U susret Novoj godini i Božiću, mnogi od nas planiraju savršeno praznično veče. Neki bi da svoje slobodno vrijeme provedu u krugu porodice uz prazničnu večeru, okićenu jelku ili kamin, dok većina vidi sebe na kraćem prazničnom putovanju.

Ovan

Puni ste energije, tako da vam je ovih dana potrebna avantura i mnogo adrenalina. Odličan izbor bi bio put u Argentinu, Australiju  ili Novi Zeland. Dubai je uvjek dobar izbor, mada ne treba zanemariti Južnu Afriku ili Peru.

Bik

Uvijek staloženi, uživaćete na mjestima koja su poznata po gastronomskim čarolijama, umjetnosti, pozorištu i arhitekturi. Dablin, Pariz, Barselona, Firenca i Prag će zasigurno zasititi vaše čulstvene apetite.

Blizanci

Vaša ekstravertnost će učiniti da u danima praznika izgledate razdragano i veselo. Noćno blještavilo metropola u kojima je zagarantovan dobar provod pomoći će da dobro raspoloženje potraje tokom prazničnih dana. Idealne destinacije za vas su San Francisko, London, Njujork ili Hongkong.

Rak

Osobe rođene u ovom znaku će se osjećati “kao kod kuće” gdje god imaju priliku da probaju dobru hranu. Takođe, užitak će vam pružiti i djelovi svijeta koji su poznati po lijepim pješčanim plažama, rijekama ili vodopadima. Rim, grčka ostrva, Maldivi i Tajland, savršena su odredišta za vaše praznično putovanje.

Lav

Lavovi žele glamur i gradove koji isijavaju svojom estetikom i arhitekturom. Pariz, Njujork, Milano ali i Kapri, to su destinacije gdje se vi osjećate kao zvijezde. Ukoliko vas inspiriše šoping i volite da na taj način koristite vaše vrijeme, idealno odredište je Lion.

Djevica

Obožavate da planirate! Uvijek imate običaj da prikupite sve moguće informacije o eventualno mjestu za vaš odmor. Zato su vam primamljivi gradovi bogate istorije i raskošne kulturne zaostavštine. Egipat, Grčka, Madrid, Berlin i Rim su idealni za vas. Djevice žele aktivni odmor, gladne su znanja i novih informacija.

Vaga

Šarmantna vaga obožava gužve i dešavanja, pa će se provesti lijepo gdje god ima dinamičnih socijalnih interakcija. Romantični i uravnoteženi, bićete ispunjenog srca u živopisnim predjelima Francuske, Itallije, Španije ili Turske.

Škorpija

Stvorene su za strastvene ljubavne avanture, obavijene velom tajne. Egzotična klima na Kubi i Egiptu ali i monumentalna zdanja u Rimu i Atini, pravi su izbor za vas. Duboko u sebi, škorpije su romantičari pa bi Pariz i Venecija bili idealna rezervna varijanta.

Strijelac

Sinonim ste za putovanje i avanturu. Privlače vas mjesta koja kombinuju obrazovanje i adrenalin. Idealne destinacije za vas su Španija, Turska, Vijetnam, Južna Afrika ali i Prag i Budimpešta… možda Kenija.

Jarac

Jarci vole izazove i dobro su pripremljeni za njih. Dugo planirate vaše putovanje, a zaovoljstvo i udobnost su vaš večni san. Idealne lokacije za vas su: Tajland, Fidži, Švajcarska, Australija i Nemačka. Tamo ćete imati dovoljno vremena za odmor i uživanje.

Vodolija

Nezavisna i nekonvencionalna želi da pobjegne od atraktivnih destinacija, daleko od turista i velikih gužvi. Vaše srce žudi za ikrenim i neistraženim, a možete ga naći u Kambodži, Islandu, Švedskoj, Kubi i Rusiji.

Ribe

Lepe iji romantične ribe privlače čarobna mjesta iz bajki i najslađih snova. Venecija, Pariz, Monako, Kopenhagen, Japan i Maroko zadovoljiće vašu potrebu za ljubavlju i lepotom.

astrologija

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori