Zvijezdano nebo Ribe tokom 2020. obećava romantičan hod po oblacima i posebno naglašava vaše prvo, treće i jedanaesto polje. Očekuju vas sjajne prilike koje će vam omogućiti lični razvoj, sreću u porodici i napredovanje u karijeri ili na statusnoj ljestvici.

Sada imate priliku da ostvarite svoje najveće ciljeve u privatnom i poslovnom životu. Bit ćete dobro i bogato nagrađeni za sve što činite. Uspjeh i omiljenost će predstavljati vaš zaštitni znak u narednom periodu. I onda kad ima sreće, sreći ne mora biti kraja dokle god osjećate da u vama postoje topli talasi koji vas pokreću na razmjenu emocija sa dragim osobama.

Ljubav

 Pred vama je period novih radosti, sreće i najlepših životnih ostvarenja – jer ponekad se i oni čudesni snovi ostvaruju. Podstaknuti ste na nova razmišljanja i stalo vam je da održite romantičnu sliku u odnosu s bliskom osobom. Od 12. januara vaša emotivna inspiracija će često prevazilaziti i nečija skrivena maštanja, u skladu sa svojom emotivnom prirodom sjajno umijete da inspirišete partnera skoro u svakom pogledu. Uznemirenost koju ćete povremeno osjećati ne treba doživljavati kao odraz emotivne ili lične slabosti, već kao dodatni impuls koji vodi ka novom zbližavanju. Ljubavno sunce će vas obasjavati tokom cijele godine, tako da ćete imati dosta razloga da uveličate neke ljubavne ili porodične situacije, posebno od 8. novembra.

Posao

Na osnovu intuicije naslućujete period značajnijih promijena na poslovnoj sceni. Važno je da se od 8. januara što efikasnije uklopite u nove ponude i mogućnosti koje predlažu vaši saradnici. Ponekad treba da vješto kombinujete individualni i partnerski način rada kako biste ostvarili svoj maksimum, naročito u periodu od 4. marta, tokom maja, septembra i novembra. U prilog vam ide svijest o tome da se nalazite u sjajnoj formi i da imate ambiciozne poslovne planove koji će se uklapati u zajedničke ciljeve. Uz određenu dozu mudrosti i naročito s dobro osmišljenim potezima, lako možete da ostvarite svoje poslovne namjere i da poboljšate materijalne mogućnosti tokom ove godine. Uspjeh i sreća su u potpunosti na vašoj strani. Ako se bavite poslovima u domenu umjetnosti, zabave ili trgovine, od septembra vas očekuje novi uspjeh.

Zdravlje

Važno je da se pravilno njegujete, da održavate dobru psihofizičku kondiciju ili da praktikujete redovne zdravstvene kontrole. Zbog velikog psihofizičkog napora ili dodatnog forsiranja moguće su prolazne stomačne tegobe ili virusne infekcije. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 29. januara do 11. februara i od 29. maja do 11. juna.

Sugestija

Vaš znak ima i posebnu astrološku privilegiju. Jupiter, planeta velike sreće, uz aspekte s Neptunom i Uranom donosi pozitivan utjecaj, izvjesnu privilegiju i zlatne plodove onda kad vam je to najpotrebnije. Vama 2020. godina počinje na neki čaroban način, koji će vas inspirisati da za sebe i najmilije izgradite oazu radosti i sreće. Ako priželjkujete sreću, sve što je potrebno se nalazi oko vas. Vaša sreća proističe iz odnosa s partnerom i u porodičnoj atmosferi. Zajednica, udruživanje i timsko djelovanje donose uspjeh, ljubav i sreću. Učinite sve što je moguće da djelujete u partnerstvu sa dragim osobama. Sada imate sjajnu priliku da ostvarite svoje tajne snove. Ljubav rađa ljubav – u vama i oko vas...

zadovoljna.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori