje koje ne bi trebali propustiti.

STRELAC
Blagi pad energije tokom dana i vaša koncentracija neće više biti toliko usmerena na profesionalni život, već na ljubavne i privatne probleme. Pripazite se da neko od ljudi koji su hijerarhijski na višoj lestvici od vas ne primeti da ste na leru i da otaljavate posao. Više vitamina u ishrani.


JARAC
Možete da očekujete lepe vesti iz inostranstva. Dan je veoma povoljan za ostvarenje nove saradnje sa nekim iz druge države. Aktivirajte se na tom planu i ostvarićete svoje ciljeve. Osetljiv nervni sistem, mogući su problemi sa grčevima u mišićima. Povećajte unos magnezijuma.

 
VODOLIJA
Neko vam jasno daje do znanja da sve ima svoju cenu. Potrudite se da pravilno zaštitite poslovne interese i da sačuvate svoju poziciju u krugu saradnika. Ne želite previše da pričate o svojim osećanjima i prija vam nečije intimno društvo i potreba da vam iskreno ugodi. Laganija ishrana i više šetnje.


RIBE
Ovo je dan kada imate više ideje nego nešto što konkretno možete da uradite. Sakupljate snagu da pregurate prvu radnu nedelju nakon praznika do kraja. Imate lep odnos sa partnerom. Najbolje funkcionišete kada ste zajedno odvojeni od drugih ljudi. Brinete o svojim ukućanima. Volite toplinu doma i to vas dodatno motiviše.

zadovoljna.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori