Zauzeti će s partnerom imati nježniji odnos s više razumijevanja, a stari problemi će se uspješno riješiti.

OVAN::: Ovog tjedna Ovnovi mogu djelovati nervozno u komunikaciji s dragim osobama. Bit će netolerantni i teško će se miriti ako ne bude sve onako kako oni žele. Krajem tjedna bit će više opuštenosti u emotivnim odnosima, a slobodne očekuje više novih kontakata.

BIK Bikove ovog tjedna očekuje više tenzija u ljubavnoj vezi pa su s partnerom moguće razmirice, a njima će biti potrebno mnogo strpljenja da nadiđu partnerovo neraspoloženje. Slobodni mogu imati neki značajan susret koji će ih emotivno zainteresirati.

 BLIZANCI::: Blizanci će ovog tjedna uglavnom djelovati ozbiljno i pomalo nezainteresirano za emotivne događaje, ali krajem tjedna ulaze u povoljniji period, kada ih očekuju neka nova događanja. Zauzeti mogu djelovati odsutno, ali će pokazivati više razumijevanja za partnera.

RAK::: Rakovi bi trebali iskoristiti ovaj tjedan za više druženja i izlazaka, jer ih još prate povoljne okolnosti na emotivnom planu. Moguće je neko lijepo poznanstvo koje može prerasti u nešto više. Kod zauzetih će odnos sa partnerom biti stabilniji i emotivniji.

LAV::: Lavove ovog tjedna može pratiti pojačana nervoza na emotivnom planu pa su kod nekih moguće nesuglasice, a bit će vrlo teško postići neki dogovor. Krajem tjedna situacija će se stabilizirati, a za slobodne će započeti period povoljniji za nove kontakte.

DJEVICA::: Djevice će ovog tjedna pratiti povoljna situacija na emotivnom planu, slobodni mogu imati ugodne kontakte, a neki bi mogli započeti novu emotivnu vezu. Zauzeti će s partnerom imati nježniji odnos s više razumijevanja, a stari problemi će se uspješno riješiti.

VAGA::: Vage će ovog tjedna teže nalaziti način da uspostave skladne odnose u vezi, jer partner može biti nervozniji i nespreman za kompromis. Ipak krajem perioda situacija će se popraviti. Slobodne očekuje više novih kontakata, ali i neko poznanstvo preko posla.

ŠKORPION::: Škorpione će ovog tjedna biti prilično nervozne i mogu imati razmirica u emotivnim odnosima, jer će biti nespremne na kompromis. Slobodni će i pored velikog nestrpljenja ipak imati šansu za značajan susret, dok će kod zauzetih partner biti zaslužan za smirivanje napetosti.

STRIJELAC::: Strijelci ovog tjedna mogu biti nezadovoljni jer partner neće pokazivati dovoljno interesa za zajedničke trenutke. Krajem tjedna situacija će se popraviti, a za slobodne će početi povoljniji period za nove kontakte. Moguće je značajno poznanstvo preko posla.

JARAC::: Jarci će ovog tjedna s partnerom imati odnos s više emocija i razumijevanja, a neki će praviti i nove zajedničke planove. Slobodni Jarci imat će šanse za nove kontakte i značajne susrete. Neki bi se mogli zaljubiti, ali i započeti novu ljubavnu vezu.

VODENJAK::: Vodenjaci ovog tjedna mogu osjećati više napetosti u emotivnoj vezi i teže će uspostavljati skladne odnose s partnerom pa su kod nekih moguće razmirice. Slobodni će krajem tjedna ući u povoljniji period kada će imati više šansi za nova poznanstva.

RIBE::: Ribe ovog tjedna uspijevaju održati skladne emotivne odnose s partnerom, a u vezi će biti više razumijevanja. Slobodni će imati šanse za nove kontakte, neki bi mogli upoznati osobu koja će im se jako svidjeti, a neki bi mogli započeti novu ljubavnu vezu.

lovesensa

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori