Gde bismo mogli da idemo tokom prvog sastanka? Pitanje nije uopšte bezazleno, jer, kako da znate šta bi vaš partner voleo da radi? Saznajte šta očekuju pripadnici određenih horoskopskih znakova na vašem viđenju.

OVAN

I... akcija! Razmislite o nekoj utakmici, kuglanju, bilijaru. Ako želite da vaša postane čvršća, znajte da ćete morati stalno da budete u nekoj akciji.

BIK

Put do srca muškarca rođenog u znaku Bika jeste - stomak. Predložite mu da zajedno napravite večeru, čak i ako ste potpuni anti-talenat za kuvanje.

BLIZANCI

Oni su izuzetno pametni, ali ne mogu dugo da zadrže pažnju na jednom mestu. Odlazak u pozorište, bioskop, ili večernju zabavu uneće onu dozu zabave koja mu je potrebna.

RAK

Nikako ga nemojte upoznavati sa svojim prijateljima na početku, pogotovo ne na prvom sastanku. Potrebno mu je vreme da se opusti uz vas. Dovoljno će biti da prošetate, ili da odete u neku poslastičarnicu. Nemojte ga požurivati, jer će se, inače, povući.

LAV

Moraćete posebno da se potrudite za svoj izgled, i da se spremite za bučno i veselo veče - neka interaktivna predstava, ili možda karaoke zabava.

DEVICA

Naoružajate se komplimentima, pitajte njega da odabere restoran, zato što tačno zna koji restoran nudi njegovu omiljenu hranu. Budite strpljivi - u početku vam verovatno neće verovati da vam se dopada.

VAGA

On voli “kul” stvari. Na primer, izložba starih automobila, džez koncert, film. Odvojite vreme i sredite se za njega - primetiće to i ceniti.

ŠKORPIJA

Kad je reč o zajedničkim izlascima, on mora imati sve pod svojom kontrolom - ili bar misliti da je tako. Svoje želje mu poturite neopaženo i izokola. On voli da sedi u nekom otmenom holu hotela, ili restoranu, gde možete razgovarati i verbalno i govorom tela.

STRELAC

On je radoznao momak , koji ne voli mnogo da “toroče”. Za prvi izlazak odaberite umetničku izložbu, neki koncert, ili obilazak muzeja. Posle toga ćete imati dosta toga o čemu ćete moći da razmenite mišljenje.

JARAC

Obična šetnja pre večere, fini restoran u kome nema mnogo gužve, i topao ali ne suviše strastven poljubac za laku noć - i zvaće vas ponovo.

VODOLIJA

Neuhvatljiv je i živi u svom svetu. Zaboravite tradiciju i prihvatite spontanost. Rado će otići na neko poetsko veče, ili u neki novi etno restoran. Voli da bude okružen kreativnim ljudima.

RIBE

Izgleda odlučno i čvrsto, ali je u suštini mekan i nežan. Ne voli gomilu ljudi, bučna mesta ni hevi muziku. Neki zabačeni bluz klub, šetnja pod zvezdanim nebom i držanje za ruku su dovoljni da ga obore s nogu. A onda on preuzima kormilo.

ženskimagazin.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori