Šta vam zvezde predviđaju za danas...

OVAN

Vodolija vam na sebi svojstven način pomaže da se dobro osećate. Podržava vas u nekim idejama i pomaže u njihovoj realizaciji. Pošto ste sa njom u više nego prijateljskoj šemi, ne dozvolite da je agresivno ponašanje koje povremeno ispoljavate osujeti u daljim dobročinstvima. Što je mnogo - mnogo je, pa i od vas.

 BIK

Niste zadovoljni okruženjem: sve vam smeta, svima nalazite manu. Koliko ste vi idealni i s kojim pravom druge oštro kritikujete? Na emotivnom planu su iskrsla ograničenja izazvana vašim nekontrolisanim postupcima, posesivnošću i ljubomorom. Urazumite se i pokušajte da izbegnete neprijatan sled događaja.

BLIZANAC

Kad biste samo malo manje pričali i pretvarali se? Ali to je sve u skladu sa vašom blizanačkom prirodom - jedno govori, drugo misli, a treće radi. Okolina je sa ovim upoznata, pa neke vaše konstatacije tumači na adekvatan način. Nepoznate osobe su razočarane, jer vas shvataju bukvalno. Ali, to je ipak njihov problem.

RAK

Osobina dobrog psihologa danas vam ide u prilog. Od nje imate više koristi nego što možete da pretpostavite. Nikome neće poći za rukom da vas nasamari. Poslovnu situaciju držite pod čvrstom kontrolom i vladate svojom erudicijom. Ukoliko sarađujete sa Lavom na jednom projektu, biće para.

LAV

Javlja se želja za izdvajanjem iz okruženja, jer se u društvu osećate inferiorno i sputano. Jedinu utehu mogu vam pružiti istinski mudre starije osobe koje svojim savetima ne vrše atak na vašu sujetu. Na sve strane su evidentna ograničenja, koja se posebno odnose na familiju.

 DEVICA

Razmišljate o ljubavi, svesni partnerovih nedostataka. Jadan on, nije ni bio svestan činjenice da se sa Devicom uhvatio u kolo i da će biti raščlanjen do detalja. Pošto grešite kad je ljubav u pitanju, sačekajte da se strasti stišaju. U međuvremenu se okrenite poslu, jer vas očekuje uspešan i kreativan dan.

VAGA

Prija vam društvo osoba sa kojima imate nešto zajedničko. Pošto ste uspeli da prevaziđete emotivne barijere, postali šarmantni, neodoljivi i neponovljivi, partner je lud za vama. Eto načina kako da ga definitivno pridobijete. Problem je u tome što niste uvek u sličnom raspoloženju, a da glumite ne umete.

ŠKORPIJA

Situacija se stabilizuje. Postajete svesni sopstvenih slabosti i rešavate da ih korigujete. Imate podršku osoba merkurijanskog tipa. Poželjno je ugledati se na njih, jer možete mnogo toga da naučite; ako ništa drugo, barem da ćutite onda kada to situacija zahteva. Sa nekim obnavljate saradnju i druženje.

STRELAC

Povedite računa o tome šta pričate i sa kim se družite. Neki vaši postupci mogu dovesti do ozbiljnih problema, ali ih samo razumnim ponašanjem možete otkloniti. Sve sumnjive poslove i osobe eliminišite, jer nisu vredni truda; donose više štete nego koristi. Uspeh leži u pravim vrednostima. Otkrijte ih!

 JARAC

Prija vam samoća, jer na miru nešto smerate. Situacija zahteva da se pokrenete iz učmalosti, bilo da se radi o poslu ili novoj vezi. Strah i izolacija samo su odbrambeni mehanizmi. Ne verujete dovoljno vlastitim mogućnostima, pa se stoga i povlačite. Strelac vam svojim savetima pomaže

VODOLIJA

Pred vama je uspešan dan u svakom pogledu. Doduše, saradnici pokušavaju da miniraju stvari, ali vi se ne date. Uspećete da ostvarite sve što ste zamislili, i to uz podršku osoba rođenih u znaku Strelca i Raka. Pokušajte da se na njih ugledate, te da od njih prihvatite neke savete; biće i te kako korisni.

mojastrolog


RIBE
Nadahnuti ste paranormalnim fenomenima i ekstrasenzorskim sposobnostima. Jedan od razloga leži u pojačanoj intuiciji. Prizemne Ribe će, zahvaljujući inovacijama, imati dobar uticaj na okolinu, posebno kad su posao i novac u pitanju. Nervoza je prateća pojava neplaniranih događaja.

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori