Zbog velikog broja obaveza koje su vam nametnute od samog početka dana, morate promeniti planove i raspored koji ste zacrtali.

OVAN

Dosta napeti i naporni momenti u poslovnom okruženju. Možete se nervirati i žuriti, a možete imati i veći finansijski trošak ili gubitak. Osećate intenzivnu žudnju prema jednoj osobi i sada je trenutak da pokušate da povučete neki konkretniji potez i osvojite je.

BIK

Napeta situacija u kolegijalnom okruženju tokom ovog dana. Neko remeti vaš mir ili ne uspevate da se dogovorite sa ovom osobom. Dobijate potvrdu brzog finansijskog priliva. Neočekivana poruka ili poziv od nekog o kome često razmišljate.

BLIZANCI

Jaka volja i energija da se neke okolnosti na poslu promene. Imate pozitivan dan sa kolegama, ispunjenost obavezama. Smatrate da vas voljena osoba neopravdano zanemaruje. Neki od vas danas mogu započeti komunikaciju, koja bi vodila ka strasnoj avanturi.

RAK

Pokušavate da izađete u susret poslovnim partnerima, ali vam to dosta teško ide. Zbog velikog broja obaveza koje su vam nametnute od samog početka dana, morate promeniti planove i raspored koji ste zacrtali. Prevazišli ste neke teže momente sa voljenom osobom.

LAV

Budite spremni da reagujete, jer će se danas otvoriti situacije koje niste očekivali. Dosta podsticajan dan je pred vama, dobro za dogovore ali i za finansijske prilive. Nervoza u odnosu sa partnerom. Slobodni - kontakt sa nekim vam donosi osmeh na lice.

DEVICA

Koliko god vi bili spremni na sve poslovne izazove, današnje situacije vas mogu iznenaditi. Mogućnost neočekivanog dogovora ili poslovnog putovanja. Partner će vas iznenaditi inicijativom i spremnošću da vam izađe u susret po nekim pitanjima.

VAGA

Brojni kontakti i dosta obaveza tokom ovog dana, a ukoliko se sve kockice slože - danas se možete i opariti. Bitna pitanja ostavite za sutrašnji dan. O jednoj osobi vrlo intenzivno razmišljate. Mogućnost susreta.

ŠKORPIJA

Impulsivna ponašanja danas vam ne donose očekivani rezultat. Više budite proračunati. Jak kontakt sa osobom koja vas neodoljivo privlači. Neke varnice mogu sevnuti na brzinu, stoji mogućnost čak i za avanturu.

STRELAC

Osećate se pomalo nesigurno i čini vam se da su prepreke veće nego što zaista jesu. Situacija će vam pokazati da je sve lakše ostvarivo nego što ste to vi mislili. Razmišljate o emotivnom partneru i duboko u sebi nosite neke dileme povodom ovog odnosa.

JARAC

Vaša je poslovna situacija stabilna i današnji dan može doneti i dobre vesti i dogovore sa šefovima. Rešavate zaostalu poslovnu problematiku. Trudite se da osoba do koje vam je stalo ne primeti u kojoj meri ste zainteresovani za nju. Ipak, neke stvari se ne mogu tek tako sakriti.

VODOLIJA

Ovaj dan može biti momenat kada ćete mnoge stvari pokrenuti i promeniti. Dogovori koje budete ostvarili u najavi vam donose mogućnost za uspeh i u poslovnom, ali i u finansijskom segmentu. Susret sa jednom osobom će vas prodrmati.

RIBE

Povoljan dan za pregovore i ostvarenje planova, a pojedine Ribe danas mogu dobiti najavu finansijskih priliva. Izuzetna komunikacija sa voljenom osobom ili nekim koga simpatišete. Koristite priliku da ugovorite susret u popodnevnim ili večernjim satima.

žena.blic.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori