Za mene su Vodolije najposebniji znak Zodijaka. Ključna reč za ovaj znak je “mašta”, a osobe rođene u znaku Vodolije mogu da vide svet pun mogućnosti iako se čini da ih nema – zato su često neshvaćene i idu ispred svog vremena.

 Ipak, to su najkreativniji ljudi koje ćete sresti i za koje možete reći da su genijalni.

Vodolija je vazdušni znak i kao takva koristi svoj um u svakoj prilici. Ako ne postoji mentalna stimulacija, njoj je dosadno i nedostaje joj motivacije da postigne najbolji rezultat. Uran, vladajuća planeta ovog znaka, ima plahu, naglu i ponekad agresivnu prirodu.

Ali on takođe Vodolijama daje vizionarske kvalitete, jer su one u stanju da proniknu u budućnost i znaju tačno šta će raditi za pet ili deset godina. Uran im je podario moć brze i lake transformacije, pa su poznatije kao mislioci, progresivci i humanisti. Dobro se osećaju u grupi i zajednici, pa teže da stalno budu okruženi drugim ljudima.

Vodolija je simbol čuvara vode, vode koja leči ljude, biljke i životinje i osigurava da se život nastavlja. Zato Vodolije teže da osete udeo u životnom ciklusu i u stanju su da urade bilo šta da bi se on održao. Najveći problem za Voodoliju predstavlja osećaj da je ograničena ili sputana.

Zbog želje za slobodom i jednakošću za sve, uvek će težiti da osigura slobodu govora i kretanja kako joj odgovara. Ovaj znak ima reputaciju hladne i bezosećajne osobe, ali to je samo njen odbrambeni mehanizam protiv prerane bliskosti. Naučiti da veruju drugima i izražavanje emocija na zdrav način jesu dve veštine koje stiču rastom i razvojem tokom vremena.

haber.ba

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori