Lako privlačite pažnju suprotnog pola svojim opuštenim stavom, nasmejanošću i duhovitošću.

OVAN

Dan odlične energije i dobrog raspoloženja. Neke poslovne situacije će se lako otvoriti pred vama. Dobri odnosi s kolegama i saradnicima. U emotivnom segmentu lako nalazite zajednički jezik sa partnerom. Odličan dan da se ostvari novo poznanstvo ili za flertovanje i zabavu.

BIK

Toliko ste puni samopouzdanja i dobrog raspoloženja od samog početka dana, da ćete bez problema moći da se uhvatite ukoštac sa poslovnim obavezama koje ste do sada gurali na stranu. U emotivnim delu – odlične mogućnost za susret i dobru komunikaciju sa voljenom osobom.

BLIZANCI

Dobar dan za komunikaciju, za dogovore, šarmantni ste i elokventni i lako uspostavljate kontakt sa poslovnim partnerima i saradnicima. Odličan dan za poslovne sastanke ili dogovore o putovanju. Lako privlačite pažnju suprotnog pola svojim opuštenim stavom, nasmejanošću i duhovitošću.

RAK

Danas ćete doći u kontakt sa osobom koja bi mogla mnogo da vam pomogne oko vaših poslovnih dilema. Ako treba da obavite važan razgovor – odlični su preduslovi da ostvarite ono što želite. Preko posla je moguće ostvarivanje kontakta sa nekim ko će vam odmah privući pažnju.

LAV

Dosta toga se očekuje od vas u poslovnom segmentu, pa se pripremite na dan ispunjen dešavanjima i dajte sve od sebe da budete na visini zadatka. Ovaj dan može označiti preokret u nekim poslovnim situacijama. U emotivnom segmentu odlično razumevanje sa voljenom osobom.

DEVICA

Nervoza je nešto naglašenija kod vas i moguće je da vam energija ovog dana neće u potpunosti odgovarati. Ipak, ako se malo potrudite, možete lako završiti obaveze koje su vam inače prilično naporne. U emotivnim odnosima postoji naglašena impulsivnost. Budite korektni prema partneru.

VAGA

Imate veliku podršku od poslovnih partnera i kolega danas. Iskoristite ovaj dan da zatražite pomoć oko završavanja komplikovanih obaveza koje odavno vučete. U emotivnom segmentu lako dolazite do dogovora sa voljenom osobom. Moguća su i nova, prilično interesantna poznanstva.

ŠKORPIJA

Dan kada lako završavate sve ono što imate od obaveza. Danas pažljivo saslušajte predloge od strane kolega, jer mogu ići u vašu korist. Pojedinima najava poslovnog putovanja. Jako naglašena strast, ali i nestalnost, pa je dan savršen za avanturu i neobavezne odnose.

STRELAC

Pozitivno ste raspoloženi, jer shvatate da vaši planovi idu ka realizaciji. Lako pravite dogovore a situacije vam danas generalno idu na ruku. Interesantne situacije sa suprotnim polom okrenuće vaša razmišljanja ka flertovanju. Lako se povezujete sa osobama koje vam se dopadaju.

JARAC

Ne odgovara vam u potpunosti energija ovog dana jer vam unosi nestrpljivost i nervozu. Ipak, dan je odličan da pokrenete promene u poslovnom okruženju ili da se vi drugačije postavite prema nekim saradnicima. Odlična emotivna situacija, naročito u bračnim zajednicama.

VODOLIJA

Razgovor sa kolegom ili poslovnim saradnikom daje vam veliku nadu da ćete uspeti da ostvarite svoje planove. Obaveze je sada lako završiti, ne ostavljajte ih za poslednji trenutak. U susretima sa suprotnim polom plenite duhovitom komunikacijom. Možete bez problema osvojiti osobu koja vam se dopada.

RIBE

Dosta toga danas možete obaviti lakše i brže nego inače, pa ne dozvolite da vam povremene promene u raspoloženju donesu zastoj u planovima. Komunikacija sa nekim preko posla je prilično zanimljiva i donosi vam osmeh na lice. U emotivnom segmentu – korektno.

mogujatosama.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori