Sastančenja, dogovori, a telefon verovatno nećete ispuštati iz ruku. U emotivnom delu blagi nesklad sa voljenom osobom.

OVAN

Odličan dan za komunikaciju i pokretanje novih saradnji. Druga strana će pokušavati da vam pronađe greške i ići u neke sitne detalje dogovora, ali vi uspevate da na pravi način predstavite svoje predloge. Pravo je vreme za dogovore sa emotivnim ili bračnim partnerom.

BIK

Danas ste izvrsno organizovani i lako pokrećete poslovne situacije koje su vam važne. U komunikaciji sa drugima ostavljate pozitivan i dobar utisak. Mogući su i neočekivani novčani prilivi. U razgovoru sa voljenom osobom dolazite do zajedničkih ciljeva i dogovora.

BLIZANCI

Vreme je da pokrenete promene kojima težite. Sada možete u poslovnom segmentu lakše da se aktivirate, imate dobre ideje i možete ih prezentovati na pravi način. Voljena osoba je danas naročito dobro raspoložena prema vama i spremna da vas uljuljka i razmazi. Dobro se osećate.

RAK

Imate više posla nego što biste to u ovom trenutku želeli. Najviše vas opterećuje komunikacija, jer ne znate na koju ćete pre stranu. Sastančenja, dogovori, a telefon verovatno nećete ispuštati iz ruku. U emotivnom delu blagi nesklad sa voljenom osobom.

LAV

Jasno mi je da ste opterećeni, ali danas zanemarite i umor i to što ste pod stresom i bacite se na posao. Ovo je jedan od onih dana kada problemi dolaze, a vi ih rešavate više nego uspešno. Neko želi da čuje ideje koje imate. Sa voljenom osobom samo kratkotrajna komunikacija, nemate vremena za više.

DEVICA

Neke će se šanse pred vama otvoriti na blic, a vi treba da budete spremni i da odreagujete. Samo sačuvajte prisebnost, budite odmereni i aktivni u dogovorima i nadajte se najboljem. Jedna osoba ostavlja veliki utisak na vas. Zainteresovani ste i priželjkujete više.

VAGA

Ako želite danas da postignete dogovor sa poslovnim saradnikom ili kolegom, moraćete da poradite na svom temperamentu. Samo hladnokrvno, odmereno i maksimalno poslovno. Ovo može biti jedna jaka priča, nemojte da je ispustite iz ruku. Podsećanja na prošlost, moguć i kontakt sa nekim bivšim.

ŠKORPIJA

Sve će tokom ovog dana mirisati na novac. Odličan je period da napravite dogovor od kojeg možete na brzinu da zaradite. Danas ste naročito intenzivni u komunikaciji s osobom koja vam se dopada. Želite da je osvojite i ne krijete to. Druga strana reaguje na vašu inicijativu.

STRELAC

Vučete odlične poteze u svemu što je vezano za posao. Danas možete uraditi neuobičajeno mnogo, pa se angažujte da ovu podsticajnu energiju iskoristite. Odredite prioritete i bacite se na ono od čega ćete imati najveću korist. Privukli ste nečiju pažnju i primećujete da se ova osoba uzmuvala oko vas.

JARAC

Vaši planovi se dobro ostvaruju i trenutno ste zadovoljni. Stoji mogućnost neočekivanog dogovora od kojeg biste mogli solidno da zaradite. Razmišljate da li da se aktivirate prema nekome. Stoji mala nesigurnost. Nemojte se previše preispitivati, odličan je momenat za pokretanje.

VODOLIJA

Neke stvari koje su vam zadavale dosta muka uspevate da rešite tokom dana. Ovo ne mora biti striktno vezano za posao, već se može odnositi i na neka lična pitanja. Priželjkujete da se jače povežete sa emotivnim partnerom, jer vam nedostaje nežnost i njegovo prisustvo.

RIBE

Danas imate više obaveza nego što vam to prija, pogotovo što se osećate turobnije nego inače. U suštini – nesigurni ste po nekim pitanjima i to se na vama i vidi. Jaka potreba za emotivnim kontaktom. Preko posla se danas mogu pokrenuti prilično zanimljive pričice….

ženskimagazin.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori